• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Of ben de ihtiyaçlarimı yazayim

En acili

Yatak (değişmesi lazım evlenirken takımın içinde verdikleri aşırı dandik yatak)

Robot süpürge

Düdüklü tencere (güya tefal ama aşırı dandik)

Kurutma makinası

Klima (evde asla klimasız durulmuyor tüm camlar açık olduğu halde. Geçen yıl çok çektik klimasız inşallah bu yıl olur )
3 gündür bahar temizligi yapiyorum.Benim mutfak esyalari da degisim istiyorlar..Tavalaar lazim..
Bardak ve tabak canak kasık catal yeni bi ben lazim sanirim bir de bu eve🥴

Of ben de ihtiyaçlarimı yazayim

En acili

Yatak (değişmesi lazım evlenirken takımın içinde verdikleri aşırı dandik yatak)

Robot süpürge

Düdüklü tencere (güya tefal ama aşırı dandik)

Kurutma makinası

Klima (evde asla klimasız durulmuyor tüm camlar açık olduğu halde. Geçen yıl çok çektik klimasız inşallah bu yıl olur )
Bak ciddi kayip ikizimsin 🤣🤣🤣
Klima haric ihtiyac listemi yazmissin kurutma makinesi de siz yazinca ihtiyacim oldugunu farkettim
Koltuklarimi degistirmek istiyorum girise kocaman bir vestiyer istiyorum
Aman benim isteklerim de bitmiyorr

3 gündür bahar temizligi yapiyorum.Benim mutfak esyalari da degisim istiyorlar..Tavalaar lazim..
Bardak ve tabak canak kasık catal yeni bi ben lazim sanirim bir de bu eve🥴
Ben o tarz şeyleri bu ara 2 büyük trendyol alıs verisiyle hallettim o ufak seyleri almadin mı almiyorsun aldim gitti 3lu tava aldim çok memnunum

Ben o tarz şeyleri bu ara 2 büyük trendyol alıs verisiyle hallettim o ufak seyleri almadin mı almiyorsun aldim gitti 3lu tava aldim çok memnunum
2 tava 1 gram altın parası tefalde.almammmm eskilerle idare edeceğimmmmmm :mad:

Hangisinden aldin bibi?
Kucuk seyler zaten hep göz ardi edile edile kaliyor..
Catal kasık ,tabak,tencere ,bardak ceyiz seti gibi oluyor ama istiyorum ben de toplu alacagim sonunda sanirim😆

Cok kırıstırıyor benim makine..Bir de pamuklulari cektiriyor,esimin tsortleri gobek üzerinde kalmisti da :KK53:
Ben 1 senedir hep makinede kuruttum. Sadece battaniyeyi kurutmaya atmadım. Onun haricindeki herşeyi kuruttum. Şimdiye 4 kisilik aileyiz biri bebe sayılır hiç öyle ufalan, yada kendini salan bir kiyafetimiz olmadı. Ben çocuk sebebiyle bahçe katında oturuyorum.
balkon var ama birkaç saat güzel gunes alıyor. Balkonu sürekli çamaşır teli işgal etsin istemedim.

Son düzenleme:
Ben 1 senedir hep makinede kuruttum. Sadece battaniyeyi kurutmaya atmadım. Onun haricindeki herşeyi kuruttum. Şimdiye 4 kisilik aileyiz biri bebe sayılır hiç öyle ufalan, yada kendini salan bir kiyafetimiz olmadı. Ben çocuk sebebiyle bahçe katında tüm balkon var ama birkaç saat güzel gunes alıyor. Balkonu sürekli çamaşır teli işgal etsin istemedim.
Bendekiler neden cekiyor dersin ? Markasi ne canim makinenin bir de kac saatte kurutuyor?

Benimde hedeflerim annemlere ve kendime yatak odası yenilemek, birde ailecek güzel bir tatil yapmak 😍 alacak ıvır zıvır çok şey varda herşeyden önce sağlık olsun kızlar, umarım herkes istediklerini alabilir,yapabilir

177 ye almıştım ben bu tarz şeyleri yıllarca kullanmanın mantıgı yok zaten eninde sonunda çiziliyor ama çok guzel ciktı valla

Ceyizde aldığım düdüklü elim ayağım gibiydi. Şimdi kapağının lastiğinin değişmesi lazım. Yoksa yeni almak lazım onlarda İyi birşey 1000 TL civarı. Benimde alman lazim aslında 🙄
Eşyaların birçoğunu taşınırken yeniledim çünkü 10 yillikti ve öyle aman aman kaliteli markalar değildi. O zamanki bütçemize göre almıştık.
Şimdi çocuklara oda yapmam lazım. Kızın bebeklik odası var onu kullanıyor. Büyüyen yatağını kullanıyor 8 yaşını doldurdu. Oğlanda yanımda beşiğinde yatıyor onu da ablasının odasına alıp yatak dolap falan almam lazım. Bu yaza onlarin odasi için calisacagiz.

Back
X