• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kızlar..
Bugün maaş yattı.
Altın dolar euro zaten yüksek yeni alım yapasım gelmedi.
Şeytan diyor tamamını ver coine. Katlasın geri alırsın..
Ben niyeti bozmaya başladım görüldüğü üzere.
Üç kuruş para bile bozuyo çok zengin olsam naparım bilmem :KK70:
Aynen ya dün gece 1 gibi baktım yatmıştı. Eşime diyorum eee şimdi ne alayım. Bir dur biraz ya dedi :KK70: Ben hiçbir şey almam dedi. Bakınıyorum kendim öyle:)

Aynen ya dün gece 1 gibi baktım yatmıştı. Eşime diyorum eee şimdi ne alayım. Bir dur biraz ya dedi :KK70: Ben hiçbir şey almam dedi. Bakınıyorum kendim öyle:)

Borsaya göz attım bir de bir şey alınır mı diye.

Anam jantsa ya ne olmuş kızlar 700 lerden 80 e düşmüş. Araştırdım az bölünme falan diyor ama alınır mi şuan bilemedim.

Bu hisse vaktiyle çok süper zengin etmiş insanları ama şimdiden sonra ne olur hiç fikrim yok. :/

Al-sat yapma ama nomum, ne alacaksın? eth 4000 oldu mesela sattıysan kaçırdın :KK70:

Hepsini eth aldım. En kararlı coin o bence.
Dedim bunla evlenilir.
Gerçi eş seçimi konusunda kendime pek güvenmem ama b.k da çıkabilir yani ytd o yüzden hahahah:D

Evett cok mantiklii.Bende hemen atayim bi tane kenari.
Peki bu gumus hesabini artik mobil ya da internet uzerinden acabiliyo muyuz.Bir ara oyle bir haber cikmisti ya.

Denizbank normal bi hesap acarsin goruntulu gorusme ile oluyor sanirim

Sonra mobil bankaciliktan gumus hesabi

Evett cok mantiklii.Bende hemen atayim bi tane kenari.
Peki bu gumus hesabini artik mobil ya da internet uzerinden acabiliyo muyuz.Bir ara oyle bir haber cikmisti ya.
Gerileri takip edemedim ama Hesabın var mi Denizbank'tan? Varsa ben sana ekran görüntüleri ile anlatayım nasıl açacağını

Back