Yatılı Misafir

Merhaba hanımlar.... Yatılı şehir dışından misafir gelecekmiş. Emrivaki sevmiyorum hiç..... Arayıp "Size gelcez" demişler. Sevgilisi ile kalmaya gelecekmiş. Müsait misiniz diye soran yok,buyrun gelin tabii deriz sorarsa ya da evde misiniz.... fakat emrivaki olunca sinir oluyorum. Sizin çözümünüz ne oluyor böyle emrivaki misafirlere?
Kabul etmemelisiniz.

Siz bekar mısınız?
Anne babanızın evinde misiniz?
Eğer öyle ise misafir annenizin misafiri. O kabul etmiş. Size pek laf düşmez. Ama hizmet etmezsiniz, kendi programınızı bozmazsınız bunu da annenize şimdiden söylersiniz olup biter
Aynı evde yaşanıyorsa ortak karar alınır bildiğim,onlar düşüncesiz diye annemle aramı bozmaya hakları yok kabul edemeyeceğim

Ben bir de orası anne babanın evi, karışamazsın denmesine karşıyım. Niye? Çocuklar o evin ferdi değil mi?
Orası "aile" evi, kararlar birlikte alınmalı. Çocukları evlenene kadar dışlıyorlar böyle, sonra da ters tepiyor işte.
Ya 14 yasinda ergen kizim var onun sinav haftasi birakin yatili normal misafir almiyorum

Ya 14 yasinda ergen kizim var onun sinav haftasi birakin yatili normal misafir almiyorum
Yani yapmayan çok kişi de var. Misafir odası olup çocuğuna oda yapmayan X kuşağı annelerle büyüdük biz Y kuşakları.
Zora geldi mi hemen "benim evim" diyorlar. E bu biraz da kovma oluyor. Kız ben ayrı eve çıkacağım dese ona da tamam demezler. Eeee?

Aynı evde yaşanıyorsa ortak karar alınır bildiğim,onlar düşüncesiz diye annemle aramı bozmaya hakları yok kabul edemeyeceğim
A ama ev sizin ev degıl o zaman.
Bekarsınız aileyle yasıyorsunuz
E normal o zaman ki neye terelellendiniz hakkınız yok bana kalırsa.
Gelsın begenmedımler.

Oyle de bı yazmışsınız ki yaprak sarardım fılan. Agırlayacak olan anneniz
Ev annenızın

Yani yapmayan çok kişi de var. Misafir odası olup çocuğuna oda yapmayan X kuşağı annelerle büyüdük biz Y kuşakları.
Zora geldi mi hemen "benim evim" diyorlar. E bu biraz da kovma oluyor. Kız ben ayrı eve çıkacağım dese ona da tamam demezler. Eeee?
Bende oyle bi evde buyudum🤚

Suan kizima ait 18metrekare odasi olup ayri bir katta misafir odam olmasina ragmen misafir almiyorum.
Evin atmosferi degisiyo misafir varken konsantrasyonu bozulur ... Nebilim bisuru sebep

Gelsın begenmedımler.

Ev annenızın
Onlara sararım demedim ki haberim olsa mesela çağırdığım kişiye sararım bu konu başka..... Emrivaki yapamaz. Hakkım var neden olmasın babasının evine gelmiyor belki müsait değilim gelecez de gelecez diye plan yapamaz. Onu da söyledim zaten. Beni gerek gelmesi değil düşüncesizliği

Annenize dediniz mi ilgilenmem, yatağımı odamı vermem, hizmet de etmem diye?
Başka birinde kal dedi. Evimden neden olayım,yani önemli nokta şu,emrivaki yapmaları. Yoksa hiç misafir kabul etmiyor değiliz yerine göre. Şehir dışından mesela misafirimiz gelmişti yine aynı,kızının mezuniyeti için. Sorun yaşamadık hala derler çok güzeldi diye bağlarımızı koparmadık çok da severim biraz üslup önemli yaa😢

Gelsın begenmedımler.

Ev annenızın
Ergen yaslarina gelmis ve sonrasi cocugunuz yok sanirim :)

Konu sahibinin yasi kac sordum ama cvp alamadim. Ama okul sebebiyle sanirim musait degil. Okulunu etkileyecekse misafir sonrada alinir. Yasadigim ev tapu olarak fiziken benim ama potansiyel olarak benimle yasayan herkesindir :)

14 yasindaki kizimin sinav haftasidir ev onundur
4 yasinda ve 1 yasinda bebeklerim hastadir ev onlarindir
Yani ev sizin degil tabiri bana biraz tuhaf geldi :)

Başka birinde kal dedi. Evimden neden olayım,yani önemli nokta şu,emrivaki yapmaları. Yoksa hiç misafir kabul etmiyor değiliz yerine göre. Şehir dışından mesela misafirimiz gelmişti yine aynı,kızının mezuniyeti için. Sorun yaşamadık hala derler çok güzeldi diye bağlarımızı koparmadık çok da severim biraz üslup önemli yaa😢
Bunlar gelince sizin odanızı mı alacaklar?
Anneniz sizden ne bekliyor tam olarak?

Konu sahibinin yasi kac sordum ama cvp alamadim. Ama okul sebebiyle sanirim musait degil. Okulunu etkileyecekse misafir sonrada alinir. Yasadigim ev tapu olarak fiziken benim ama potansiyel olarak benimle yasayan herkesindir :)

Sırayla döndüğüm için görmemişimdir bir sürü bildirim geliyor gördükçe yazıyorum

Okul okuduğunu düşünmüyorum

X