Yatılı Misafir

Bu arada konsantrasyon çok kolay bozulan bir şey. Evde toplamak daha zor,dikkatini dağıtan çok şey var fakat ben kykda kalırken etüt odaları vardı orda ders çalışıyordum,elime 5 dk tlf alsam vicdan azabı çekerdim sonra herkes ders çalıştığı için sen de o moda giriyorsun ve verimli oluyor. Evde daha dikkatli olmak gerekiyor, kabul etmemek doğru bir seçim.

Benim annemde ayni sizin anneniz gibi ama hayat birilerinin yapmak istedigini yasamak yada soyledigi seyi kabul etmek degil...

Annem oyle olabilir ama ben olamiyorum cok denedim ama olmuyo. Haksizliga adaletsizlige asla ve asla sessiz duramiyorum. Neyse o buyugumuzdur neyse o sudur budur diyemiyorum.
Herkesi neden ben oldugu gibi kabul edim onlarda beni boyle kabul etsin diyorum artik.

Baktiniz israrla geliyolar
Gidin butun gun kutuphanede ders calisin aksamda eve gelin. Durumuda izah edin

Ben de öyleyim,hatta annenizi üzülmüş gördükçe daha fazla ezdirmemek için zırh kuşanmaktan muhtemelen siz de öylesiniz. Gelmesinler demiyorum ama her şeyin zamanı üslubu var fakat annemle bu konuda aynı fikirde değiliz.. fakat anneme göre kendini savunmak biraz terbiyesizlik etmek gibi ses çıkarma der hep.. maalesef öyle değilim iyi ki değilim yani

Valla öyle de işte annemle aram bozuldu vicdan azabı çekiyorum şuan.... Neyse aynı evde küs kalamayız zaten fakat ne bileyim bu şekilde olmamalı yaa. Kendi annesi demedi mi acaba teyzene sordun mu müsait mi danıştınız mı diye

Ayni ayni
Kendini savunmak terbiyesizlik ayiptir
Heralde ayni yaslarda annelerimiz
Valla icine at at at nereye kadar
Al annem icine atmaktan kanser oldu. Ne alaka demeyin icine attikca insan uzulur, laflar icinde dolasir beynini kurcalar icin sklir hastalik yapar

Tamam bende oyle pat diye herseyi soylemem ama konusmam gereken yerde konusurum. Allah bu hakkida kuluna vermistir.

İşte öyle valla prensesim annem bazen çok iyiyiz fakat böyle konularda beni geriyor anlamak istemiyor yine aramız bozuldu

Ya annemin kendi yatili misafiri geldi Turkiyeden ablasi geldi 5 hafta kaldi... hic sormadi .. annem yanliz yasayan birisi yatili misafir pek sevmedigi gibi ablasi pek bi cins, emrivakili insan. Gelme diyemedi. Geldi busefer 5 hafta boyunca hergun sabah ogle ikindi aksam yatsi bana msj atiyodu. Iste suyu cok aciyo iste sinir ediyo beni diye....
Ben teyzeme diyodum teyze annem soyledir bak boyle yapma hasta kadin sonucta ... kendimi yirttim ya
Simdide teyzemden nefret ediyorum neden cunku cok cabaladim cok yipratti beni.. annemi savunurken gercektende bi baktim teyzemden nefret eder olmusum

Evet bizimkiler de bu yapıya sahip hatta diğerlerine beni pek sevmezler doğruları söylediğim için fakat patavatsız değilim. Aksine onlar söylese özgüvenli oluyor fakat ben terbiyesiz fakat incir çekirdeğini doldurmaz söylediklerim yaptıklarına karşı neden böyleler bilmiyorum. Annemin üzülmesini istemiyorum,hatta diyorum herkesin gönlünce olcam diye aradan çıkacaksın diye yine bana patlıyor ben kimseye emrivakiliği bırakın kaşının üstünde gözün var dememama bize yapılıyor neyse napalım uzun oldu fakat asla gelemiyorum

Ne bilinçsiz insanlar ya kendi ailesinin aslında müdahale etmesi lazımdı insan yükü kim olursa olsun ağırdır yani gerek yoktu pek böyle bir şeye

Evlimisiniz?

Bide sevgilisiyle ? hele bi destur bi izin alsaydın derdim

Eylül sonu eşimin dayisi ve yengesi bizim bulunduğumuz şehire geldiler. Havaalınından bizi alır mısın diye eşimi aradılar, e bu ne demek size geleceğiz. Bize hiç sormak yok, size geleceğiz demek bile yok. Bide tüm akrabaları bu şehirde, neyse eşim almış annesin evine bırakmış. Dayı da e biz siz gelecektik diye kem küm etmiş. Eşimde biz çalışıyoruz bizde sıkılırsın ablana getirdim işte demiş.
Giderkende seneye x lerde kalacağım diyormuş hala. 10 yıldır adamı sadece düğünümde gördüm yüzsüzlüğe bak.
Sizde kuzeninizi arayip 'keşke önceden haber verseydiniz, malesef müsait değiliz' deyip kapatın.

Son düzenleme:
Felsefe doğru da, Üye ailesinin evinde kalıyor. Buna gene anne-babası karar verir. Ailesinin buyur gel dediğine yiğenine gelme diyemez. Aile akraba ilişkisini zedeler. O da zaten teyzesinin evine geliyor.

Felsefe doğru da, Üye ailesinin evinde kalıyor. Buna gene anne-babası karar verir. Ailesinin buyur gel dediğine yiğenine gelme diyemez. Aile akraba ilişkisini zedeler. O da zaten teyzesinin evine geliyor.
Aile evinde kaldığını yorumumu yazdıktan sonra gördüm. Anne baba evinde kalıyor diye hiç birsey söyleme hakkına sahip değil mi yani? Konu sahibi sınava çalışıyor ailesi biraz müsamaha gösterebilir. Yeğen ve sevgilisi kızlarının geleceğinden daha değerli değildir heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…