Yatılı çocuk bakıcılığı ama baba bekarmış?

Kuyumcu 7 de kapatıyor olması lazım dükkanı hadi desem gece 4 de gelecek o saate kadar tek kalmasın çocuklar diye öyle zırvaladı.
Öyle de olmayacağına göre.
Bunu sorman da tuhaf
Gözün kesiyorsa kal

Soylendi mi bilmiyorum konu sahibi ama niyetleri kotu de olabilir.. Sapık olabilir, hiç çocuğu olmayabilir.. Sirf kötü niyetleri icin is arama sitelerine kayıt olup insanlari kandiran cok fazla.. Kesinlikle guvenmeyin.. Hemen bir tek bahsettiğiniz gibi "bekar baba" profillerinin aramasi sizin de garibinize gitmedi mi??

Allah yar ve yardımcınız olsun. Hayırlı is kapıları açsın...

Yerinizde olsam bu kosullarda tanıdıklar vasıtasıyla is bulurdum..

Pek iyi niyetli gelmedi bana.
Çocuklar zaten büyük.
Gece evde kal. Yemek temizlik yap..
Ne bilim gereksiz

adam gece geziyor olabilir,sevgilisinin evine gidiyor olabilir yani cocuklar gece yalnız kalmasın diye düşünmüş olabilir. hanımların yazdığı gibi kötü niyetli de olabilir tabi belli olmaz.

İçiniz rahat etmedikten sonra ne önemi var?
O kuşku ile çalışılmaz ki. Gece uyuyamazsınız bile. Böyle bir durumda kafa rahat olacak, para kazanmak ikinci sırada bence.

Bana absurt gelmedi , bekar bir babanin yatili bakici aramasi cok normal
Ha bu ulkede bu is yapilir mi , iste o konu tam bir muamma
Illa bakicilik isi ariyorsaniz yatili bakoco arayan aileler de var , onlara basvurun
Gerci evine yatili bakici alan turk kadinini cekecegime bekar babayi cekerim daha iyi

7-9 yaşlarındaki çocuklar okula gitmiyor mu? ne alaka sabahtan geceye hattta yatılı kalmaya.
baba neden bekar. yani karısı vefat mı etmiş de çocuklar onda kalıyor. boşanmaysa ve mahkeme velayeti babaya verdiyse pekala bakabiliyor diye vermiştir.

yazılmış zaten ama harbiden sosyal deney fln mı bu? 2 kişi daha böyle mesaj atmış diyosunuz bide?
normal yani gidin kalın desek kalacakmısınız?

Cocuklar okuldayken temizlik ve yemek beklentisi varmis adamin , cocuklari okuldan karsilayacak, yemeklerini isitip karnini doyuracak vs vs
Gece hayati varsa yatili bakici aramasi cok normal , cocuklar hastalandiginda da gece bakici bakacak
Adamin yatili bakici aramasi tuhaf degil tam tersi dogru olan sey
Ama bizim ulkede bekar adam evinde yatili kalinir mi bu soru isareti

Hicbir şekilde kabul etmezdim.bana bile güven vermedi.7 9 yaşlarındaki çocuklar icin yatılı istemesinden kıllandım ama gündüz de zarar verebilir niyeti kötüyse.

Ya gülüyorum ama sinirlerim zaten bozuktu hizim ülkede gerçekten bekar adam evinde yatılı kalınır mı hatta evlinin yaninda bile kalinmaz bence ortam çok les

Ya gülüyorum ama sinirlerim zaten bozuktu hizim ülkede gerçekten bekar adam evinde yatılı kalınır mı hatta evlinin yaninda bile kalinmaz bence ortam çok les
Bizim evde yatili bakici var , henuz yemedik kadini :)
Ama haklisiniz ulke kosullarinda cok riskli bir is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…