İş bankası sana ne diyeyim ben?

Aynı fikirdeyim bide bunu çıkardılar.ky ye nasıl mal kitleriz, elindeki parayı nasıl alırız diye düşünüp.ben buna girmem ilk günden tavan bozanlar hep bu şekilde arz olanlardı.ayrıca 2 farklı fiyat vermiş banka onu hiç anlamadım.oransallara dahamı ucuzdan veriyorlar acaba? Eğer öyleyse adamlar tabi ilk günden satıp kağıdı taban yapıp alttan toplarlar. Ytd.

kızın kıyafetleri pijaması vs küçüldü 3 5 bir şey alayım dedim hem de lcw den 470 tuttu ya .henüz almadım sepetten eleme yapayım bari.bir de zevkimize göre değil en uygunlarını seçerek ekledim sepete.içinde şık tek parça yok.lcw bile lüks olmuşş

LCW bize lüks. Suriyeli, İranlı insanlar görüyordum kucaklarına sığmayan,nakit 2-3 bin TL lik alışveriş yapan, kıyafetleri denemeye bile gerek görmeden direk kasaya götüren sözde sığınmacılar dolu bu şehirde..

Lcw bile cok pahalı . Büyük kıza uç adet dona 32 lira verdim en dandik tayt 30 lira iki uç Yikama da mahvoluyor .

En gecen anneler gününde 125 e aldığım şimdi 499 olmuş
Yakında Migros’un yazlık terliklerini hangarin ayakkabılarını alacağız
herkes çok rahat diyor ben evde giydim bir gün asla rahat edemedim duruyor öylece.lcw nin yüzüne bakmazdım avm de.şimdilerde alamıyorum ha ha haaa.az kaldı 2. el giyime geçeceğiz

suriyeli demeseydiniz iyiydiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…