- 11 Aralık 2019
- 3.746
- 12.793
- 208
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #20.101
Ben cok severek giyiyorum cok rahat ettim .herkes çok rahat diyor ben evde giydim bir gün asla rahat edemedim duruyor öylece.lcw nin yüzüne bakmazdım avm de.şimdilerde alamıyorum ha ha haaa.az kaldı 2. el giyime geçeceğiz
ben lcw severim ya, linç yemeyeceksem eğer mango zaradaki pahalı polyesterlerden kaliteli bulurum. son yıllarda tasarımları da güzelleşmeye başladı.bend e şaştım fiyatlara kendime eşofman altı baktım 69 tl.sen lcw sin kendine gellll dedimmm
Bu seneki ozellikle cocuklar icin organik serisini bende cok beğendim fiyatlar tuzlu ama hem soft hem guzellerben lcw severim ya, linç yemeyeceksem eğer mango zaradaki pahalı polyesterlerden kaliteli bulurum. son yıllarda tasarımları da güzelleşmeye başladı.
Ben kotlarını beğeniyorum artık ya fakirlikten gözüme güzel görünüyor ya da gerçek mi güzel anlayamadımben lcw severim ya, linç yemeyeceksem eğer mango zaradaki pahalı polyesterlerden kaliteli bulurum. son yıllarda tasarımları da güzelleşmeye başladı.
Kız kim miş benim eltimBibinin eltisı kalp ben. Hahahah
O ne aldıysa onu alıyorum tanımadan sevdim kadını hahahhabahb
ben özellikle polyester ürün ararımmm kırışmıyor ütü istemiyor şık duruyor diyeben lcw severim ya, linç yemeyeceksem eğer mango zaradaki pahalı polyesterlerden kaliteli bulurum. son yıllarda tasarımları da güzelleşmeye başladı.
ben de almam zaradan.bu yaşıma dek 3 parça anca almışımdırGaliba zarayı bi ben beğenmiyorum girip bakıyorum hiç bana göre birsey olmuyor sanki
Ben de markadan ziyade ürün etiketi okuduğumdan belli markaya karşı özel bi antipatim veya sempatim olmuyor :)) o dönemki bütçeme göre çok geniş skaladan alışveriş yaparım zaten, sosyete pazarından lcwya, networkten vakkoyaBu seneki ozellikle cocuklar icin organik serisini bende cok beğendim fiyatlar tuzlu ama hem soft hem guzeller
Ben de beğenmiyorum çünkü orda hediye çekimiz yokGaliba zarayı bi ben beğenmiyorum girip bakıyorum hiç bana göre birsey olmuyor sanki
zarayı ben de pek sevmem bibi, daha doğrusu o fiyatlara asla etmez o kıyafetler. bi de yurtdışında lcw düzeyindeki markayı burada lüks konumlandırmaları gücüme gidiyor :))Galiba zarayı bi ben beğenmiyorum girip bakıyorum hiç bana göre birsey olmuyor sanki
Bence fakirlikten değil gerçekten güzellerBen kotlarını beğeniyorum artık ya fakirlikten gözüme güzel görünüyor ya da gerçek mi güzel anlayamadım
doğru polyester kırışmıyor ama yazın koku yapıyor yaw, kışın giyerim polyester geneldeben özellikle polyester ürün ararımmm kırışmıyor ütü istemiyor şık duruyor diyezarayı ben de sevmem hem pahalı hem de kumaşları kalitesiz.ipekyolun twisttin yüzde yetmiş indirimlerini takip eder ihtiyaçlarımı alırımm.dolapta sıfır ürünleri yüzde seksen indirimli bulunuyor
bize senede giyim yardımı yapılıyor o zaman etiketine bakmadan alıyorummm bedava gibi ha ha ha.ama pandemi öncesi 2200 tllik beymen çekim vardı.gittim armada beymene hiç bir şey etmiyor anacığımmm.bir tek beyaz tişört etti balenciaga marka o da iğrençti.gittim beymen club a da 3 5 parça bir şey alabildim indiriminden.o zaman anladımmm ne kadar fakir olduğumuBen de beğenmiyorum çünkü orda hediye çekimiz yokavmler tehlikeli zaten hicbir mağazaya gidemiyoruz ah ahh
Nasıl yani süresi ne kadar ki? Bak ordan çok alırımŞunuda söylim bizde yeni öğrendik mavinin kotları pahalı ama yırtıldıginda veya deforme olduğunda sorgusuz sualsiz değişiyorlar hemde sürekli
fiş gerekiyormu ki?ben hep verdim mavi kotlarımı bilsem değiştirirdim bazılarınıNasıl yani süresi ne kadar ki? Bak ordan çok alırım
Evet garantisi var hatta çalışan cocuk kac sefer kotumu gönderdim değiştirdiler dedi kaynımın çok yırtıldığından muhabbeti olduda öyle dediler mavidenNasıl yani süresi ne kadar ki? Bak ordan çok alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?