• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gül ağacına hala bir şeyler gömebiliyor muyuz, ben bir de banka çizip koyayım, jp morgan kadar param olsun yeter🤣🤣[/B]
Yaaa keşke gomebilsek...
Ben son on yıldır her hidirellezde mutlaka gomerdim dileğimi,
Dün de hazirladim ettin
IMG_20210506_194526.webp

Ama gece inmeye üşendim, zaten bildiğim bir gül ağacı da yok, 'amaaan' dedim vazgeçtim
Ve bu sabah gelen mesaj
IMG_20210506_194808.webp

Aylardır beklediğim uçağım iptal edilmiş 😯😯😯
Resmen 'madem dileğini için gece gul fidesi aramaya bile üşeniyorsun,al sana dilek' dedi evren bana 😭

Yaaa keşke gomebilsek...
Dün de hazirladim ettin
Eki Görüntüle 2843238
Ama gece inmeye üşendim, zaten bildiğim bir gül ağacı da yok, 'amaaan' dedim vazgeçtim
Ve bu sabah gelen mesaj
Eki Görüntüle 2843240
Resmen 'madem dileğini için gece gul fidesi aramaya bile üşeniyorsun,al sana dilek' dedi evren bana 😭
Ama ne güzel çizmişsin yaa 😍 şu kalplerin içindekini anlayamadım 😝 sağlık olsun canım inşallah yakında açılır gidebilirsin.benim anlamadığım biz tüm turistleri kabul ediyoruz galiba, gideceğin yerler kabul etmediği içinmi iptal edildi yoksa başka bir sebebimi var 🤔

Yaaa keşke gomebilsek...
Dün de hazirladim ettin
Eki Görüntüle 2843238
Ve bu sabah gelen mesaj
Eki Görüntüle 2843240

Ay çizim süper bir de boyamışsın :)
Ben de doktüreyim bari kıskandım:D

Ama ne güzel çizmişsin yaa 😍 şu kalplerin içindekini anlayamadım 😝 sağlık olsun canım inşallah yakında açılır gidebilirsin.benim anlamadığım biz tüm turistleri kabul ediyoruz galiba, gideceğin yerler kabul etmediği içinmi iptal edildi yoksa başka bir sebebimi var 🤔
Yooo hala uçuşlar açık..hatta ulkeye girerken korona testi bile istemeyen bir ülke, öyle bir bosvermişlik seviyesinde 😅😅 ama işte benim zavallı ucusumu iptal etmişler :(
Üstelik şirkette herkese o tarihte ayrılacağımi söylemiştim:)) neyse ki yerime kimseyi bulamadılar daha.
Kalbin içinde de Faris ahlem yazıyor. Yani bir nevi eş ruhu,beyaz atlı prensi. Bilindik bir tabir mi bilmiyorum ama Arap bir sevgilim öğretmişti

Ay çizim süper bir de boyamışsın :)
Ben de doktüreyim bari kıskandım:D
Hidirellez çoktan kaçtı bacım :( seneye artık ..

Yooo hala uçuşlar açık..hatta ulkeye girerken korona testi bile istemeyen bir ülke, öyle bir bosvermişlik seviyesinde 😅😅 ama işte benim zavallı ucusumu iptal etmişler :KK43:
Üstelik şirkette herkese o tarihte ayrılacağımi söylemiştim:)) neyse ki yerime kimseyi bulamadılar daha.
Kalbin içinde de Faris ahlem yazıyor. Yani bir nevi eş ruhu,beyaz atlı prensi. Bilindik bir tabir mi bilmiyorum ama Arap bir sevgilim öğretmişti

Hidirellez çoktan kaçtı bacım :KK43: seneye artık ..
Yaa yesa 23:59 a kadar olur dedi ama.. :/

Yaaa keşke gomebilsek...
Dün de hazirladim ettin
Eki Görüntüle 2843238
Ve bu sabah gelen mesaj
Eki Görüntüle 2843240
Valla yengeccim senin dilek kagidini gorunce benimki kabul olmaz ben hic usenmedim bir arkadasim aksam ezanina kadar gömmen lazim dedi hizli hizli en okunmayacak yaziyla yazdim saksinin dibine ektim isin komigi hala cikarmadim
Insallah en yakin zamanda istediğin heryere ucabilirsin

ben hiçbir şey gömmedim hayatım boyunca.inanmam ama oyun gibi geldiğinden yapanları izlerim mutlu ediyor inanları bu tür şeyler kısa sürede olsa.bu hayatta herşey olacağına varıyor ne kadar da uğraşsan
Valla yengeccim senin dilek kagidini gorunce benimki kabul olmaz ben hic usenmedim bir arkadasim aksam ezanina kadar gömmen lazim dedi hizli hizli en okunmayacak yaziyla yazdim saksinin dibine ektim isin komigi hala cikarmadim
Insallah en yakin zamanda istediğin heryere ucabilirsin

Hadi bea Hadi bea nasılsın?çalışıyor musun bu akşam?
İyiyim şimdilik ama her an hasta olabilirim , beklemedeyim. Benim ex covid olmuş çocuklarda bende ama semptomlar başladığında cocuklar zaten ondaydı . Dün test yaptım kendisine ve pozitif çıktı . Küçük oğlanda salıdan beri bogazım agrıyor diyor . Anlıcagın kurbanlık koyun gibi sıramı bekliyorum 🙁

İyiyim şimdilik ama her an hasta olabilirim , beklemedeyim. Benim ex covid olmuş çocuklarda bende ama semptomlar başladığında cocuklar zaten ondaydı . Dün test yaptım kendisine ve pozitif çıktı . Küçük oğlanda salıdan beri bogazım agrıyor diyor . Anlıcagın kurbanlık koyun gibi sıramı bekliyorum 🙁
üzüldüm hadibea.kurtulamadık gitti bu allahın belası virüsten.çok geçmiş olsun umarım çocuklara ve sana bulaşmamıştır

üzüldüm hadibea.kurtulamadık gitti bu allahın belası virüsten.çok geçmiş olsun umarım çocuklara ve sana bulaşmamıştır
Bulaşmışsa zaten bulaşmıştır çoktan . Sanırım benim bağışıklık sağlam ve virüsü kapmıyorum , yada farkında olmadan geçirmiş olabilirim . Çevremde çok insan geçirdi ama çok şükür ben hala geçirmedim .

Bulaşmışsa zaten bulaşmıştır çoktan . Sanırım benim bağışıklık sağlam ve virüsü kapmıyorum , yada farkında olmadan geçirmiş olabilirim . Çevremde çok insan geçirdi ama çok şükür ben hala geçirmedim .
sen aşılıydın ama değil mi?çocuklarda da yaşı küçükse belirtisiz ya da hafif oluyormuş.sen sağlıkçısın zaten daha iyisini bilirsin.test çocuklara da yapmak gerekiyor mu temaslılar ya?

sen aşılıydın ama değil mi?çocuklarda da yaşı küçükse belirtisiz ya da hafif oluyormuş.sen sağlıkçısın zaten daha iyisini bilirsin.test çocuklara da yapmak gerekiyor mu temaslılar ya?
Bir doz oldum sadece ama o bile koruyormuş . Hayır, semptom yoksa gerekmiyor. Sadece biz sağlık çalışanları icin gerekli . Bende yaptım bugün, sonucu bekliyorum .

Back