• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hahaha yok kız 🤣 onu sormamıştım ama olsundu onunsor sen 🤣
Benim omuz ve üst kollarimda bi sikıntı var cok yukarıda kaldiramıyorum bide gücü yok güc kaybıda var emar falan cekildim zedelenme var dediler ama yok yani kullanamiyorum doğru düzgün ki rahat 8 aydır vardir hiç geçmez mi ya hoş internette okudum bu tarz seyler çok zor gecermis 🥴
çok fazla klavye falan kullanıyormusun?bankacılarda adliye katiplerinde oluyor bu sorunlar da.psikolojikte olabilir bibi.

çok fazla klavye falan kullanıyormusun?bankacılarda adliye katiplerinde oluyor bu sorunlar da.psikolojikte olabilir bibi.
Yok ya psikolojik olamaz benim kollarim özellikle ciddi güçlüydü şimdi mesela sırtımı kaşiyamıyorum basimin altina koysam biraz sonra geri duzeltemiyorum kaliyor öyle ki benim acı eşiggim fiyuu sürekli ağrıyorda sallamiyorum pek ama geçen vidalama yaparken bugun dolap silerken ciddi zorlandım 😒 spordan da olabiliyormuş ne zamandır spora da gitmiyorum 0 iyileşme

Yok ya psikolojik olamaz benim kollarim özellikle ciddi güçlüydü şimdi mesela sırtımı kaşiyamıyorum basimin altina koysam biraz sonra geri duzeltemiyorum kaliyor öyle ki benim acı eşiggim fiyuu sürekli ağrıyorda sallamiyorum pek ama geçen vidalama yaparken bugun dolap silerken ciddi zorlandım 😒 spordan da olabiliyormuş ne zamandır spora da gitmiyorum 0 iyileşme
o zaman ortalık düzelsin bir doktora görün.benim hareketlerim yavaşlamıştı ama fizik tedaviyle düzeldim eskisi gibiyim artık

o zaman ortalık düzelsin bir doktora görün.benim hareketlerim yavaşlamıştı ama fizik tedaviyle düzeldim eskisi gibiyim artık
Bende fizik tedavi verir dedim evde hareketler verdi ama bence daha ciddi fizik tedavi görmem lazim gibi. Gidicem ya iyi bir dr a bıktım

2. anneler gününde de hediyesizimmm.kara bahtım kem talihimmm.neyse olsun kendime süpürge aldım ya :rolleyes:

Spor yaparken birşey olmuş olabilir mi?geçenlerde bir arkadaş spor yaparken ağırlık kaldırdığı için kasınımı yırtmış ne,ameliyat oldu.ama her iki kolunda aynı durumdaysa belki sürekli hareketsiz olmaktan olabilir

Valla yengeccim senin dilek kagidini gorunce benimki kabul olmaz
Maşallah dilek resmi değil picasso :KK53:
:KK48:gecen sene de şunu cizmistim
IMG_20210506_215612.jpg

Ama ne Rusya'ya gidebildim (öcü gibi olan şey matruşka) ,ne aşkı bulabildim,ne dünyayı gezebildim (hatta yine beş ay önceden aldığım biletim covid yüzünden iptal edilmişti)
Neyse ki az dolar , altın vs alabildim de, oradan tuttu:)
ben hiçbir şey gömmedim hayatım boyunca.inanmam ama oyun gibi geldiğinden yapanları izlerim mutlu ediyor inanları bu tür şeyler kısa sürede olsa.bu hayatta herşey olacağına varıyor ne kadar da uğraşsan
Ben çok severim ya, dilek dilemek için hiç bir fırsatı kaçırmam. Kiliselerde mum yakarım, kuyulara - dilek havuzlarina bozukluk atarım, mübarek günlerde dua ederim, hidirellezlerde gül ağacına dilek gömerim, o dine mensup arkadaşım varsa paskalyalarda yumurta boyarim, ayın biri kilisesine gitmisligim bile vardı (1 km kuyruk olur her ay🤪)
Maksat dileğini sık sık dile getirmek bence. Evrene yaymak lazım ki kendine de hatırlatmış ol:)

Spor yaparken birşey olmuş olabilir mi?geçenlerde bir arkadaş spor yaparken ağırlık kaldırdığı için kasınımı yırtmış ne,ameliyat oldu.ama her iki kolunda aynı durumdaysa belki sürekli hareketsiz olmaktan olabilir
Yok tam tersi spor yaptığim zamanlar başlamıstı zaten 🥴

:KK48:gecen sene de şunu cizmistimEki Görüntüle 2843322
Ama ne Rusya'ya gidebildim (öcü gibi olan şey matruşka) ,ne aşkı bulabildim,ne dünyayı gezebildim (hatta yine beş ay önceden aldığım biletim covid yüzünden iptal edilmişti)
Neyse ki az dolar , altın vs alabildim de, oradan tuttu:)

Ben çok severim ya, dilek dilemek için hiç bir fırsatı kaçırmam. Kiliselerde mum yakarım, kuyulara - dilek havuzlarina bozukluk atarım, mübarek günlerde dua ederim, hidirellezlerde gül ağacına dilek gömerim, o dine mensup arkadaşım varsa paskalyalarda yumurta boyarim, ayın biri kilisesine gitmisligim bile vardı (1 km kuyruk olur her ay🤪)
Maksat dileğini sık sık dile getirmek bence. Evrene yaymak lazım ki kendine de hatırlatmış ol:)
Cok gaza geldim seneye fena hazirlanacagim hidirelleze

Cok gaza geldim seneye fena hazirlanacagim hidirelleze
Ayıptır söylemesi iyi çizerim, bak şimdi girişimci yanım çıktı yine ortaya 🤔.seneye ilan vericem 🤩 siz söyleyin biz en güzel şekilde çizelim💥 hıdrellez dilek çizimlerinizi 3 boyutlu olarak çizelim garantili olsun.Isteyenlere dilek animasyonu yapılmış karekod tanımlanır.Ücret dilek bazlı olup, kk üyelerine özel %15 indirim fırsatını kaçırmayın 🤑

Back