herkes çok rahat diyor ben evde giydim bir gün asla rahat edemedim duruyor öylece.lcw nin yüzüne bakmazdım avm de.şimdilerde alamıyorum ha ha haaa.az kaldı 2. el giyime geçeceğiz
Ben cok severek giyiyorum cok rahat ettim .
Off deme lcw defoctonun olduğunu katlara uğramazdım şimdi sadece oraya uğruyorum ki diğerlerini görmemekteyim

bend e şaştım fiyatlara kendime eşofman altı baktım 69 tl.sen lcw sin kendine gellll dedimmm
ben lcw severim ya, linç yemeyeceksem eğer mango zaradaki pahalı polyesterlerden kaliteli bulurum. son yıllarda tasarımları da güzelleşmeye başladı.

ben lcw severim ya, linç yemeyeceksem eğer mango zaradaki pahalı polyesterlerden kaliteli bulurum. son yıllarda tasarımları da güzelleşmeye başladı.
Bu seneki ozellikle cocuklar icin organik serisini bende cok beğendim fiyatlar tuzlu ama hem soft hem guzeller

Ben kotlarını beğeniyorum artık ya fakirlikten gözüme güzel görünüyor ya da gerçek mi güzel anlayamadım

ben özellikle polyester ürün ararımmm kırışmıyor ütü istemiyor şık duruyor diye zarayı ben de sevmem hem pahalı hem de kumaşları kalitesiz.ipekyolun twisttin yüzde yetmiş indirimlerini takip eder ihtiyaçlarımı alırımm.dolapta sıfır ürünleri yüzde seksen indirimli bulunuyor

Bu seneki ozellikle cocuklar icin organik serisini bende cok beğendim fiyatlar tuzlu ama hem soft hem guzeller
Ben de markadan ziyade ürün etiketi okuduğumdan belli markaya karşı özel bi antipatim veya sempatim olmuyor :)) o dönemki bütçeme göre çok geniş skaladan alışveriş yaparım zaten, sosyete pazarından lcwya, networkten vakkoya ama lcw kumaşları genelde fiyatlarına göre iyi oluyor. eşofman, çamaşır, basic gömlek vs zaten yıllardır alırdım ama üst baş olarak her modeli milyon tane ürettikleri için pek almazdım, şimdi tasarımları da iyileşti bence. tabi lcw bile fiyatı arttı o ayrı mevzu.

doğru polyester kırışmıyor ama yazın koku yapıyor yaw, kışın giyerim polyester genelde

Ben de beğenmiyorum çünkü orda hediye çekimiz yok avmler tehlikeli zaten hicbir mağazaya gidemiyoruz ah ahh
bize senede giyim yardımı yapılıyor o zaman etiketine bakmadan alıyorummm bedava gibi ha ha ha.ama pandemi öncesi 2200 tllik beymen çekim vardı.gittim armada beymene hiç bir şey etmiyor anacığımmm.bir tek beyaz tişört etti balenciaga marka o da iğrençti.gittim beymen club a da 3 5 parça bir şey alabildim indiriminden.o zaman anladımmm ne kadar fakir olduğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…