• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o zaman kendıme her ay 1 gram altın, 50 gram gumus falan dıye bır hedef koyayım, hedefle daha ıyı gaza gelıyorum :)
Benim 50gram da hedef yalan olur.Aynen dedigin gibi yesa,1 gram ve 50 gram gumus .Ama bi dk 50 gram ortalama gumus kac teleye tekabul ediyor bilmiyorum .Bi el ativer yesa🤣

1000 lirama 17 günde 500 lira gelince ben de bugün 3 bin daha koydum ama düşmeye başladı.
Hey yavrum heyy :)
Nomu,2 aylik coin maceramda anladigim yukseliste hemen duzeltme geliveriyor ve bir sure oyle gidiyor.Ben neo'cuyum.Gecen gun yine sattim.Simdi beklemedeyim.Kâr'ı çek,alttan al bekle ve hislerine güven metoduyla gidiyorum yoksa teknik vs sifir.Ilk defa gecen gece eşimle grafiklere baktik.Ogretmeye calisti ki dürtmesiyle uyandim.Benim gozler gitmis😁😁 Takipteyim yine neo'mu.🧐

Yok hesabim denizbakta.Yine acamiyorum sanirim.Bir gun disari cikmam gerekiyor sanirim kesin🤷‍♀️

O zaman benim en yakin bir subeye gidip hesap actirmam lazim.Dedigin gibi yaparsak hedefi daha makul olur.

bır suru banka bu pandemı dolasıyla telefondan goruntulu gorusme ıle hesap acma donemı baslattı,

denızbank yapmamıs mı bunu

ıste buuuuuuuuuuuu

evı bıraz toparla, ac goruntulu konusma, o anne topuzu saclarını da ac duzelt bıraz, tamamdır oldu bu ıs,

onlar normal hesabı acsın gumus hesabı kolay ıs :)
Evin halini bir gorsen🤦‍♀️🤦‍♀️Caydanlik kapagi,makarna süzgeci salonun ortasinda.Mutfagin ortasinda yurume arkadasi ve peluş aslan,legolar 🤣🤣 En duzenli yer yatak odasinda goruseyim bari.Muhtemelen randevu veriyolardir su zaman arayacagiz diye heralde.

Back