Yatırım bizden sorulur! :)

Arsanin yeri, metrekaresi, cevresindeki projeler, ne kadara satilacagi cok onemli.

Kiralar cok ahim sahim degil, bence degmez. Ama tum kriterleri toplayip bakmak lazim
Haklisin,3 4 yil icinde yakinina okul yapilacagi soyleniyor,arti etrafi bos; siteye uygun,arti yerlesim yeri icinde,yani mahalle icinde arsalar,bunlardan biri,caddeye de 200 metre en fazla...

Bu gece incelerim. Aslinda sen bu isin profesyonelisin ama 😃😃

Canım sağol işte hiç oldum demediğim için 😂 fikir almak iyidir bir de farklı bi konsept arsa satıyorlar sonra da kat karşılığı alıyorlar mı bişeyler çok açıklayıcı değil bilgiler gideceğim ofise göreceğim neymiş. Ben toprak severim biliyorsun :)

Sagol,simdiye kadar da bize cok faydali oldun,tesekkur ederim:KK60:
Seni anliyorum,bin turlu insan var,sıkıntı cikmasin sana

Aynen öyle canım sayfalarca yazıldı zararı, karı anlatıldı sanki çıkarım varmış da pembe tablo çizip amaca ulaşmaya çalışıyormuşum gibi son mesajlar üzerinden yorum olunca amacından çıktı yeter dedim.

Nasil fiyatlar,uygun mu?

İşte fırsata bakmak laızm Canım uygun mu gerçekten. %40 peşinat alıyorlar kalanı 49 ay bölüyor sabit taksitle nef kendi bünyesinde taksitlendiriyor. Bu farklı bi konsept bakmak lazım

Kizlar merhaba . Ben de borsa ile ilgileniyorum. Kesinlikle öğrenmeden girilmemesi gerekiyor. Öğrenildiğinde ise getirisi iyi bence.
Bilmeyenler icin bankanizda yatirim hesabi actiktan sonra, bankanin yatirim danismani ücretsiz destek veriyormus. Bankanizla görüşüp bilgi alabilirsiniz. Ytd

Kizlar merhaba . Ben de borsa ile ilgileniyorum. Kesinlikle öğrenmeden girilmemesi gerekiyor. Öğrenildiğinde ise getirisi iyi bence.
Bilmeyenler icin bankanizda yatirim hesabi actiktan sonra, bankanin yatirim danismani ücretsiz destek veriyormus. Bankanizla görüşüp bilgi alabilirsiniz. Ytd

Aa bunu bilmiyordum.
Bankada da hiç öyle bir şey demediler.

Dün Akbank dan açtım yatırım hesabı yatırım danışmanı varmı dedim yok dedi yeni başladığım ve uygun ücretle başlayacağım için onemsedi galiba

Aynen öyle canım sayfalarca yazıldı zararı, karı anlatıldı sanki çıkarım varmış da pembe tablo çizip amaca ulaşmaya çalışıyormuşum gibi son mesajlar üzerinden yorum olunca amacından çıktı yeter dedim.
Ama sonra arkadaş yanlış ifade ettim diye özür dilemiş.
Bence kirilmaca darilmaca olmasın bu başlıkta.
Hepiniz çok faydalı bilgiler paylaşıyorsunuz.
Tekrar teşekkür ediyorum ben.

Dün Akbank dan açtım yatırım hesabı yatırım danışmanı varmı dedim yok dedi yeni başladığım ve uygun ücretle başlayacağım için onemsedi galiba
Acikcasi ben takip ettigim bir borsacidan yeni duydum. Banka olarak sanirim yapikrediydi. Kendim kullanmiyorum . Esim ilgileniyordu ,ben de merak ettim . Arastirmaya basladim . Ve basta cok stresli olsada suanda keyif aliyorum biraz ilgilenmekten.
Günlük al sat stresli , bilmeyene gore degil. Orta ve uzun vade bilmeyene gore . Ama yine de hicbir sey bilmeden olmaz.ytd

Ama sonra arkadaş yanlış ifade ettim diye özür dilemiş.
Bence kirilmaca darilmaca olmasın bu başlıkta.
Hepiniz çok faydalı bilgiler paylaşıyorsunuz.
Tekrar teşekkür ediyorum ben.

Kırılma, darılma olamaz olmadı da zaten. Ben tam tersinde kendimi ifade edince morportakala yazmış ama önemi yok zihniyet hoşuma gitmedi açıkcası.

Ben teşekkür ederim umarım faydalı olmuştur.

Film tavsiyeleri buldum.
Belki izlemek isteyen olur. :)

Eklentiler

• 20210126_184208.jpg
    20210126_184208.jpg
    123,2 KB · Görüntüleme: 33
X