- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #20.481
Bugün doğan var mı aranızda?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evdeyiz nerde olucazNerdesinizzzzzz bi sess verinnnnRecep ivedik evde tek kalınca kalorifer peteğiyle konuşuyordu. Ben demi öyle yapayımmmmmm?
![]()
A101 rulo böreklerimi pişirdim balkabaklı ve havuçlu ve bir de patatesli denemek için almıştım. Çocuk beğendi tesçillendiEvdeyiz nerde olucazfilm izlemece napalım
![]()
Ben camdan kedi gibi bakıyorum doşarı kaçasım varBizde 2. Filmine geçti 3 ü de izleriz gozlerim bayram ediyor en azindan![]()
Bizde 2. Filmine geçti 3 ü de izleriz gozlerim bayram ediyor en azindan![]()
Hemi de Siirt fıstığıGünaydın fıstık![]()
Aaa göz bayramlığı film mi var ben de izleyimBizde 2. Filmine geçti 3 ü de izleriz gozlerim bayram ediyor en azindan![]()
Dün covid konusunda da paylaşmıştım şunu, tam bizlik haber :))Hemi de Siirt fıstığı
Kızlar ekside efsanevi cimrilik hikayeleri diye bir başlık var . Ne saman gündem olsa okurum .
okudukça hem güldüm hemde ne salaklar var diye düşündüm .
yemeyenin malını yerler
Yazı icin gümuldur u düşünüyorum . Şimdiden yer ayırtacağım . Zaten turistin gördüğü herkes aşıla olacak ya![]()
Kaptan amerika kesmezse evengersa geciş yap yok yokAaa göz bayramlığı film mi var ben de izleyim
Belki benim memikler de böylece bedava ya gelirDün covid konusunda da paylaşmıştım şunu, tam bizlik haber :))
![]()
Zaytung - Çavuşoğlu: ''Turistin göz zevkini bozacak çirkin vatandaşlarımızı da etkili bir estetik operasyon kampanyasıyla...''
Resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Almanya'da mevkidaşı Heiko Maas ile görüşen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ülkemize gelecek turistleri rahatlatacak açıklamalara imza attı...www.zaytung.com
Sitede lenfoma teşhisi konmuş aynı zamanda hamile bir üye var onun içinde dua ederseniz çok sevinirimHerkese selamss kızlar kadir gecemiz mübarek olsun
Bu aralar hıdrellez ve baharın gelişi, kadir gecesi, önümüz bayram güzel zamanlardan geçiyoruz evdeyiz ama en azından güzel dualar edelim enerjimizi yükseltelim, olduğu kadar işte :)
Allah şifa versin inşSitede lenfoma teşhisi konmuş aynı zamanda hamile bir üye var onun içinde dua ederseniz çok sevinirim
Noram swipe bende de var ama bıktırıcı bi coin inip çıkıp duruyor o yüzden bu seviyelerden alınır mı inan bilmiyorum. Bir süre sürünmeye razıyım dersen al :) ben yaz sonuna kadar tutacağım için fiyat hareketlerine pek bakmıyorum, yaz sonunda da kısmetimde ne varsa bozduracağım hedef fiyatım yok.Kızlar önümüzdeki hafta elime bi nakit geçecek sxp sizce 4,90 ya da 5 seviyelerinden alınır mı?