- 1 Kasım 2012
- 11.097
- 25.664
- 34
-
- Konu Sahibi telasememuresi
Ama bitanem bu kiz o evde yasiyo. Saksida cicekmi bu kiz yaKız ananın eviymiş ya sana noluyor kadın yeğenini kabul etmiş görüşmek istemiyorsan odandan çıkma bende senin evine falan gelicek sandim annene sormuşlar da sana sormadan okey demiş
Yahu tabi ki değil ama sonuçta ev ailesinin bu kadar sorun yaratacak birşey goremiyorum madem memnun değil ayrı yaşayabilir misafirleride ağırlayacak annesi annesinin sorunuAma bitanem bu kiz o evde yasiyo. Saksida cicekmi bu kiz ya
Ben ergen kizimin programina bile uymaya calisiyorum bu kiz sinav calisiyomus belki bi program uyguluyo yani olurmu
O anneyle ayri evde biraz zor yasar.Yahu tabi ki değil ama sonuçta ev ailesinin bu kadar sorun yaratacak birşey goremiyorum madem memnun değil ayrı yaşayabilir misafirleride ağırlayacak annesi annesinin sorunue noldu şimdi annesi saksıda çiçek mi oldu kendi evinde yeğenini kabul edemedi
Evet, torunları olunca çok değişiyorlarÇok sinir bozucu değil mi?
yalnız bişey diyeceğim yanlış anlamayınBen de öyleyim......
Benim annemde karışmaz hiç öyle şeylere kocamla az kalmadim bizde sevgiliyken abim bilem vardıO değil de anneniz epey modernmiş.Yani ilk başta ne var yani evlenecekler, gelsinler modundaymış ya.
Benim annem olsa ağzını açtırmazdı, geleceğim dediğine diyeceğine pişman ederdi.
Millette ne analar varBenim annemde karışmaz hiç öyle şeylere kocamla az kalmadim bizde sevgiliyken abim bilem vardırizeliyiz biz bide tabi aynı odada değil yani onların gördüğü zamanlar
Anam canım anam babadan kazanamamışız ama anadan yüzümüz gülmüşMillette ne analar var
Benimkisi arkadaş gibi görünür ama akrep gibi sokuverir. :)
Benimkisi de iyidir aslında da katı sınırları var diyelim. :)Anam canım anam babadan kazanamamışız ama anadan yüzümüz gülmüş
Kuzen kız sevgili erkek. Erkk kuzen sevgilisi ıle gelmıyorE tamam evlensinler oyle gelsinler el opmeye
Gelin ata binmis ya nasip...
Zaten bizim turk toplumunda erkek yapinca herseye bi aciklamamiz var
Ama kiz olunca farkli
Kiz kuzenim nisanli dugun tarihleri belli ama kiz tek basina geldi kaldi
Onun abiside bi kizla tanisiyo hotele gidiyo yatak odasini yatak uzerindeki gulleri paylaşiyo ortada nisan yok evlilik yok, bise dedigimizde onlar ciddi... eee banane ciddiyse
OupsssKuzen kız sevgili erkek. Erkk kuzen sevgilisi ıle gelmıyor
Farkettım. Hemen femınst ruhun one cıkıyordu. Aıle ele modern ama aynsıını konu sahıbı yapıyım dese kıyamet koparOupsssben bu detayi atlamisim
Aslında sınırlar iyidir sen bakma bana ben manyağım anam napsınBenimkisi de iyidir aslında da katı sınırları var diyelim. :)
Erkek arkadaşımı evde ağırlamaz. Ama gıyabında sever, yiyecek bir şeyler gönderir falan.
Modernlik demeyelim de üzülmesinler istiyor fakat bizi üzüyor aynısını ben yapsam demediğini bırakmaz nedense bizim ailede de herkes her şeyi yapabilir ben hariç. Bu beni biraz cazgırlaştırdığı için pek annemle anlaşamıyoruz. Maddi manevi aşırı fedakar birisi sonra üzülen oluyorO değil de anneniz epey modernmiş.Yani ilk başta ne var yani evlenecekler, gelsinler modundaymış ya.
Benim annem olsa ağzını açtırmazdı, geleceğim dediğine diyeceğine pişman ederdi.
Gelmicek şükür teşekkür ederimyalnız bişey diyeceğim yanlış anlamayın
misafire anneniz hizmet edecek siz mümkün olduğunca karışmayın
geçin odanıza ders çalışmaya devam edin
gözünüz aydınGelmicek şükür teşekkür ederim
Ben baya baya kendimi kaptirmisim kuzen ornegi bile vermisimFarkettım. Hemen femınst ruhun one cıkıyordu. Aıle ele modern ama aynsıını konu sahıbı yapıyım dese kıyamet kopar
El birligiyle misafirleri gelmeden gonderdikGelmicek şükür teşekkür ederim