- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 83
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #20.081
Hahah ben yemesini bile bilmiyormuşum ya birde öyle yiyim bariYa ben de oglanda asırı sevıyoruz, bız dırek lımonlayıp yerız kasık kasık of cok ıyı ya :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahah ben yemesini bile bilmiyormuşum ya birde öyle yiyim bariYa ben de oglanda asırı sevıyoruz, bız dırek lımonlayıp yerız kasık kasık of cok ıyı ya :)
İş bankası sana ne diyeyim ben?HALKA ARZ BILGILENDIRME
KALEKIM (KLKIM hisse kodu)
HEM ORANSAL HEM ESIT (işte korkum bu, bır anda cok yuklu satıs gelıp tahtanın cakılması, tamamı esıt olsa tum ky tutardık:) tutmayan ky da tahtayı sarsmaz zaten 50 70 lotla ne olacak:)
FIYAT: 14.75
iş bankası hariç tüm aracı kurumlar var demişler
tahmını 35-40 lot (450 - 500 tl ideal demişler
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Aynı fikirdeyim bide bunu çıkardılar.ky ye nasıl mal kitleriz, elindeki parayı nasıl alırız diye düşünüp.ben buna girmem ilk günden tavan bozanlar hep bu şekilde arz olanlardı.ayrıca 2 farklı fiyat vermiş banka onu hiç anlamadım.oransallara dahamı ucuzdan veriyorlar acaba? Eğer öyleyse adamlar tabi ilk günden satıp kağıdı taban yapıp alttan toplarlar. Ytd.HALKA ARZ BILGILENDIRME
KALEKIM (KLKIM hisse kodu)
HEM ORANSAL HEM ESIT (işte korkum bu, bır anda cok yuklu satıs gelıp tahtanın cakılması, tamamı esıt olsa tum ky tutardık:) tutmayan ky da tahtayı sarsmaz zaten 50 70 lotla ne olacak:)
FIYAT: 14.75
iş bankası hariç tüm aracı kurumlar var demişler
tahmını 35-40 lot (450 - 500 tl ideal demişler
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
henüz zengin olanımız olmadı ama.2 ileri bir geri gidiyoruzzTopik adı "yatırımdan hiç anlamıyorum" ama maşallahıniz var herkes gayet iyi anlıyor bu işlerden![]()
LCW bize lüks. Suriyeli, İranlı insanlar görüyordum kucaklarına sığmayan,nakit 2-3 bin TL lik alışveriş yapan, kıyafetleri denemeye bile gerek görmeden direk kasaya götüren sözde sığınmacılar dolu bu şehirde..kızın kıyafetleri pijaması vs küçüldü 3 5 bir şey alayım dedim hem de lcw den 470 tuttu ya .henüz almadım sepetten eleme yapayım bari.bir de zevkimize göre değil en uygunlarını seçerek ekledim sepete.içinde şık tek parça yok.lcw bile lüks olmuşş
Lcw bile cok pahalı . Büyük kıza uç adet dona 32 lira verdim en dandik tayt 30 lira iki uç Yikama da mahvoluyor .kızın kıyafetleri pijaması vs küçüldü 3 5 bir şey alayım dedim hem de lcw den 470 tuttu ya .henüz almadım sepetten eleme yapayım bari.bir de zevkimize göre değil en uygunlarını seçerek ekledim sepete.içinde şık tek parça yok.lcw bile lüks olmuşş
Mesele yatırım için yatırılacak paramızın olmaması, yoksa fikrimiz var tabikihenüz zengin olanımız olmadı ama.2 ileri bir geri gidiyoruzz
bend e şaştım fiyatlara kendime eşofman altı baktım 69 tl.sen lcw sin kendine gellll dedimmmLcw bile cok pahalı . Büyük kıza uç adet dona 32 lira verdim en dandik tayt 30 lira iki uç Yikama da mahvoluyor .
evet asıl sorun sermaye azlığımız zaten.Mesele yatırım için yatırılacak paramızın olmaması, yoksa fikrimiz var tabiki![]()
Hemde 12 taksit imkanı 1150 ne yaaaabend e şaştım fiyatlara kendime eşofman altı baktım 69 tl.sen lcw sin kendine gellll dedimmm![]()
yuhhhhh bir kaç yıl önce carrefourdan 50 tl ye almıştım indirimden.henüz de giymedim satayım barii tavan yapmış tavann ha ha haHemde 12 taksit imkanı 1150 ne yaaaa
Üstü altın kaplama zahirHemde 12 taksit imkanı 1150 ne yaaaa
En gecen anneler gününde 125 e aldığım şimdi 499 olmuşyuhhhhh bir kaç yıl önce carrefourdan 50 tl ye almıştım indirimden.henüz de giymedim satayım barii tavan yapmış tavann ha ha ha
Kesin bir yerine çeyrek falan sakladılar yoksa bu kadar neyi var bununÜstü altın kaplama zahir
herkes çok rahat diyor ben evde giydim bir gün asla rahat edemedim duruyor öylece.lcw nin yüzüne bakmazdım avm de.şimdilerde alamıyorum ha ha haaa.az kaldı 2. el giyime geçeceğizEn gecen anneler gününde 125 e aldığım şimdi 499 olmuş
Yakında Migros’un yazlık terliklerini hangarin ayakkabılarını alacağız![]()
suriyeli demeseydiniz iyiydiii.LCW bize lüks. Suriyeli, İranlı insanlar görüyordum kucaklarına sığmayan,nakit 2-3 bin TL lik alışveriş yapan, kıyafetleri denemeye bile gerek görmeden direk kasaya götüren sözde sığınmacılar dolu bu şehirde..