• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bendekiler neden cekiyor dersin ? Markasi ne canim makinenin bir de kac saatte kurutuyor?
Arçelik 3891 KT benimki geçen yaz almıştım. Programlarına göre değişiyor kurutma süresi. Genelde pamuklu eko da dolap kuruluğunu 3 saatte kurutuyor. Kot için 2 saat 15 dk falan. Kısa gizli programı var acil az çamaşır için sanırım o da yarın saat. Toplamda 16 programı var.

Arçelik 3891 KT benimki geçen yaz almıştım. Programlarına göre değişiyor kurutma süresi. Genelde pamuklu eko da dolap kuruluğunu 3 saatte kurutuyor. Kot için 2 saat 15 dk falan. Kısa gizli programı var acil az çamaşır için sanırım o da yarın saat. Toplamda 16 programı var.
Bosch marka benimki dolaba kaldırma kurulugu genelde cok nemli cıktıgı icin + olaninda kurutuyorum ama ayırmıyorum ben kot tsort diye ne yıkanıyorsa ona göre atıyorum

Eklentiler

• 20210503_230504.webp
    20210503_230504.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 27
Ev araba motor mu bunlari hepimiz istiyoruzda :KK53:
Yaa biz ülke değiştircez malum..araba çocuklu aile için büyükşehirde yaşayacağımız için şart, motor da eşimle ikimiz çalışacağımız için işyerleri illa ki uzak olacak, iki araba alamayacağımız için birini motor olarak kararlaştırdık..ev için de insafsız bir evsahibine denk gelip her yıl her yıl % 20 30 40 artan kira vermek istemediğim için kırık dökük te olsa alınması gerektiğini düşündüğüm için yazdım🙏🙏

Yaa biz ülke değiştircez malum..araba çocuklu aile için büyükşehirde yaşayacağımız için şart, motor da eşimle ikimiz çalışacağımız için işyerleri illa ki uzak olacak, iki araba alamayacağımız için birini motor olarak kararlaştırdık..ev için de insafsız bir evsahibine denk gelip her yıl her yıl % 20 30 40 artan kira vermek istemediğim için kırık dökük te olsa alınması gerektiğini düşündüğüm için yazdım🙏🙏
Allah gönlünüze göre versin inş yavrularının şansına su gibi akıp gitsin taşınma süreciniz hersey gerçekleşsin inş🤲❤️

kurutma makinem yok evim büyük olduğundan bir oda da kuruttum hep ama kışa doğru almak istiyorumm arçelik alırım muhtemelen ben de
ben de bosch kullanıyorum ve bir evde olması gereken temel ihtiyaçlardan!

"aman, kurur bi köşede" diyorsun ama alınca "allah beni ne yapmasın, niye daha önce almadım" diyosun.

bir de nereye istersen oraya kurabilirsin. yerim yok diyenler için, salonumda dursun ama kurutma makinem olsun derim ben :) o kadar seviyorum keratayı :D

Of ben de ihtiyaçlarimı yazayim

En acili

Yatak (değişmesi lazım evlenirken takımın içinde verdikleri aşırı dandik yatak)

Robot süpürge

Düdüklü tencere (güya tefal ama aşırı dandik)

Kurutma makinası

Klima (evde asla klimasız durulmuyor tüm camlar açık olduğu halde. Geçen yıl çok çektik klimasız inşallah bu yıl olur )
Düdüklü tencere net şekide FİSSLER. başka markaya yan gözle bile bakmam. Patlama riski de yok "otomatik kapaklara göre"

bu arada benim makinem bosch wtwh8760tr modeli.
hiç çekme yapmadı mevcut kıyafetlerimizde.
kot tshirt kazak kilim battaniye (battaniyelerim ince bu arada) ne bulursam atıyorum içine.
benim makinemin kurutma süresinde 2saat 15dk yazıyor "dolap kuruluğu" programında, ama içindeki nem sensörü kıyafetin kuruduğunu algılayıp o süreyi kısaltıyor. Ve 1 makine çamaşır 1 saatte kuruyor. süre tuttum.

Gönlüne göre olur inşallah

Back