- 20 Ocak 2010
- 46.244
- 167.634
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #20.121
Bi uygulamasi var indiriyorsun ordan çikiyor fiş gerekmiyor diye biliyorumfiş gerekiyormu ki?ben hep verdim mavi kotlarımı bilsem değiştirirdim bazılarını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi uygulamasi var indiriyorsun ordan çikiyor fiş gerekmiyor diye biliyorumfiş gerekiyormu ki?ben hep verdim mavi kotlarımı bilsem değiştirirdim bazılarını
Biz yaptik degisim 6 ay olmustu alali agi yirtildi anında değiştirdilerŞunuda söylim bizde yeni öğrendik mavinin kotları pahalı ama yırtıldıginda veya deforme olduğunda sorgusuz sualsiz değişiyorlar hemde sürekli![]()
Bizim de var daha fazlalık çek ve baya baya yer var. Ama netten sadece bir yer olduğu ben de ordan almak istemediğim için olduğu gibi duruyor nerdeyse. Hatta yenisi verildibize senede giyim yardımı yapılıyor o zaman etiketine bakmadan alıyorummm bedava gibi ha ha ha.ama pandemi öncesi 2200 tllik beymen çekim vardı.gittim armada beymene hiç bir şey etmiyor anacığımmm.bir tek beyaz tişört etti balanciaga marka o da iğrençti.gittim beymen club a da 3 5 parça bir şey alabildim indiriminden.o zaman anladımmm ne kadar fakir olduğumu![]()
mavi tess jean lere hastayımdırrr.ama pahalanmışlar iyice namıssızlarAlın size super bi yatırımlık bilgi yaşasın mavi![]()
Iyiymis bu keşke daha önce bilseydim. Kaç kere yepyeni kotu ağı yıprandığı bazen de yırtıldığı için giyemedim. Hem de kısa sürede oluyor. Bence eskisi kadar kaliteli yapmıyorlar.Evet garantisi var hatta çalışan cocuk kac sefer kotumu gönderdim değiştirdiler dedi kaynımın çok yırtıldığından muhabbeti olduda öyle dediler maviden![]()
Kaçtı ya en son aldık kaynıma 170 di galiba ama garantisinden dolayı değer gibimavi tess jean lere hastayımdırrr.ama pahalanmışlar iyice namıssızlar![]()
190 olmuştu ama pahalı ya tek bir jean almıyoruz ki lacivert gri açık mavi de alıyorum 3 alana 2 bedava yapmaları lazımKaçtı ya en son aldık kaynıma 170 di galiba ama garantisinden dolayı değer gibi
Gecen esime baktim 200 tlydi outlet te biraz daha uyggun oluyor zaten her yeni sezonda sacma stil ve renkler yapiyorlar eski sezonlar hitap ediyor benim adamaKaçtı ya en son aldık kaynıma 170 di galiba ama garantisinden dolayı değer gibi
eşim 1 senedir işe gitmediğinden ütülü kıyafet hemen hemen giymiyor.ütücümüz vardı 20 günde bir bir ton kıyafet verirdik ama pandemi de 1 yıldır 20 parça anca verdik.adam artık bizi görünce hiç iyi bakmıyor sinirlii sinirli bir duruşu varrGecen esime baktim 200 tlydi outlet te biraz daha uyggun oluyor zaten her yeni sezonda sacma stil ve renkler yapiyorlar eski sezonlar hitap ediyor benim adama
Adamin isi baltalanmis normaldireşim 1 senedir işe gitmediğinden ütülü kıyafet hemen hemen giymiyor.ütücümüz vardı 20 günde bir bir ton kıyafet verirdik ama pandemi de 1 yıldır 20 parça anca verdik.adam artık bizi görünce hiç iyi bakmıyor sinirlii sinirli bir duruşu varr![]()
Yanlız değilsinGaliba zarayı bi ben beğenmiyorum girip bakıyorum hiç bana göre birsey olmuyor sanki![]()
