- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.662
- 248
- 38
- Konu Sahibi Kazuletbagyan
-
Bu işin zaten olacağı yok.
Ne alaka yirmili yaşlardaki kız yatılı o evde olacak.
Buraya sorma sebebini çözemedim.
Ne yani burda evet normaldir desek gerçekten gidip kalabilecek misin?
Cocuklar okuldayken temizlik ve yemek beklentisi varmis adamin , cocuklari okuldan karsilayacak, yemeklerini isitip karnini doyuracak vs vs7-9 yaşlarındaki çocuklar okula gitmiyor mu? ne alaka sabahtan geceye hattta yatılı kalmaya.
baba neden bekar. yani karısı vefat mı etmiş de çocuklar onda kalıyor. boşanmaysa ve mahkeme velayeti babaya verdiyse pekala bakabiliyor diye vermiştir.
yazılmış zaten ama harbiden sosyal deney fln mı bu? 2 kişi daha böyle mesaj atmış diyosunuz bide?
normal yani gidin kalın desek kalacakmısınız?
Ya gülüyorum ama sinirlerim zaten bozuktu hizim ülkede gerçekten bekar adam evinde yatılı kalınır mıCocuklar okuldayken temizlik ve yemek beklentisi varmis adamin , cocuklari okuldan karsilayacak, yemeklerini isitip karnini doyuracak vs vs
Gece hayati varsa yatili bakici aramasi cok normal , cocuklar hastalandiginda da gece bakici bakacak
Adamin yatili bakici aramasi tuhaf degil tam tersi dogru olan sey
Ama bizim ulkede bekar adam evinde yatili kalinir mi bu soru isareti
Bizim evde yatili bakici var , henuz yemedik kadini :)Ya gülüyorum ama sinirlerim zaten bozuktu hizim ülkede gerçekten bekar adam evinde yatılı kalınır mıhatta evlinin yaninda bile kalinmaz bence ortam çok les
Yaa çok hoşsunuzz :))Bizim evde yatili bakici var , henuz yemedik kadini :)
Ama haklisiniz ulke kosullarinda cok riskli bir is
Yaa çok hoşsunuzz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?