- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #20.801
Iyi bayramlar herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben telefonda konuşmaya bile üşendim 6 kişi ile konuştum Instagram a bayramınız mübarek olsun yazdım bayramı kapattım..İyi bayramlar kızlar...
El öpmekten bikacagimiz ,kapı kapı gezmekten dert yanacagimiz bayramlara tez zamanda ulaşmak ümidiyle..
Esimin tarafi ayri ilgi ister benim tarafim ayri bazen ariyorum bazen arayamiyorum. Teyze hala amca dayi ooo uzadikca uzuyor.Ben telefonda konuşmaya bile üşendim 6 kişi ile konuştum Instagram a bayramınız mübarek olsun yazdım bayramı kapattım..
Ben kendimi çekemiyorum akraba çekeyim Allah yardımcın olsunEsimin tarafi ayri ilgi ister benim tarafim ayri bazen ariyorum bazen arayamiyorum. Teyze hala amca dayi ooo uzadikca uzuyor.
Selam kizlar
Herkes iyidir umarim
Altin alip basini gitmis beklendigi gibi, 600 u gorecek diyor sokaktaki cocuklar bile, dugun sezonu yaklasti cosar artik ytd, hakkimizda hayirlisi olsun
Selam canım..Selam kizlar
Herkes iyidir umarim
Altin alip basini gitmis beklendigi gibi, 600 u gorecek diyor sokaktaki cocuklar bile, dugun sezonu yaklasti cosar artik ytd, hakkimizda hayirlisi olsun
Selam canım.
Ben de coinde borsada ne var ne yok altına mi yatırsam diye düşünüyorum iki gündür şuan.
Sonra da ya pişman olursam diyorum.
Coinde güya 700 kâr gördüm.
Ellemedim düştü düştü 350 kaldı..
Emaaaann :)
Selam canım..
Bende şimdi baktım da bankada alış 510 gösteriyor gramini
Benim altın zararım çıktı kâra geçti..
Evet canım bizdik çok zarar etmiştik zararımızin çıkıp kâra geçtiği için bende seviniyorum yalan yok ama düğün yapacaklarin altın borcu olanların Allah yardımcısı olsun...temmuzda borc odeyecek sız mıydınız canım ya karıstırıyor muyum,
bozdurup borc odemek durumda olan falan varsa onlar ıcın sevındım valla
Biz ikisini de alıyoruz burada çoğunlukGunaydinn kizlar 1000 tl var elimde gumus mu alsam diyorum hesap actirip altina mi devam etsem.kararsizim
Peşin satan esnaf rahatlığı bu nomu, kardan zarar he :)) şu anda diplerdeyiz coinde yükselir geri. Dursun onlar gümüşü başka parayla al, dolaptan salatalık al rahatlığıyla söylemesi de kolay gerçi dimiGünaydın kızlar..
Coinde kârdan zararım artıyor..
Gümüş ve altın almadığıma pişman oldum.
Hoş alsaydım bu kadar yükselmezdi kesin
Peşin satan esnaf rahatlığı bu nomu, kardan zarar he :)) şu anda diplerdeyiz coinde yükselir geri. Dursun onlar gümüşü başka parayla al, dolaptan salatalık al rahatlığıyla söylemesi de kolay gerçi dimi