Biz mi kırdık acabaKendi terk etmiş.
Bi kirpik yüzünden neler ettk kadıncagızaBiz mi kırdık acaba
Ya manyak kocası gördüyse telefonunu aldıysaBi kirpik yüzünden neler ettk kadıncagıza
Yok bee üyelik iptalini nasıl yapcak alıpta onla mı ugrascak adamYa manyak kocası gördüyse telefonunu aldıysa
Onun kocası uğraşır ya. Lö n’oluyo sen beni sosyal medyada mı anlatıyorsun çık bu siteden sil diye baskı yaptıysa kuzu kuzu silmiş olabilir.Yok bee üyelik iptalini nasıl yapcak alıpta onla mı ugrascak adam
Çok iyi niyetlisin sjsjsOnun kocası uğraşır ya. Lö n’oluyo sen beni sosyal medyada mı anlatıyorsun çık bu siteden sil diye baskı yaptıysa kuzu kuzu silmiş olabilir.
Hayır yani beddua etmeden gitti:) kadın kadının kurdudur da demedi. Başına gelsin de demedi
Günah günah demiştir adam bide asdffOnun kocası uğraşır ya. Lö n’oluyo sen beni sosyal medyada mı anlatıyorsun çık bu siteden sil diye baskı yaptıysa kuzu kuzu silmiş olabilir.
Hayır yani beddua etmeden gitti:) kadın kadının kurdudur da demedi. Başına gelsin de demedi
Etti mi yoksaÇok iyi niyetlisin sjsjs
Ciddi ciddi konu sahibi ciddiSaç değil ki bu üstüne yapışıp gelsin
Ne düşüneceğimi bilemedim şu an
Eşiniz takmıyorsa nerden geleceği belliMerhaba hanımlar bu sabah çıkmadan yatağın üstünü örteyim dedim yatağın ondan taraf olan kısmında yarım tahminen kopmuş takma kirpik çıktı bu ne nerden geldi diye sordum benimle hiçbir ilgisi yok bulaşmış gelmiş demek ki çocukların okulundan mı geldi acaba onlar da bizimle yatıyor bazen veya ofisten birinden mi gelmiş acaba dedi. Ben de saçmalama dedim.
2 gün önce şehir dışından ve hamamdan geldi. Masaja gitmedim dedi ama bir takma kirpik yatağa nasıl girer Allah aşkına kuranı Kerime el bastı beni aldatmadığına dair ama yine de inanmadım kaç yıldır evliyim hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ne düşüneyim siz söyleyin…
normal yan yana dursan yine o kirpik çıkıp gelmez ki yani eve geldiğinde birlikte olduk duş aldı sözüm ona beni aldatmamış ya bana da istekli ya bunu nasıl anlıcam çaresiz kaldım aptal yerine mi konuyorum yoksa doğru mu söylüyor nasıl bilebilirim
Bilsin duysun anlamında mı kasıtlıdır yaniHer şey çok açık ve net.
O kirpiğin kasıtlı koyulduğuna bile yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?