- 20 Ocak 2010
- 46.244
- 167.630
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #20.461
Kek olsada yesek ne zamandır yapmiyorum cokda guzel yaparım tahinli cevizli tarcinlı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni halka arz gelmis bibiKek olsada yesek ne zamandır yapmiyorum cokda guzel yaparım tahinli cevizli tarcinlı![]()
valla olsa da yesek hazır kekler güzel olmuyorKek olsada yesek ne zamandır yapmiyorum cokda guzel yaparım tahinli cevizli tarcinlı![]()
Neymiş hoş giresim yok ama herkese eşit olduğuna göre iyi galibaYeni halka arz gelmis bibi
Tamami esit
Herkeslere esit
eşitlik iyidir haksızlık olmazNeymiş hoş giresim yok ama herkese eşit olduğuna göre iyi galiba
Neymiş hoş giresim yok ama herkese eşit olduğuna göre iyi galiba
hiç duymadım mercan kimyayı.hangi markaları üretiyor acaba?2 tavan anca gider (max) mercan kimya
Tabii inssllah girenler icin cok daha fazla gider
twitterda okuduğuma göre vazelin üreticisiymiş, çok manidar diye homurdanıyordu millethiç duymadım mercan kimyayı.hangi markaları üretiyor acaba?
ayak çatlaklarına iyi gelir kötü düşünmeyelimmmtwitterda okuduğuma göre vazelin üreticisiymiş, çok manidar diye homurdanıyordu millet
Ben düşünmem zaten girmeyecem ki bananeayak çatlaklarına iyi gelir kötü düşünmeyelimmm
ben de para bitti zatenn. anca gümüş alırım bundan sonraBen düşünmem zaten girmeyecem ki banane![]()
Günaydın fıstıkGunaydin genclik
Güzel bir haftasonu olsun![]()
Biz de red kit izledikGene ben kaptan amerika izlemeye düstüm![]()