Kumaş kalitesi, olarak mango ve Zara'dan çok daha kaliteli olduğunu tekstilci akrabamdan öğrenmiştim. Eskiye göre daha kaliteli LCW. Özellikle çocuklar için çok geniş çeşitliliği var.Bence fakirlikten değil gerçekten güzellerşaka bi yana ülkemiz için değerli bir marka lcw bence, güzel yönetilen bir şirket
Anaaa. Eşim yıllarca aldı ama hep ağ kısmı eriyor diye almayı bıraktık, ltb alıyor artık. Bileydim götürüp geri verirdikŞunuda söylim bizde yeni öğrendik mavinin kotları pahalı ama yırtıldıginda veya deforme olduğunda sorgusuz sualsiz değişiyorlar hemde sürekli![]()
eleye eleye sepeti 165 tl ye düşürdüm lcw den.2 pijama takımı bir şort bir kolsuz tişört bir de yarım kol tişört aldım en uygunlarından.kendime hiç giysi bakmıyorum evdekileri giyerim .daha etiketiyle duranlar var geçen yıldan.maskeli zaten tanıyanda yok dışarda gerekmezAnaaa. Eşim yıllarca aldı ama hep ağ kısmı eriyor diye almayı bıraktık, ltb alıyor artık. Bileydim götürüp geri verirdik
Ben colinse dadanmıştım. Maviden falan daha çok dayanıyor. Pandemiden önce aldığım hala sapasağlam. Markete,okula vs da genelde onu giyerek gittim yıkaya yıkaya maskeyle olunca demek ki dediğin gibi hep aynı şeyi giysen de sorun olmuyoreleye eleye sepeti 165 tl ye düşürdüm lcw den.2 pijama takımı bir şort bir kolsuz tişört bir de yarım kol tişört aldım en uygunlarından.kendime hiç giysi bakmıyorum evdekileri giyerim .daha etiketiyle duranlar var geçen yıldan.maskeli zaten tanıyanda yok dışarda gerekmez.ltb öğrenciyken çok giyerdim unutmuşum bak o markayı yıllardır
ben normalde giyinmeyi çok severim ne zaman dışarı çıksam birşeyler alıp dönerdim.son 3 aydır canım giyinmek istemiyor.scuba kumaştan eşofman altı aldım 2 tane siyah.yıkayıp yıkayıp onları giyiyorum üstüne tişört ve montla.markete eczaneye gidiyorum sadece bir de arabayla dolanıyorum kızı parka götürüyorum kimselerin olmadığı.eşofman candır bu dönemde derimmBen colinse dadanmıştım. Maviden falan daha çok dayanıyor. Pandemiden önce aldığım hala sapasağlam. Markete,okula vs da genelde onu giyerek gittim yıkaya yıkaya maskeyle olunca demek ki dediğin gibi hep aynı şeyi giysen de sorun olmuyorbir de journey markasından aldığım şeyler kaliteli çıktı hep. Bu Gölbaşı- Ankara yolunda outleti var orası da uygun oluyor
Ben de öyleyim herkes öyle bence. Kızıma 2 ayı geçti Atatürklu tişört aldım böyle değişenler oluyor ya iki türlü, siyah renk. Bayramlarda giyer dedim ama nerde sırtına geçirmedi haliyle. Umarım 19 Mayısa giyebilir. Yetişkinler, çocuklar hepimiz aynı durumdayız. Zaten kilo aldım geçen seneden beri genelde kıyafetlerimiz de iyi olmuyor bak o da varben normalde giyinmeyi çok severim ne zaman dışarı çıksam birşeyler alıp dönerdim.son 3 aydır canım giyinmek istemiyor.scuba kumaştan eşofman altı aldım 2 tane siyah.yıkayıp yıkayıp onları giyiyorum üstüne tişört ve montla.markete eczaneye gidiyorum sadece bir de arabayla dolanıyorum kızı parka götürüyorum kimselerin olmadığı.eşofman candır bu dönemde derimm![]()