• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok hesabim denizbakta.Yine acamiyorum sanirim.Bir gun disari cikmam gerekiyor sanirim kesin🤷‍♀️
Ben bankaya gitmeden hallettim, diye hatırlıyorum.
Tarif edeyim;
Screenshot_2021-05-10-15-06-53-155_com.denizbank.mobildeniz~2.jpg

Screenshot_2021-05-10-15-06-59-366_com.denizbank.mobildeniz~2.jpg
Screenshot_2021-05-10-15-07-07-505_com.denizbank.mobildeniz~2.jpg

Umarım anlaşılır olmuştur

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-10-15-06-53-155_com.denizbank.mobildeniz~2.jpg
    Screenshot_2021-05-10-15-06-53-155_com.denizbank.mobildeniz~2.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 12
Chelzy ni n hic hesabi yokmus denizbnakta

Once insallah goruntulu gorusme ile onu acacak sonra bu adimlar

Ellerin saglik :)
Hahaha işte virgülün önemi...
"Yok hesabim denizbakta.Yine acamiyorum sanirim" demiş,
"Ben de yok, hesabım denizbankta (ama) yine (de) açamıyorum" anlamışım 😂
kendi virgülümü kendim koyup cümlenin anlamını degistirmisim :KK70:

Selamlar, benim de denızbankta hesabim yok, gitmeden hesap açılabilir mu?

Altından az kesinti yapılıyormuş:)

İş bankası var ben de.

Selam kizlar cok guzel haftalar olsun bu ay kalan parayi kocaman bir vestiyer dolaba gomdum yatirimi ivir ziviri ortadan kaldırmaya yaptım🤣🤣
Elimde telefon sizleri izliyorum artik hazirana kadar
İzlemezsin kuzu ekmekten artan paralarla biz gümüşe giriyoruz az çok demeden :rolleyes: ytd

İzlemezsin kuzu ekmekten artan paralarla biz gümüşe giriyoruz az çok demeden :rolleyes: ytd
ben kredi kartı paramı da hisselere gömdüm 3 aylık borcum 6430 tl ama ben de sadece 5000 var.ödemezsem ne olur acaba ?hiç yapmadım şimdiye kadar.kalanını ağustosta ödesem

öyle yapayım bari.ben borcuma fazla sadık takıntılı insanlardanım.1 gün gecikmez kart borcumda birine olan borcumda
Bizde karı koca öyleyiz o yüZden biraz param.var ama kullanamiyorum k.kartına yatirmak icin 😁 29 u son ama hesap kesilince öderim heralde 🤣

Bizde karı koca öyleyiz o yüZden biraz param.var ama kullanamiyorum k.kartına yatirmak icin 😁 29 u son ama hesap kesilince öderim heralde 🤣
benim 11 12 si gibi kesilir 21 ine kadar öderim.kıyafet almıyorum kuaför yok dışardan yemek yok benzin hemen hemen yok anlamıy0rum nasıl olmuş aylık 2670.ev geçimi de yok içinde ufak tefek market alışverişi dışında :mad:

ben kredi kartı paramı da hisselere gömdüm 3 aylık borcum 6430 tl ama ben de sadece 5000 var.ödemezsem ne olur acaba ?hiç yapmadım şimdiye kadar.kalanını ağustosta ödesem
Asgarisini ödersin bir şey olmaz sanırım canım, o konuda çok bilgim yok ben sadece harcama kısmıyla ilgileniyorum ödeme kısmına pek karışmıyorum :KK70:

Back