- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #20.281
Olur olur bugün 23.59 a kadar geçerliymiş hahhah
Hediye kuponu mübarek haahahahahh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur olur bugün 23.59 a kadar geçerliymiş hahhah
Yaaa keşke gomebilsek...Gül ağacına hala bir şeyler gömebiliyor muyuz, ben bir de banka çizip koyayım, jp morgan kadar param olsun yeter[/B]
Ama ne güzel çizmişsin yaaYaaa keşke gomebilsek...
Ben son on yıldır her hidirellezde mutlaka gomerdim dileğimi,
Dün de hazirladim ettin
Eki Görüntüle 2843238
Ama gece inmeye üşendim, zaten bildiğim bir gül ağacı da yok, 'amaaan' dedim vazgeçtim
Ve bu sabah gelen mesaj
Eki Görüntüle 2843240
Aylardır beklediğim uçağım iptal edilmiş
Resmen 'madem dileğini için gece gul fidesi aramaya bile üşeniyorsun,al sana dilek' dedi evren bana![]()
Yaaa keşke gomebilsek...
Dün de hazirladim ettin
Eki Görüntüle 2843238
Ama gece inmeye üşendim, zaten bildiğim bir gül ağacı da yok, 'amaaan' dedim vazgeçtim
Ve bu sabah gelen mesaj
Eki Görüntüle 2843240
Resmen 'madem dileğini için gece gul fidesi aramaya bile üşeniyorsun,al sana dilek' dedi evren bana![]()
Yooo hala uçuşlar açık..hatta ulkeye girerken korona testi bile istemeyen bir ülke, öyle bir bosvermişlik seviyesindeAma ne güzel çizmişsin yaaşu kalplerin içindekini anlayamadım
sağlık olsun canım inşallah yakında açılır gidebilirsin.benim anlamadığım biz tüm turistleri kabul ediyoruz galiba, gideceğin yerler kabul etmediği içinmi iptal edildi yoksa başka bir sebebimi var
![]()
Hidirellez çoktan kaçtı bacımAy çizim süper bir de boyamışsın :)
Ben de doktüreyim bari kıskandım![]()
Yaa yesa 23:59 a kadar olur dedi ama.. :/Yooo hala uçuşlar açık..hatta ulkeye girerken korona testi bile istemeyen bir ülke, öyle bir bosvermişlik seviyesindeama işte benim zavallı ucusumu iptal etmişler
Üstelik şirkette herkese o tarihte ayrılacağımi söylemiştim:)) neyse ki yerime kimseyi bulamadılar daha.
Kalbin içinde de Faris ahlem yazıyor. Yani bir nevi eş ruhu,beyaz atlı prensi. Bilindik bir tabir mi bilmiyorum ama Arap bir sevgilim öğretmişti
Hidirellez çoktan kaçtı bacımseneye artık ..
ben de topiği arıyorum deminden beri 2 dakika sonra farketttim ki değişmişAaa başlık değişmiş![]()
Valla yengeccim senin dilek kagidini gorunce benimki kabul olmaz ben hic usenmedim bir arkadasim aksam ezanina kadar gömmen lazim dedi hizli hizli en okunmayacak yaziyla yazdim saksinin dibine ektim isin komigi hala cikarmadimYaaa keşke gomebilsek...
Dün de hazirladim ettin
Eki Görüntüle 2843238
Ve bu sabah gelen mesaj
Eki Görüntüle 2843240
Valla yengeccim senin dilek kagidini gorunce benimki kabul olmaz ben hic usenmedim bir arkadasim aksam ezanina kadar gömmen lazim dedi hizli hizli en okunmayacak yaziyla yazdim saksinin dibine ektim isin komigi hala cikarmadim
Insallah en yakin zamanda istediğin heryere ucabilirsin
İyiyim şimdilik ama her an hasta olabilirim , beklemedeyim. Benim ex covid olmuş çocuklarda bende ama semptomlar başladığında cocuklar zaten ondaydı . Dün test yaptım kendisine ve pozitif çıktı . Küçük oğlanda salıdan beri bogazım agrıyor diyor . Anlıcagın kurbanlık koyun gibi sıramı bekliyorumHadi bea nasılsın?çalışıyor musun bu akşam?
üzüldüm hadibea.kurtulamadık gitti bu allahın belası virüsten.çok geçmiş olsun umarım çocuklara ve sana bulaşmamıştırİyiyim şimdilik ama her an hasta olabilirim , beklemedeyim. Benim ex covid olmuş çocuklarda bende ama semptomlar başladığında cocuklar zaten ondaydı . Dün test yaptım kendisine ve pozitif çıktı . Küçük oğlanda salıdan beri bogazım agrıyor diyor . Anlıcagın kurbanlık koyun gibi sıramı bekliyorum![]()
Bulaşmışsa zaten bulaşmıştır çoktan . Sanırım benim bağışıklık sağlam ve virüsü kapmıyorum , yada farkında olmadan geçirmiş olabilirim . Çevremde çok insan geçirdi ama çok şükür ben hala geçirmedim .üzüldüm hadibea.kurtulamadık gitti bu allahın belası virüsten.çok geçmiş olsun umarım çocuklara ve sana bulaşmamıştır
sen aşılıydın ama değil mi?çocuklarda da yaşı küçükse belirtisiz ya da hafif oluyormuş.sen sağlıkçısın zaten daha iyisini bilirsin.test çocuklara da yapmak gerekiyor mu temaslılar ya?Bulaşmışsa zaten bulaşmıştır çoktan . Sanırım benim bağışıklık sağlam ve virüsü kapmıyorum , yada farkında olmadan geçirmiş olabilirim . Çevremde çok insan geçirdi ama çok şükür ben hala geçirmedim .
Bir doz oldum sadece ama o bile koruyormuş . Hayır, semptom yoksa gerekmiyor. Sadece biz sağlık çalışanları icin gerekli . Bende yaptım bugün, sonucu bekliyorum .sen aşılıydın ama değil mi?çocuklarda da yaşı küçükse belirtisiz ya da hafif oluyormuş.sen sağlıkçısın zaten daha iyisini bilirsin.test çocuklara da yapmak gerekiyor mu temaslılar ya?
isveçte tek doz mu aşı olunuyor?neden ki?Bir doz oldum sadece ama o bile koruyormuş . Hayır, semptom yoksa gerekmiyor. Sadece biz sağlık çalışanları icin gerekli . Bende yaptım bugün, sonucu bekliyorum .
Normalde iki doz ama bizde astra zeneca ile başladılar ve çok kötü yan etkiler olunca durdurdular . Haftaya tekrar başlıyor aşılar ama bu kez pfizerisveçte tek doz mu aşı olunuyor?neden ki?
ben ne bulursam onu olacağım valla.canıma tak dedi artık hapis hayatı yaşamakNormalde iki doz ama bizde astra zeneca ile başladılar ve çok kötü yan etkiler olunca durdurdular . Haftaya tekrar başlıyor aşılar ama bu kez pfizer