• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatılı çocuk bakıcılığı ama baba bekarmış?

Diğer yorumlar da hep haberlerin etkisi :) kötü bir haberim var ama ben dizi izlemem hiç:))
Hepsi olağan şeyler sizin yorum neşe katmış sadece olaya. Dizi izlemeniz veya izlememeniz beni hiç ilgilendirmiyor:) o kadar kötü yorumun arasında polyanna gibi olmuş yorumunuz hoşuma gitti bu kadar.

Öncelikle işi kabul etmedim. Bir sürü soru sordum cevapladı ama yine de tatmin olmadım.
Bu işleri düşünmemin nedeni 2500 liraya ev kirası,su elektrik ödemek yerine en azından 1 yıl yatılı kalarak para biriktirmeyi mantıklı buldum.
Tabi ben yatılı kalabilirim derken bekar erkekleri düşünmemiştim evli aileler için düşünmüştüm.
Sosyal deney falan da yapmıyorum. İstanbul’da da yaşamaya düşünüyorum iş bulabileceğim farklı illerde de. Arayıştayım yani. Bunu nesi garip?
Bazılarınız da bunu burda niye sordun , gidip kalkacak mısın falan demiş sanki farklı birşey yapıyormuşum gibi. Yada yapsam bu işi ilk yapacak kişi olurmuşum gibi. Siz benden daha garipsiniz.

Adam gece çıkmak istiyor anlaşılan o yüzden gece yatılı istiyor.

mümkün degil ben kalmazdım. Allah çaresiz bırakmasın ama. bir diziyi hatırlattı sonradan aşk başlıyor falannn..neden yatılı arıyorsunuz ?

Piyasasi bu ama yatili bakicilik isinin , eger filipinli diilse ( onlar 1000 usd aliyor ) 2500 + sgk normal rakam , sonucta yatili oldugu icin kira , elektrik , su faturasi , gida tamizlik vs gideri olmayacak , bunlarin hepsi de gider olarak ev sahibi tarafindan karsilanacak
Soyle dusunun , baska yerde calissa bu maasi alsa kira odeyecek , fatura odeyecek , evine gida malzemesi alacak ve 2500 den geriye hicbirsey kalmayacak ama yatili bakicilikta 2500 eline net kalan tutar
Valla benim bir tanıdığımın 7 yaşında ki oğlunun 850-tl gibi komik bir rakama yatılı Özbek bakıcısı vardı geçen seneye kadar , geçen sene adam evlendi 6 senedir çocuğa bakan bakıcı ortada kaldı :)

Selam herkese
İş aramaya başladım ve sadece hastaneler de değil ayni zaman da çocuk ve yaşlı hasta bakımı içinde bazı sitelere üye oldum.
Bugün bir beyefendi mesaj atmış arayışımın devam edip etmediğini sormak için bende şartlarını sordum; adam 38 yaşında ve eşler ayrıymış. Çocuklar onda kalıyormuş 9 ve 7 yaşlarındalar. Bir kız bir erkek. Adam kuyumcuymuş. 2500 maaş+SGK ve yatılı kalmamı istiyor. Temizlik ve yemek beklentisi de var. Adamın bekar olması beni ürküttü biraz. Ama mesaj atan 2 kişi daha bu durumda. Sizlere de bir sorayım dedim ...
Bana pek mantıklı gelmedi ama yapan nasıl yapıyor acaba?
Güvenilir bir ilan değil bu
Tövbe estağfurullah
Çocuklara bakacaksıniz temizlik ve yemek yapacaksınız bir de bana hanimlik yapsın diyor heralde adam
Bir nikahina almadığı kaliyor

hem temizlik hem yemek hem de iki çocuk (derslerine yardım da beklerler kesin)
üstelik yatılı.
kendinize ait bi hayatınız olmaz.

ayrıca ben olsam güvenmezdim yani bekar adamın yanında.

hem temizlik hem yemek hem de iki çocuk (derslerine yardım da beklerler kesin)
üstelik yatılı.
kendinize ait bi hayatınız olmaz.

ayrıca ben olsam güvenmezdim yani bekar adamın yanında.
İşin bu kısmı da var
sadece çocuk bakmak acayip yorucu bir seyken evi sil supur her gün yemek yap bulaşık yika çamaşır yika etrafi topla ütü yap insanın canı çıkar
Evde anne olsa da fark etmez

önce yatılı olmayıp 2-3 ay sonra belki yatılı olabilirdi
ama evli ya da bekar başkasının evinde kalmak başlı başına ürkütücü

Bitane site vardı t....z.com diye resmen orda bakıcı adı altında kadınlar tabiri caizse kendini pazarlıyordu
Erkekler de hep o şekilde ilan veriyordu
Bence çoğu yalan amaç başka

Back