- 20 Ocak 2010
- 46.244
- 167.519
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #20.041
Cante cante senden vazgeçenler utanırmı bilmem 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben iki yerden iptal etmiştim bibi.ne kadarlık vermişti ne kadar karda şuan?Cante cante senden vazgeçenler utanırmı bilmem![]()
Ah ellerim kirilaydi iptal tuşuna basmayaydimmmmm.Cante cante senden vazgeçenler utanırmı bilmem![]()
3 hesaptan 55 lot almıstım 70 er tela kardayım her birindenBen iki yerden iptal etmiştim bibi.ne kadarlık vermişti ne kadar karda şuan?
Mihail gibi olunKalekime ben de girebilirim :)) daha tam bakmadım ama
edit: istikrarda mihail gibi ol daha dün halka arz işi benim için bitti diyodum
Mihail giriyorsa ben de girerim hahahahKalekime ben de girebilirim :)) daha tam bakmadım ama
edit: istikrarda mihail gibi ol daha dün halka arz işi benim için bitti diyodum
Biz iflah olmayız yaMihail giriyorsa ben de girerim hahahah
Kaç para lazım deyin hele
Çocuğun kumbara patlatam ahahhah
Tuzlugum nerde benimmmMihail giriyorsa ben de girerim hahahah
Kaç para lazım deyin hele
Çocuğun kumbara patlatam ahahhah
Hektaşı gelecek ay ben de portföye katacağım ama az oranda, pahalı çünkü :))Benim de canım hektasim tavan :)
Hektaşı gelecek ay ben de portföye katacağım ama az oranda, pahalı çünkü :))
Aaaa tuzluk timeee hic haber vermiyorsunuz Y Yuppiyayye koossssTuzlugum nerde benimmm
Mihail giriyorsa yesa giriyorsa bende girerim![]()
Ederinin 10 katına satılan kağıtlar not for me yesam ama hektaş tatlış sembolik bi miktar alacağım :))8.15 benim maliyet hedef 28
Gel vatandas gel
Ytd haahahah
Ederinin 10 katına satılan kağıtlar not for me yesam ama hektaş tatlış sembolik bi miktar alacağım :))
Hektaştan önce ben olsam onu alırdım, aldım da netekim :))Yupppppiiiiii :)
Ben şimdi başka hisse gözüme kestirip ona dalacağım gelecek ay baş harfi v hahaah:)