Yatırım bizden sorulur! :)

Selam kizlar

Herkes iyidir umarim

Altin alip basini gitmis beklendigi gibi, 600 u gorecek diyor sokaktaki cocuklar bile, dugun sezonu yaklasti cosar artik ytd, hakkimizda hayirlisi olsun

Selam canım.

Ben de coinde borsada ne var ne yok altına mi yatırsam diye düşünüyorum iki gündür şuan.
Sonra da ya pişman olursam diyorum.

Coinde güya 700 kâr gördüm.
Ellemedim düştü düştü 350 kaldı..
Emaaaann :)

Selam kizlar

Herkes iyidir umarim

Altin alip basini gitmis beklendigi gibi, 600 u gorecek diyor sokaktaki cocuklar bile, dugun sezonu yaklasti cosar artik ytd, hakkimizda hayirlisi olsun
Selam canım..

Bende şimdi baktım da bankada alış 510 gösteriyor gramini:olamaz:
Benim altın zararım çıktı kâra geçti..

Selam canım.

Ben de coinde borsada ne var ne yok altına mi yatırsam diye düşünüyorum iki gündür şuan.
Sonra da ya pişman olursam diyorum.

Coinde güya 700 kâr gördüm.
Ellemedim düştü düştü 350 kaldı..
Emaaaann :)

bılmem kı canım ya ben hep sepet mantıgını sevdım

sonra gıttım tum parayı hısselere yatırdım hahahha

Selam canım..

Bende şimdi baktım da bankada alış 510 gösteriyor gramini:olamaz:
Benim altın zararım çıktı kâra geçti..

temmuzda borc odeyecek sız mıydınız canım ya karıstırıyor muyum,

bozdurup borc odemek durumda olan falan varsa onlar ıcın sevındım valla

temmuzda borc odeyecek sız mıydınız canım ya karıstırıyor muyum,

bozdurup borc odemek durumda olan falan varsa onlar ıcın sevındım valla
Evet canım bizdik çok zarar etmiştik zararımızin çıkıp kâra geçtiği için bende seviniyorum yalan yok ama düğün yapacaklarin altın borcu olanların Allah yardımcısı olsun...

Ay bu ayki borsa rızkım da coinde kilitli kaldı :KK70: haftasonu toparlar demiştim ama öyle olmadı, karla çıkmaya niyetlenmiştim ama her an maliyetine gelince satabilirim :)) aylık borsa rızkımın (böyle tarif edince daha dokunaklı oluyor) bir kısmı da spek hissede bu ay epey saçmaladım umarım başka bişey yapmam :KK70: 2000 liram kilitli şu an, neyse ki maaş yatınca biraz altın gümüş ve hisse almıştım onları bari kurtardım -_-

Günaydın kızlar..

Coinde kârdan zararım artıyor..
Gümüş ve altın almadığıma pişman oldum.
Hoş alsaydım bu kadar yükselmezdi kesin :KK70:
Peşin satan esnaf rahatlığı bu nomu, kardan zarar he :)) şu anda diplerdeyiz coinde yükselir geri. Dursun onlar gümüşü başka parayla al, dolaptan salatalık al rahatlığıyla söylemesi de kolay gerçi dimi :KK70:

Peşin satan esnaf rahatlığı bu nomu, kardan zarar he :)) şu anda diplerdeyiz coinde yükselir geri. Dursun onlar gümüşü başka parayla al, dolaptan salatalık al rahatlığıyla söylemesi de kolay gerçi dimi :KK70:

Başka param yok :p

Heheh

Yahu 700 Kâr görmüştüm. Şimdi 200 liraya düştü:/

Bu coin de az oynak değil onu anladım.

X