- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #20.061
Bim yok yakınımda arabayla girmekte yasak alamam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bim yok yakınımda arabayla girmekte yasak alamam
Hektaştan önce ben olsam onu alırdım, aldım da netekim :))
Bu arada turşucu da çok seviyor hektaşı görmüşsündür, uzun zaman epey övdü :)
ay gidemiyorum ki. bim uzakKizlarrrrrrrr
Bimde avakodo 3.20 tl şok şok şok inanılmaz fiyatlar :)
Ne aldın coin onu de asılBugünkü harcama 119.85 tl bim gereksiz bi şey yok içinde
Azıcık da coin aldım 35 dolar kadar (binance tr ye hiç tl atmamıştım onu bi kavrayım Dedim kolaymış )
Ne aldın coin onu de asıl![]()
Tuzluğu doldurup geldimAaaa tuzluk timeee hic haber vermiyorsunuz Y Yuppiyayye koossss
Sen artık coincisin o yüzden hisse tavsiyesinde bulunmuyoruz artıkım sanaTuzluğu doldurup geldimne alıyoruz
Halkbank al uzun vadeeeeeee. Bedava şu an lotuuuuuuuuuuuuuTuzluğu doldurup geldimne alıyoruz
Haklısın bir küçük batırımcı olarak borsada battım, coinde neden olmasındı dedim ve şu an orda batıyorumSen artık coincisin o yüzden hisse tavsiyesinde bulunmuyoruz artıkım sana![]()
Bugünlük çekirdek aldım onu çitliyorum ceycey, azcık depresyonik takılcam, birkaç gün çıkarsam alırım halkbanktaHalkbank al uzun vadeeeeeee. Bedava şu an lotuuuuuuuuuuuuu![]()
Ben gün boyu depresyondaydım herkese gıcığımmm herkese kızgınımmm altın 1000 tl dolarda 10 tl olsa da batsak belki akıllanırız ülkecekBugünlük çekirdek aldım onu çitliyorum ceycey, azcık depresyonik takılcam, birkaç gün çıkarsam alırım halkbankta
C ceycey0406 koş indirime girmişKizlarrrrrrrr
Bimde avakodo 3.20 tl şok şok şok inanılmaz fiyatlar :)
yesa bizim gümüş yükselişte yoksa zengin mi oluyoruz netten para sayma makinası sipariş edeyim anca sayarım paralarımı
![]()
canım valla yukselıyor da benn 52 de kaldım hahhaha
bugun gumus alacaktım coın aldım hahhaah
Hani ekmekten artan parayı bile basacaktık noldubenimde çok yok 33 gr var bankada birde eşimin aldığı 1 kilo var
![]()
Zengin meyvesi ya ondandır. Bir tek bana mı tatsız tutsuz geliyor yoksa fakir damağım zengin tatlara alışık mı değil bilemiyorumana sen hep gul alıntılayınca dıkkatımı cektı
ben daha "avokado" yazamamısım kı neyıme benım avokado hsdfhjsdfgashfjhskhahhahah
Zengin meyvesi ya ondandır. Bir tek bana mı tatsız tutsuz geliyor yoksa fakir damağım zengin tatlara alışık mı değil bilemiyorum![]()