• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yani bu bakış açısıyla çok mantıklı 😂
Ama ben naif insanım bibi bu halka arzları takip ederken minik kalbim ve tansiyonum seyriyor 😂

Yoksa hepimiz az veya çok karla çıktık yıhyıhyıh
Valla şey düsündüm 2 en kötü 3 tavan görürsem cikıcam muhtemelen o sabahki sinir harbini bende çekemiyom 🤣

Mihi sen süremi belirledin kendine,yoksa hedef fiyatmı belirledin? Hiç dokunmuyorsun dimi o zamana kadar?
Hedef fiyat değil ama vade belirledim yuppim, sonbaharda bozduracağım artık kısmetimde ne varsa :)) hiç dokunmuyorum, geçenki stop patlatmadan zarar edince artık stop da koymadım anasını satıyım :D insin çıksın istediği kadar

dia ve trb ağırlıkta olmak üzere toplam 6-7 çeşit coinim var onları da değiştirmedim baştan beri.

Hedef fiyat değil ama vade belirledim yuppim, sonbaharda bozduracağım artık kısmetimde ne varsa :)) hiç dokunmuyorum, geçenki stop patlatmadan zarar edince artık stop da koymadım anasını satıyım :KK70: insin çıksın istediği kadar

dia ve trb ağırlıkta olmak üzere toplam 6-7 çeşit coinim var onları da değiştirmedim baştan beri.
İnşallah o zamana çok çok artarlar canımm😊

Hedef fiyat değil ama vade belirledim yuppim, sonbaharda bozduracağım artık kısmetimde ne varsa :)) hiç dokunmuyorum, geçenki stop patlatmadan zarar edince artık stop da koymadım anasını satıyım :KK70: insin çıksın istediği kadar

Soğuk cüzdanmı kullanıyorsun mihail ben açıp açıp bakıyorum parmak tiryakisi oldum, aslında alıp unutmak istediklerimde var ama göz önünde olunca elim durmuyor :KK71:

galatayı zararına satmamak için direniyorum. -32 tl de. (
biraz daga gaza gelsem başlicam karına deyip satıp kurtulacam ve halka arz olayını ortadan tamamen kaldırıcam ama 32 tl de az değil deyip duruyorum.

Adam 1-2 yıl öncesine kadar hayatımızda bir yazılımcıdan ibaretti, eşiyle kolkola sokakta yürürken görsem tanımazdım, koronavirüsü dünyaya Bill saldı, hepimizi virüsleyip sonra çipleyecek derken artık eşiyle boşanacak mı geyiği yapıyoruz🤣🤣🤣

Bill servetini eşine kaptıracağını bilse önce onu virüslemez miydi😬

Önümüzdeki yıl takvim yaprakları arkasındaki kız ismi erkek ismi kısmına eklenecek isimler Bill Gates, Elon Musk, Melinda Gates, benim favori ismim X Æ A-12 Musk🤣
İsmi yazmaya çalışan nüfus memuruna Allah yardım etsin🤣

Adam 1-2 yıl öncesine kadar hayatımızda bir yazılımcıdan ibaretti, eşiyle kolkola sokakta yürürken görsem tanımazdım, koronavirüsü dünyaya Bill saldı, hepimizi virüsleyip sonra çipleyecek derken artık eşiyle boşanacak mı geyiği yapıyoruz🤣🤣🤣

Bill servetini eşine kaptıracağını bilse önce onu virüslemez miydi😬

Önümüzdeki yıl takvim yaprakları arkasındaki kız ismi erkek ismi kısmına eklenecek isimler Bill Gates, Elon Musk, Melinda Gates, benim favori ismim X Æ A-12 Musk🤣
İsmi yazmaya çalışan nüfus memuruna Allah yardım etsin🤣
Ama spiker çok güzel özetlemiş :KK70: döndürüp döndürüp izleyip gülüyorum valla 😁

Ben de şuna çok güldüm ya hahahaha

Hem 1 cent hem 10 kuruş gömen biri olarak inşallah diyorum Hahahahah

20210506_142930.webp

Kızlar size yetişemiyorum çünküsü bir gözüm hep binance ekranında:KK70:

Şu adamın yerine geçmeme az kaldı:)

Şaka bir yana coinde anaparam 1000 şuan 300 kâr var. Allah bereket versin valla.
Borsada ise zararı kapattım artık 200 Kâr var. Amma göbeğim çatladı yaneee.. :)

Olsundu hepsi deneyimdi bana çok şey kattı.
Emeği geçen tüm arkadaşlarım teşekkürler size, sayenizde epey ilerledim ben bu konuda. :KK200:

Mune Mune abla topigin basligini ben değişebiliyor muyum yoksa sen mi değiştirebilirsin?
Öyleyse değişirsen sevinirim. Yatırım bizden sorulur olsun.
Ayy değişebiliyormuşum yaptım bile :)

Yakışır demi kızlar hehehe:KK70:

Eklentiler

• 20210506_145716.webp
    20210506_145716.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar size yetişemiyorum çünküsü bir gözüm hep binance ekranında:KK70:

Şu adamın yerine geçmeme az kaldı:)

Şaka bir yana coinde anaparam 1000 şuan 300 kâr var. Allah bereket versin valla.
Borsada ise zararı kapattım artık 200 Kâr var. Amma göbeğim çatladı yaneee.. :)

Olsundu hepsi deneyimdi bana çok şey kattı.
Emeği geçen tüm arkadaşlarım teşekkürler size, sayenizde epey ilerledim ben bu konuda. :KK200:

Mune Mune abla topigin basligini ben değişebiliyor muyum yoksa sen mi değiştirebilirsin?
Öyleyse değişirsen sevinirim. Yatırım bizden sorulur olsun.

Yakışır demi kızlar hehehe:KK70:
Vay vay vay

Konu sahibi bir dondu pir dondu

Başlık bile değişiyor yuuppiiiioiiooo

Yakışır demi kızlar hehehe
Ver coşkuyu🤣 Bu performansla sizler ICBC, JP Morgan, BNP Paribas, Bank Of Amerika gibi dünyanın top 20'sine girecek sermayeye ulaşır kendi bankanızı bile kurarsınız🤣🤣
Gül ağacına hala bir şeyler gömebiliyor muyuz, ben bir de banka çizip koyayım, jp morgan kadar param olsun yeter🤣🤣

Ver coşkuyu🤣 Bu performansla sizler ICBC, JP Morgan, BNP Paribas, Bank Of Amerika gibi dünyanın top 20'sine girecek sermayeye ulaşır kendi bankanızı bile kurarsınız🤣🤣
Gül ağacına hala bir şeyler gömebiliyor muyuz, ben bir de banka çizip koyayım, jp morgan kadar param olsun yeter🤣🤣

O işler yesa yesa cigimizdan sorulur abla.
Akşam ondan cevap beklerken uyudum kaldım ben de yapamadım. :/
Oluyorsa yapivereyim valla aklim kaldı.

Inşallah inşallah bu arada :D

Back