• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de ona hediye alacaktım devam etseydik, ona hediye alacağım parayla da diğer hisseleri alırım :)))
200-300 liralık hediye de geri verilmez ay boşver, amma kastı bu kız da falan olur :))
Zaten ilk görüşme için kendince büyük yatırım yapmamıştır gözde çıkarabileceği bişey almıştır, bunu söylemesi üzücü ama maalesef bu şekilde düşünüyorlar :))

200-300 liralık hediye de geri verilmez ay boşver, amma kastı bu kız da falan olur :))
Zaten ilk görüşme için kendince büyük yatırım yapmamıştır gözde çıkarabileceği bişey almıştır, bunu söylemesi üzücü ama maalesef bu şekilde düşünüyorlar :))
Yazdığın rakamdan daha az hatta:)) bir de hediyeyi bahane edip yazdığımı düşünür diye hiç yazasım da gelmiyordu aslında :)

Ben de bir gecede ayı sezonuna gireceğiz korkusuyla stop koymuştum ama nisanda feci patlattılar :)) o yüzden ben de artık senin gibi düşünüyorum bibi demirden korksak trene binmezdik :KK70:
işte cesaret işte feraset işte fedakarlık işte mertlik işte adam gibi adamlık işte Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko :70:

Yazdığın rakamdan daha az hatta:)) bir de hediyeyi bahane edip yazdığımı düşünür diye hiç yazasım da gelmiyordu aslında :)
Aynen öyle, tribe girdi falan der boşver. Uzun ilişki olur da pahalı bi hediyedir o zaman ben olsam iade ederdim kul hakkı açısından o da. ama burada zaten kendini zora sokacak bir hediye almamıştır. hayırlısı olsun next diyeceğiz napalım :))

Back