• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ceyceyinki memur kumarı :))
Bir adam ve kadın sürekli oynuyormus. Birbirlerine de söz vermişler çıkarsa bölüşeceğiz diye adama 22 yil sonunda 11 milyon dolar mı ne vurmuş. Cidden bölüşmüş haber vardı öyle ya gerçekse:)) Ben haberin gerçekliğinden çok bizde olsa adamın çocukları ortalığı yıkardı diye düşündüm :KK70: burda konusunu okurduk babam 30 yıllık arkadaşına bizden çok değer veriyor diye:))

Noram swipe bende de var ama bıktırıcı bi coin inip çıkıp duruyor o yüzden bu seviyelerden alınır mı inan bilmiyorum. Bir süre sürünmeye razıyım dersen al :) ben yaz sonuna kadar tutacağım için fiyat hareketlerine pek bakmıyorum, yaz sonunda da kısmetimde ne varsa bozduracağım hedef fiyatım yok.
Mihailim ben de swp'i yatırımlık dedikleri için yaklaşık bir aydır takip ediyorum en son 3,75 lerden almadım keşke o seviyelerden alsaydım :) 4 küsürlere iniyor tekrar 5 li rakamlar çok istikrarlı maşallah hep aynı hareketler :))
Bir de sana şunu sorucam, yaz sonuna kadar tutmak senin kararın mı yoksa düşebileceği ihtimaline karşı mı yaz sonuna kadar tutacaksın? Ya da hedef fiyat belirledin o fiyata gelince mi satacaksın?

Bugün Mercan Kimya nın halka arzı vardı. Kalekim'e talep 301 binmiş. En son gwind de talep 850 binlerdeydi. Bu kadar düşük talep varsa mercan kimya ya da katılmam. İki kuruş kazanıyorduk onu da hiç ettiler.

Mihailim ben de swp'i yatırımlık dedikleri için yaklaşık bir aydır takip ediyorum en son 3,75 lerden almadım keşke o seviyelerden alsaydım :) 4 küsürlere iniyor tekrar 5 li rakamlar çok istikrarlı maşallah hep aynı hareketler :))
Bir de sana şunu sorucam, yaz sonuna kadar tutmak senin kararın mı yoksa düşebileceği ihtimaline karşı mı yaz sonuna kadar tutacaksın? Ya da hedef fiyat belirledin o fiyata gelince mi satacaksın?
Hedef fiyatım yok noram, sonbahardan sonra ralli durgunlaşmaya başlar diyolar o nedenle o dönemler bozdururum diye düşünüyorum, artık ne kadar ederse o dönem

Back