- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.479
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #20.001
Ankara :)İlk sıra bence klima hangi sehirdesin bilmiyorum ama bizim su anda klima açık yanık bir kocam var![]()
Ev bi kenar full cam yanıyoruz bibi bildiğin gibi değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankara :)İlk sıra bence klima hangi sehirdesin bilmiyorum ama bizim su anda klima açık yanık bir kocam var![]()
3 gündür bahar temizligi yapiyorum.Benim mutfak esyalari da degisim istiyorlar..Tavalaar lazim..Of ben de ihtiyaçlarimı yazayim
En acili
Yatak (değişmesi lazım evlenirken takımın içinde verdikleri aşırı dandik yatak)
Robot süpürge
Düdüklü tencere (güya tefal ama aşırı dandik)
Kurutma makinası
Klima (evde asla klimasız durulmuyor tüm camlar açık olduğu halde. Geçen yıl çok çektik klimasız inşallah bu yıl olur )
Bak ciddi kayip ikizimsinOf ben de ihtiyaçlarimı yazayim
En acili
Yatak (değişmesi lazım evlenirken takımın içinde verdikleri aşırı dandik yatak)
Robot süpürge
Düdüklü tencere (güya tefal ama aşırı dandik)
Kurutma makinası
Klima (evde asla klimasız durulmuyor tüm camlar açık olduğu halde. Geçen yıl çok çektik klimasız inşallah bu yıl olur )
aaaa sen demi Ankaradasın?bu kadar olur pessss.gel sarılalımmmAnkara :)
aaaa sen demi Ankaradasın?bu kadar olur pessss.gel sarılalımmm![]()
![]()
Ben o tarz şeyleri bu ara 2 büyük trendyol alıs verisiyle hallettim o ufak seyleri almadin mı almiyorsun aldim gitti 3lu tava aldim çok memnunum3 gündür bahar temizligi yapiyorum.Benim mutfak esyalari da degisim istiyorlar..Tavalaar lazim..
Bardak ve tabak canak kasık catal yeni bi ben lazim sanirim bir de bu eve![]()
2 tava 1 gram altın parası tefalde.almammmm eskilerle idare edeceğimmmmmmBen o tarz şeyleri bu ara 2 büyük trendyol alıs verisiyle hallettim o ufak seyleri almadin mı almiyorsun aldim gitti 3lu tava aldim çok memnunum
Bende tefal alicaktım cok bilinmedik bi marka aldım yorumlara bakarak iyiki almısım çok güzel ciktı 3 lü olmasıda iyi oldu herseye kullaniyorum2 tava 1 gram altın parası tefalde.almammmm eskilerle idare edeceğimmmmmm![]()
İnşallah hepsi olur canım az kaldı ben inanıyorumBende yazim
Esimin gözlerine kök hucre tedavisi
memeler ve kollarim
Koltuk yüzü değiştirme
dogalgaz baglatma
İlk sıradaki olsunda gerisi çokda onemli değil![]()
camdan bi el salla bakayımmm belki de karşı komşumsundurAnkara :)
Hangisinden aldin bibi?Ben o tarz şeyleri bu ara 2 büyük trendyol alıs verisiyle hallettim o ufak seyleri almadin mı almiyorsun aldim gitti 3lu tava aldim çok memnunum
camdan bi el salla bakayımmm belki de karşı komşumsundur![]()
![]()
AbbooooBen eryaman :)
Sanmıyorum. Çünkü içinde 2 ayrı filtre var her defasında temizledigimizBen de sırf tüy icin almak istiyorum.kedilerimin tüyü çok yapışıyor çünkü.kuritma makinesine zarar vermez dimi tüyler?
Ben 1 senedir hep makinede kuruttum. Sadece battaniyeyi kurutmaya atmadım. Onun haricindeki herşeyi kuruttum. Şimdiye 4 kisilik aileyiz biri bebe sayılır hiç öyle ufalan, yada kendini salan bir kiyafetimiz olmadı. Ben çocuk sebebiyle bahçe katında oturuyorum.Cok kırıstırıyor benim makine..Bir de pamuklulari cektiriyor,esimin tsortleri gobek üzerinde kalmisti da![]()
Bendekiler neden cekiyor dersin ? Markasi ne canim makinenin bir de kac saatte kurutuyor?Ben 1 senedir hep makinede kuruttum. Sadece battaniyeyi kurutmaya atmadım. Onun haricindeki herşeyi kuruttum. Şimdiye 4 kisilik aileyiz biri bebe sayılır hiç öyle ufalan, yada kendini salan bir kiyafetimiz olmadı. Ben çocuk sebebiyle bahçe katında tüm balkon var ama birkaç saat güzel gunes alıyor. Balkonu sürekli çamaşır teli işgal etsin istemedim.
Benimde hedeflerim annemlere ve kendime yatak odası yenilemek, birde ailecek güzel bir tatil yapmakalacak ıvır zıvır çok şey varda herşeyden önce sağlık olsun kızlar, umarım herkes istediklerini alabilir,yapabilir