• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizde 2. Filmine geçti 3 ü de izleriz gozlerim bayram ediyor en azindan 🤣🤣
tenor.gif

Günaydın fıstık😊😅
Hemi de Siirt fıstığı :KK45:
Kızlar ekside efsanevi cimrilik hikayeleri diye bir başlık var . Ne saman gündem olsa okurum .
okudukça hem güldüm hemde ne salaklar var diye düşündüm .
yemeyenin malını yerler 😃
Yazı icin gümuldur u düşünüyorum . Şimdiden yer ayırtacağım . Zaten turistin gördüğü herkes aşıla olacak ya 😀😀😀

Hemi de Siirt fıstığı :KK45:
Kızlar ekside efsanevi cimrilik hikayeleri diye bir başlık var . Ne saman gündem olsa okurum .
okudukça hem güldüm hemde ne salaklar var diye düşündüm .
yemeyenin malını yerler 😃
Yazı icin gümuldur u düşünüyorum . Şimdiden yer ayırtacağım . Zaten turistin gördüğü herkes aşıla olacak ya 😀😀😀
Dün covid konusunda da paylaşmıştım şunu, tam bizlik haber :))

Dün covid konusunda da paylaşmıştım şunu, tam bizlik haber :))
Belki benim memikler de böylece bedava ya gelir :halay: :halay:
vatandasi olmasak eğlenceli bir ülkeyiz 😂😂

Herkese selamss kızlar kadir gecemiz mübarek olsun
Bu aralar hıdrellez ve baharın gelişi, kadir gecesi, önümüz bayram güzel zamanlardan geçiyoruz evdeyiz ama en azından güzel dualar edelim enerjimizi yükseltelim, olduğu kadar işte :)
Sitede lenfoma teşhisi konmuş aynı zamanda hamile bir üye var onun içinde dua ederseniz çok sevinirim

Kızlar önümüzdeki hafta elime bi nakit geçecek sxp sizce 4,90 ya da 5 seviyelerinden alınır mı?
Noram swipe bende de var ama bıktırıcı bi coin inip çıkıp duruyor o yüzden bu seviyelerden alınır mı inan bilmiyorum. Bir süre sürünmeye razıyım dersen al :) ben yaz sonuna kadar tutacağım için fiyat hareketlerine pek bakmıyorum, yaz sonunda da kısmetimde ne varsa bozduracağım hedef fiyatım yok.

Kızlar Kadir gecemiz mübarek olsun.
Herkes gönlündekine hayırla kavuşsun.
Emeklerimiz ziyan olmasın.
Bolluk, bereket bizimle olsun.
Hastalar şifa bulsun.
Sevdiklerimiz doğrudan ayrılmasın.
Rabbim bizi nefsimize yenik düşürmesin.
Içimizden huzur eksik olmasın.
Yüreklerimiz inşirah suresinin ferahliginda çarpsın.
Amin..
Amin..
Amin..

Back