- 20 Ocak 2010
- 46.244
- 167.628
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #20.541
Şans derken ne yapayım istiyorsun kumar mi oynimBelki artar ya bekleyelim bakalım:)) Ben olsam şansla ilgili olan yerlerde denerdim şansımı bir kere tutsa ohooo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şans derken ne yapayım istiyorsun kumar mi oynimBelki artar ya bekleyelim bakalım:)) Ben olsam şansla ilgili olan yerlerde denerdim şansımı bir kere tutsa ohooo![]()
O zaman 34unde zenginsin 4 yilla bir şey olmazHaziranda 32 olacağım, bunak ihtiyar muhabbeti yapmam yakındır![]()
Sokaklara düşene kadar her yolu deneyeceğiz hell yeaahhhhŞans derken ne yapayım istiyorsun kumar mi oynim![]()
Onlara çok katılan yok mu ya:) Hem de azcik kişiye çıkıyor zor onlarla sanki:)şans mı?eşim loto toto şans topu oynar yıllardır bir halt tutmadı ayol.bibi gel kıbrısa gidip şansımızı orada deneyelim.![]()
Sonumuz iyi değilSokaklara düşene kadar her yolu deneyeceğiz hell yeaahhhh
ceyceyinki memur kumarı :))Onlara çok katılan yok mu ya:) Hem de azcik kişiye çıkıyor zor onlarla sanki:)
arkandan geliyorum bende. eylülü bekliyorumHaziranda 32 olacağım, bunak ihtiyar muhabbeti yapmam yakındır![]()
memur ve fakir olduğumuzu hatırlatmasan olmazdı değil mi hıhhhhhceyceyinki memur kumarı :))
e tabi romatizmalardan hemen gelemezsinarkandan geliyorum bende. eylülü bekliyorum![]()
acelem yok ne kadar geç, o kadar iyie tabi romatizmalardan hemen gelemezsin
zaten bir iki seneye hafızamız da zayıflar yaşımızı falan hatırlayamayız bi önemi kalmazacelem yok ne kadar geç, o kadar iyi![]()
![]()
Bir adam ve kadın sürekli oynuyormus. Birbirlerine de söz vermişler çıkarsa bölüşeceğiz diye adama 22 yil sonunda 11 milyon dolar mı ne vurmuş. Cidden bölüşmüş haber vardı öyle ya gerçekse:)) Ben haberin gerçekliğinden çok bizde olsa adamın çocukları ortalığı yıkardı diye düşündümceyceyinki memur kumarı :))
bende 2 cocuk olduğunu düşününce 2 seneyi 2 aya çeker bu bünyezaten bir iki seneye hafızamız da zayıflar yaşımızı falan hatırlayamayız bi önemi kalmaz
Mihailim ben de swp'i yatırımlık dedikleri için yaklaşık bir aydır takip ediyorum en son 3,75 lerden almadım keşke o seviyelerden alsaydım :) 4 küsürlere iniyor tekrar 5 li rakamlar çok istikrarlı maşallah hep aynı hareketler :))Noram swipe bende de var ama bıktırıcı bi coin inip çıkıp duruyor o yüzden bu seviyelerden alınır mı inan bilmiyorum. Bir süre sürünmeye razıyım dersen al :) ben yaz sonuna kadar tutacağım için fiyat hareketlerine pek bakmıyorum, yaz sonunda da kısmetimde ne varsa bozduracağım hedef fiyatım yok.
Hedef fiyatım yok noram, sonbahardan sonra ralli durgunlaşmaya başlar diyolar o nedenle o dönemler bozdururum diye düşünüyorum, artık ne kadar ederse o dönemMihailim ben de swp'i yatırımlık dedikleri için yaklaşık bir aydır takip ediyorum en son 3,75 lerden almadım keşke o seviyelerden alsaydım :) 4 küsürlere iniyor tekrar 5 li rakamlar çok istikrarlı maşallah hep aynı hareketler :))
Bir de sana şunu sorucam, yaz sonuna kadar tutmak senin kararın mı yoksa düşebileceği ihtimaline karşı mı yaz sonuna kadar tutacaksın? Ya da hedef fiyat belirledin o fiyata gelince mi satacaksın?