• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar biraz once okudum siźinle de paylasmak istedim

Son 10 yilda her ay kenara 100 tl koyun = 12 bin tl oluyor

Son 10 yilda her ay kenara 100 tl lik dolar alin = 4 bin 230 dolariniz oluyormus

Son 10 yilda her ay 100 tl lik guzel bir hisse alin (bir kac ornek verilmis ) birinde paraniz 108 bin oluyor digerinde 98 bin ffalan Digerinde 55 bin falan diye siralamislar

Ne kadar guzel degil mi

Darisi bize :)
fazla biriktiremediğim için ben hep bu şekilde düşünerek yatırım yapıyorum yesa.amacım 8 sene sonra elimde 450 500 000 olması bugünün parasıyla.geriye dönük 7 yıldır birikim yapıyorum az az.damlaya damlaya göl oluyor bu çok doğru.güöüş hesabı da bu yüzden bana mantıklı gelmişti 30 tl kalsa laışverişlerden altın etmez ama gümüş eder.10 tl kalsa hesabımda 1 lot hisse eder gibi gibi.çocuğumun üniversite parası tek hedefim.hedef koyunca ilerlemesi de kolay oluyor.

fazla biriktiremediğim için ben hep bu şekilde düşünerek yatırım yapıyorum yesa.amacım 8 sene sonra elimde 450 500 000 olması bugünün parasıyla.geriye dönük 7 yıldır birikim yapıyorum az az.damlaya damlaya göl oluyor bu çok doğru.güöüş hesabı da bu yüzden bana mantıklı gelmişti 30 tl kalsa laışverişlerden altın etmez ama gümüş eder.10 tl kalsa hesabımda 1 lot hisse eder gibi gibi.çocuğumun üniversite parası tek hedefim.hedef koyunca ilerlemesi de kolay oluyor.

Aynen canim benim

Insallah heoimize bol kazanclar olsun

Gumus altin hisse coin

Saglikla gelsin de bol bol gelsin insallah

Not: hedef koyma olayi bence de daha motive ediyor insani

Aynen canim benim

Insallah heoimize bol kazanclar olsun

Gumus altin hisse coin

Saglikla gelsin de bol bol gelsin insallah

Not: hedef koyma olayi bence de daha motive ediyor insani
evet mutlaka bir hedef olmalı.kimi araba ister kimi ev bibi ameliyatları için biriktiriyor mesela .ayda 6000 10 000 birikim bizler için mümkün değil.o yüzden elimize ne geçerse kendimizden de fazla kısmadan köşeye atmalıyız.pandemi en büyük fırsat bazı harcamalar düştüğü için

Kizlar biraz once okudum siźinle de paylasmak istedim

Son 10 yilda her ay kenara 100 tl koyun = 12 bin tl oluyor

Son 10 yilda her ay kenara 100 tl lik dolar alin = 4 bin 230 dolariniz oluyormus

Son 10 yilda her ay 100 tl lik guzel bir hisse alin (bir kac ornek verilmis ) birinde paraniz 108 bin oluyor digerinde 98 bin ffalan Digerinde 55 bin falan diye siralamislar

Ne kadar guzel degil mi

Darisi bize :)
Bız şimdi 3. maddeyi mi yapsak 😂😂😂

Çocuklara geçen hafyalarda annem 150 TL bayram harçlığı vermişti harcamistim. Dün de kumbarayi tumleteyim dedim orda da 140civari çıktı. Harcadığıma da yerine koydum. Hesaptan 300 TL olarak birikim hesabına gönderdim. Yarın yarısıyla gümüş, yarısıyla altın alacağım. Biraz da ayrıca hisse alırım dursun Kenarda.

40 yaşında yeni evleniyor artık insanlar.bibi gömmüş kendini 40 ne ki ayol?
Sabırsızlığından diyor, benim gibi aynı :D istediğim şey hemen olsun istiyorum ama hiçbir zaman olmuyor :KK53: uzun vade yatırım yaparken, coinler satmadan beklerken nasıl bir içsel mücadele verdiğimi tahmin bile edemezsiniz, evet para kazanma amacım var tabi ki ama bir yandan da amacım kendimi eğitmek :D

Sabırsızlığından diyor, benim gibi aynı :KK70: istediğim şey hemen olsun istiyorum ama hiçbir zaman olmuyor :KK53: uzun vade yatırım yaparken, coinler satmadan beklerken nasıl bir içsel mücadele verdiğimi tahmin bile edemezsiniz, evet para kazanma amacım var tabi ki ama bir yandan da amacım kendimi eğitmek :KK70:
Ben senin yaşını bilmiyorum tam ama 20li yaşlarda değil mısın gencsin ya. Tahminim doğruysa 30unda zengin ve yatırım konusunda uzman olacaksın sen😅😇

Sabırsızlığından diyor, benim gibi aynı :KK70: istediğim şey hemen olsun istiyorum ama hiçbir zaman olmuyor :KK53: uzun vade yatırım yaparken, coinler satmadan beklerken nasıl bir içsel mücadele verdiğimi tahmin bile edemezsiniz, evet para kazanma amacım var tabi ki ama bir yandan da amacım kendimi eğitmek :KK70:
acele edince de hata yapılıyor mihail neredeyse 3 aydır altından zarardaydım asla ellemedim .dolar da öyle.onu satıp bunu alsam parayı eritirdim.coinlerde de sabretmek lazım sanırım.amacımız 2 ay sonra paraları yemek değil ki uzun vade de geleceğe yatırım yapmak.zaten cimri insanlar da değiliz gerekli şeyleri alıyoruz kendimize ve ailemize.fazla parayı biriktiriyoruz çalıştırmaya çalışıyoruz.2 sene unutacağım hisse toplayacağım mesela.2 ayda yüzde yüz kazandırsa hisseler ne uğraşayım 2 sene :rolleyes:

hayırdır ölecen mi bibi tövbe estf :KK70:
Estetik için geç olacak bence 50 de napim 10 yil daha bu memelerle mi yaşiyacam 🤣 zaten dr beni üzdü gene zengin olamiyorum sizin gibide ne okuyup arastırabiliyorum çünkü anlamiyorum birseyler yaziyorsunuz boş boş bakiyorum

Estetik için geç olacak bence 50 de napim 10 yil daha bu memelerle mi yaşiyacam 🤣 zaten dr beni üzdü gene zengin olamiyorum sizin gibide ne okuyup arastırabiliyorum çünkü anlamiyorum birseyler yaziyorsunuz boş boş bakiyorum
Belki artar ya bekleyelim bakalım:)) Ben olsam şansla ilgili olan yerlerde denerdim şansımı bir kere tutsa ohooo;)

Back