- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #20.161
Ben her sene çizerim. Geçen sene koca bir kalp, dünya etrafında dönen uçak , dolar,altın falan çizmiştim, yalan oldu:)Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr bugun hıdırellezmıssssssssssssss
hem 5 10 kurus gomelım, hem de ne ıstıyorsak cızelım ya super olmaz mııııııı
ben kucukken cızmıstım hepsı oldu Allahıma bın sukur ahah
Ben de turexte hemen satamamıştım bibiZiraat satmamış ya öteki hesabıda yahu ne saçma şey
Gördügumün altina seçince satıyor hemen satmamıs öf be ne kadar düşmüş başka hesaba gectim.o sattı diyeBen de turexte hemen satamamıştım bibi
Daha bir saat olmamış şu mesajı yazdığımda 95 liraydı, emir girdiginde 55e düşmüştüHerkese gunaydin...
Of, gwind yine düşmüş. Dün 9du,bugun de güne 19luk zararla başladım.
Cante için 383 kabul etmişti,şu an 95 lira eklenmiş. Acaba çeksem mi bu da düşmeden, siz ne yaptınız hanımlar? Çıkardiniz mi elden?
Hiç sormaya bile görek yok canım baktın ki tavanı bozdu yardır baksana 4.80 lerden girdim 4.82 lerdeydi genede satmadı simdi 4.67 öf be simdi zaten satamıyoruzBibi ben de emir girdim ama kabul etmedi hala
Daha bir saat olmamış şu mesajı yazdığımda 95 liraydı, emir girdiginde 55e düşmüştü
Miktar çok küçük olunca bana aynı geldi ya,bir dün önce de doksan küsurdü, sabah da doksan küsurdu. Hiç anlayamadım tavanı bozduğunu...Hiç sormaya bile görek yok canım baktın ki tavanı bozdu yardır baksana 4.80 lerden girdim 4.82 lerdeydi genede satmadı simdi 4.67 öf be simdi zaten satamıyoruz
yAA BEN HİÇ YAPMADIM HAYATIMDA BU HIDRELLEZ ŞEYSİNDEN, ay caps lock açık kalmış pardon kapatıp devam edeyimEvde 1 cent vardı 2 tane onu gömdüm bi de 10 kuruş haahhh
Astrolog u takip et yazıyor bir dunya şeyyAA BEN HİÇ YAPMADIM HAYATIMDA BU HIDRELLEZ ŞEYSİNDEN, ay caps lock açık kalmış pardon kapatıp devam edeyimne yapmam gerekiyor yesam bana da söyler misin, dilek falan mı diliyoruz :)) uğur getirsin niyetiyle yapayım ben de :)
Ben bir kere yapmıştım ama para yok bizde dileginin resmini kağıda çizip gül ağacı altına gömüyorsun.yAA BEN HİÇ YAPMADIM HAYATIMDA BU HIDRELLEZ ŞEYSİNDEN, ay caps lock açık kalmış pardon kapatıp devam edeyimne yapmam gerekiyor yesam bana da söyler misin, dilek falan mı diliyoruz :)) uğur getirsin niyetiyle yapayım ben de :)
Baktım şimdi bibim ama benim kafam götürmez bu kadar tantanayı, normal dua edeyim benAstrolog u takip et yazıyor bir dunya şeyben üşeniyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?