Yatılı çocuk bakıcılığı ama baba bekarmış?

Kazuletbagyan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
300
358
53
29
Selam herkese
İş aramaya başladım ve sadece hastaneler de değil ayni zaman da çocuk ve yaşlı hasta bakımı içinde bazı sitelere üye oldum.
Bugün bir beyefendi mesaj atmış arayışımın devam edip etmediğini sormak için bende şartlarını sordum; adam 38 yaşında ve eşler ayrıymış. Çocuklar onda kalıyormuş 9 ve 7 yaşlarındalar. Bir kız bir erkek. Adam kuyumcuymuş. 2500 maaş+SGK ve yatılı kalmamı istiyor. Temizlik ve yemek beklentisi de var. Adamın bekar olması beni ürküttü biraz. Ama mesaj atan 2 kişi daha bu durumda. Sizlere de bir sorayım dedim ...
Bana pek mantıklı gelmedi ama yapan nasıl yapıyor acaba?

Kim ne derse desin bekar bir erkek ile aynı ortamda işin gideceği nokta bellidir...
Bir de siz boşanıyor musunuz? Kesinleşti mi?

Gunduz gidip gece donulecek adamla ayni evin icinde olunacaksa gece kalmak da ayni mantik

Adamın mesleği tam olarak ne acaba gece mi çalışıyor belki gece evde olamayacağı bir iştir ya da dışarı çıkıp gezip tozmak için istiyordur gece de kalacak birini , ancak erkek milleti bence temkinli olun

Ya adam kuyumcuymuş , kaçta gider kaçta gelir belli olmaz ...

Bırak yatılıyı , gündüz için bile gitmem

Sosyal deney mi yapıyorsunuz

Bir başıma İstanbul da ne yaparım

Dul Halinle İstanbul da ne yapacaksın diye konuşmaya gelen eşinin iş arkadaşları

Ailenin dul ve İstanbul olmaz sözleri

Ve bu konu

Fazla aynı modda değil mi

Yani İstanbul da dul yaşayabilir miyim deyince yaşarsın dendi diye şimdi de bekar babaya bakıcılık yapayım mı diye soruyorsun gibi duruyor deniyor musun KK yı

Her iş yapılır da senin gibi ay boşanınca yalnız İstanbul da kalabilir miyim tekrar düşünsem mi diyen birinin bekar Baba'ya çocuk bakmak konusunda bir saniye düşünmesi bile olmaz ki konuyu açmana değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…