• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşgeldin noracimm sende de mi var malum kağıt.. Ah hayattan yatırımdan soğuttu inşallah toparlar her gün zararımız daha da artıyor 😔

Hoşbuldum ilmek :KK68: ben de tuzluğu kaptığı gibi koşanlardanım :) ben geri durur muyum hiç :)) o zararı orda gördükçe elimi hiçbir şeye atasm gelmiyor biraz kripto da oyalanıcam artık.

Logo halkbank garanti kozal aldım param bittiii. Artık izleyici konumuna geçiyorummm. Mihail o drdiğin hisse hangisii iyiyse birinden satıp onu alayım akcansa mesela

Yatacak yerleri yok beter olsunlar😃😂
Hayır hisse zaten fiyatı şişmemiş ederinin yarısında işlem görüyor (spek hisse alırken bile ucuzunu buldum:D), daha nereye kadar indirecek bilmiyorum, investingte herkes hasan meşeye sövüyor sanırım müsebbibi o :))

Bak beyim sana iki çift lafım var diyen yaşar usta gibiyim

Hayır hisse zaten fiyatı şişmemiş ederinin yarısında işlem görüyor (spek hisse alırken bile ucuzunu buldum:KK70:), daha nereye kadar indirecek bilmiyorum, investingte herkes hasan meşeye sövüyor sanırım müsebbibi o :))

Bak beyim sana iki çift lafım var diyen yaşar usta gibiyim
Adı ne hissenin herşeyi alasım var. Eş kadınn kadınn yıllardır yüzüne bakmadın hisselerin birden ne oldu da borsa yatırımcısı oldun diyor😅😅ama çok zevkliymiş altın dolarr öle duruyordu. Bunlar iniyor çıkıyor ekşın var ekşınnn😂

Adı ne hissenin herşeyi alasım var. Eş kadınn kadınn yıllardır yüzüne bakmadın hisselerin birden ne oldu da borsa yatırımcısı oldun diyor😅😅ama çok zevkliymiş altın dolarr öle duruyordu. Bunlar iniyor çıkıyor ekşın var ekşınnn😂
E şaşırmıştır adam haliyle, durdun durdun borsacı oldun başıma diyodur :D

Benim dia 5,5larda falandı en son yine 4.79a düşmüş :KK70:
btc birz geri çekilebilir diyolar, ben düşüşte de yükselişte de stopsuz devam edeceğim.
Stop bence kayip demek zaten her türlü takip edemiceksem zaten niye goreyim inince satmak zararina satmak demek h8c bana gore değil stoplar

Benim spek hissemi de düşürüyor nomıssız tahtacı. hırsızsınız olum hepiniz haram o çaldığınız paralar, olur da burayı okursanız görün bunları :KK53:
Zaten İnş. Burunlarından gelsin insanlarin paralarına coksünler anca yiyemesinler ins. Ohh 🙏

Selam kızlar..
Borsada iyiki kâr ettim dedim 5 kuruş.
Üç kuruş indi bile..:/

Az yazdigima bakmayın.
Okuyorum keyifle.. :KK60:
alengirli hisseler alma nomu halkbank al at garanti al at koza altın al at logo al demirçelik şirketleri olabilir. Orta ve ızun vadedr hepsinden kazanırsın. Günlük haftalık al sat bizim gibi acemilere göre değil

Back