• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HALKA ARZ BILGILENDIRME

KALEKIM (KLKIM hisse kodu)

HEM ORANSAL HEM ESIT (işte korkum bu, bır anda cok yuklu satıs gelıp tahtanın cakılması, tamamı esıt olsa tum ky tutardık:) tutmayan ky da tahtayı sarsmaz zaten 50 70 lotla ne olacak:)

FIYAT: 14.75
iş bankası hariç tüm aracı kurumlar var demişler
tahmını 35-40 lot (450 - 500 tl ideal demişler

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
İş bankası sana ne diyeyim ben?😡😤😤

HALKA ARZ BILGILENDIRME

KALEKIM (KLKIM hisse kodu)

HEM ORANSAL HEM ESIT (işte korkum bu, bır anda cok yuklu satıs gelıp tahtanın cakılması, tamamı esıt olsa tum ky tutardık:) tutmayan ky da tahtayı sarsmaz zaten 50 70 lotla ne olacak:)

FIYAT: 14.75
iş bankası hariç tüm aracı kurumlar var demişler
tahmını 35-40 lot (450 - 500 tl ideal demişler

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Aynı fikirdeyim bide bunu çıkardılar.ky ye nasıl mal kitleriz, elindeki parayı nasıl alırız diye düşünüp.ben buna girmem ilk günden tavan bozanlar hep bu şekilde arz olanlardı.ayrıca 2 farklı fiyat vermiş banka onu hiç anlamadım.oransallara dahamı ucuzdan veriyorlar acaba? Eğer öyleyse adamlar tabi ilk günden satıp kağıdı taban yapıp alttan toplarlar. Ytd.

kızın kıyafetleri pijaması vs küçüldü 3 5 bir şey alayım dedim hem de lcw den 470 tuttu ya .henüz almadım sepetten eleme yapayım bari.bir de zevkimize göre değil en uygunlarını seçerek ekledim sepete.içinde şık tek parça yok.lcw bile lüks olmuşş

kızın kıyafetleri pijaması vs küçüldü 3 5 bir şey alayım dedim hem de lcw den 470 tuttu ya .henüz almadım sepetten eleme yapayım bari.bir de zevkimize göre değil en uygunlarını seçerek ekledim sepete.içinde şık tek parça yok.lcw bile lüks olmuşş
LCW bize lüks. Suriyeli, İranlı insanlar görüyordum kucaklarına sığmayan,nakit 2-3 bin TL lik alışveriş yapan, kıyafetleri denemeye bile gerek görmeden direk kasaya götüren sözde sığınmacılar dolu bu şehirde..

Lcw bile cok pahalı . Büyük kıza uç adet dona 32 lira verdim en dandik tayt 30 lira iki uç Yikama da mahvoluyor .

Eklentiler

• A42367B1-DD43-4110-89A2-EEBD2A9B6F7B.webp
    A42367B1-DD43-4110-89A2-EEBD2A9B6F7B.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 51
En gecen anneler gününde 125 e aldığım şimdi 499 olmuş 😜😜
Yakında Migros’un yazlık terliklerini hangarin ayakkabılarını alacağız 🥸
herkes çok rahat diyor ben evde giydim bir gün asla rahat edemedim duruyor öylece.lcw nin yüzüne bakmazdım avm de.şimdilerde alamıyorum ha ha haaa.az kaldı 2. el giyime geçeceğiz

LCW bize lüks. Suriyeli, İranlı insanlar görüyordum kucaklarına sığmayan,nakit 2-3 bin TL lik alışveriş yapan, kıyafetleri denemeye bile gerek görmeden direk kasaya götüren sözde sığınmacılar dolu bu şehirde..
suriyeli demeseydiniz iyiydiii.:skandal:

Back