• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şunuda söylim bizde yeni öğrendik mavinin kotları pahalı ama yırtıldıginda veya deforme olduğunda sorgusuz sualsiz değişiyorlar hemde sürekli :KK53:
Biz yaptik degisim 6 ay olmustu alali agi yirtildi anında değiştirdiler
Eksiciler sagolsun onlardan ogrenmistiim bende

bize senede giyim yardımı yapılıyor o zaman etiketine bakmadan alıyorummm bedava gibi ha ha ha.ama pandemi öncesi 2200 tllik beymen çekim vardı.gittim armada beymene hiç bir şey etmiyor anacığımmm.bir tek beyaz tişört etti balanciaga marka o da iğrençti.gittim beymen club a da 3 5 parça bir şey alabildim indiriminden.o zaman anladımmm ne kadar fakir olduğumu :rolleyes:
Bizim de var daha fazlalık çek ve baya baya yer var. Ama netten sadece bir yer olduğu ben de ordan almak istemediğim için olduğu gibi duruyor nerdeyse. Hatta yenisi verildi :KK70: tarihi geçmeden kullanmam lazım

Evet garantisi var hatta çalışan cocuk kac sefer kotumu gönderdim değiştirdiler dedi kaynımın çok yırtıldığından muhabbeti olduda öyle dediler maviden 😁
Iyiymis bu keşke daha önce bilseydim. Kaç kere yepyeni kotu ağı yıprandığı bazen de yırtıldığı için giyemedim. Hem de kısa sürede oluyor. Bence eskisi kadar kaliteli yapmıyorlar.

Gecen esime baktim 200 tlydi outlet te biraz daha uyggun oluyor zaten her yeni sezonda sacma stil ve renkler yapiyorlar eski sezonlar hitap ediyor benim adama
eşim 1 senedir işe gitmediğinden ütülü kıyafet hemen hemen giymiyor.ütücümüz vardı 20 günde bir bir ton kıyafet verirdik ama pandemi de 1 yıldır 20 parça anca verdik.adam artık bizi görünce hiç iyi bakmıyor sinirlii sinirli bir duruşu varr :rolleyes:

eşim 1 senedir işe gitmediğinden ütülü kıyafet hemen hemen giymiyor.ütücümüz vardı 20 günde bir bir ton kıyafet verirdik ama pandemi de 1 yıldır 20 parça anca verdik.adam artık bizi görünce hiç iyi bakmıyor sinirlii sinirli bir duruşu varr :rolleyes:
Adamin isi baltalanmis normaldir

Bence fakirlikten değil gerçekten güzeller :KK70: şaka bi yana ülkemiz için değerli bir marka lcw bence, güzel yönetilen bir şirket
Kumaş kalitesi, olarak mango ve Zara'dan çok daha kaliteli olduğunu tekstilci akrabamdan öğrenmiştim. Eskiye göre daha kaliteli LCW. Özellikle çocuklar için çok geniş çeşitliliği var.
Her kesime de hitap ediyor aslında çeşitlilik ve ekonomik olarak. Hoş şimdi 1 senedir herkes krizde olduğu için pahalı diyoruz o ayrı mesele

Anaaa. Eşim yıllarca aldı ama hep ağ kısmı eriyor diye almayı bıraktık, ltb alıyor artık. Bileydim götürüp geri verirdik
eleye eleye sepeti 165 tl ye düşürdüm lcw den.2 pijama takımı bir şort bir kolsuz tişört bir de yarım kol tişört aldım en uygunlarından.kendime hiç giysi bakmıyorum evdekileri giyerim .daha etiketiyle duranlar var geçen yıldan.maskeli zaten tanıyanda yok dışarda gerekmez :rolleyes: .ltb öğrenciyken çok giyerdim unutmuşum bak o markayı yıllardır

eleye eleye sepeti 165 tl ye düşürdüm lcw den.2 pijama takımı bir şort bir kolsuz tişört bir de yarım kol tişört aldım en uygunlarından.kendime hiç giysi bakmıyorum evdekileri giyerim .daha etiketiyle duranlar var geçen yıldan.maskeli zaten tanıyanda yok dışarda gerekmez :rolleyes: .ltb öğrenciyken çok giyerdim unutmuşum bak o markayı yıllardır
Ben colinse dadanmıştım. Maviden falan daha çok dayanıyor. Pandemiden önce aldığım hala sapasağlam. Markete,okula vs da genelde onu giyerek gittim yıkaya yıkaya maskeyle olunca demek ki dediğin gibi hep aynı şeyi giysen de sorun olmuyor :KK70: bir de journey markasından aldığım şeyler kaliteli çıktı hep. Bu Gölbaşı- Ankara yolunda outleti var orası da uygun oluyor

Ben colinse dadanmıştım. Maviden falan daha çok dayanıyor. Pandemiden önce aldığım hala sapasağlam. Markete,okula vs da genelde onu giyerek gittim yıkaya yıkaya maskeyle olunca demek ki dediğin gibi hep aynı şeyi giysen de sorun olmuyor :KK70: bir de journey markasından aldığım şeyler kaliteli çıktı hep. Bu Gölbaşı- Ankara yolunda outleti var orası da uygun oluyor
ben normalde giyinmeyi çok severim ne zaman dışarı çıksam birşeyler alıp dönerdim.son 3 aydır canım giyinmek istemiyor.scuba kumaştan eşofman altı aldım 2 tane siyah.yıkayıp yıkayıp onları giyiyorum üstüne tişört ve montla.markete eczaneye gidiyorum sadece bir de arabayla dolanıyorum kızı parka götürüyorum kimselerin olmadığı.eşofman candır bu dönemde derimm :rolleyes:

ben normalde giyinmeyi çok severim ne zaman dışarı çıksam birşeyler alıp dönerdim.son 3 aydır canım giyinmek istemiyor.scuba kumaştan eşofman altı aldım 2 tane siyah.yıkayıp yıkayıp onları giyiyorum üstüne tişört ve montla.markete eczaneye gidiyorum sadece bir de arabayla dolanıyorum kızı parka götürüyorum kimselerin olmadığı.eşofman candır bu dönemde derimm :rolleyes:
Ben de öyleyim herkes öyle bence. Kızıma 2 ayı geçti Atatürklu tişört aldım böyle değişenler oluyor ya iki türlü, siyah renk. Bayramlarda giyer dedim ama nerde sırtına geçirmedi haliyle. Umarım 19 Mayısa giyebilir. Yetişkinler, çocuklar hepimiz aynı durumdayız. Zaten kilo aldım geçen seneden beri genelde kıyafetlerimiz de iyi olmuyor bak o da var :KK70:

Back