Yataklari ayirmaya calisan kaynana

Yuh valla yuh Allah sabır vermiş size .

Aynen bende ondan korkuyorum. Ben yapi geregi kolay kolay dillendirmem bazi seyleri ama tak edince fena cikisirim. Kayimvalideye patlarsam pis patlarim kotu bozarim onu biliyorum. Bu yuzden tutmaya calisiyorum kendimi ama nereye kadar bilmiyorum iste.

Eşiniz karımdan ayrı yatmam demiyor mu siz ne yapıyorsunuz o öyle ısrar ettikçe eşiniz hayır yatmam dese sert bir şekilde susmaz mı?
Esim her turlu ima ediyor annesine beraber uyumak istedigini ama direkt soylemiyor cekiniyor. Aslinda dan diye soylese balyoz gibi suratina suratina carpsa dank edecek birseyler.

Öyle adamla nasıl hala evli kalabiliyor. Hiç normal değil onlar analı ogullu o zaman

Esim her turlu ima ediyor annesine beraber uyumak istedigini ama direkt soylemiyor cekiniyor. Aslinda dan diye soylese balyoz gibi suratina suratina carpsa dank edecek birseyler.

ben şeyi anlamadım niye ikna etmeye çalışıyorsunuz.
eşiniz alsın yastığı gelsin.
biz eşimle beraber de yatak yapılsa ayrı da yapılsa kafamıza göre takılıyoruz.
kimin bize neyi uygun gördüğünün bi önemi yok:)

bi kaç seferden sonra bisey diyemedi benim kv. niye beraber uyudunuz diye dönüp soracak hali yok.
siz onu ciddiye alıp ikna etmeye çalıştıkça o ısrar ediyo bence

Yanı aranızı bozmak ıstemem ama eşiniz sıkıntılı karımla uyuyacağım diyecek demese eşim ben ayrı yatmayı kabul ederdim hatta evde de ayrı yatardım bir süre neyden çekiniyor? Bence eşinize bunu net söyleyin bir dahakine eşimle uyumak istiyorum desin bunda birşey yok ki .. Anormal olan kv niz. Birde bence mesafeli olun pek arayıp sormayın tam bir bela belli ki kendisi

Ayyy bundan 10 sene öncede kayınvalidem diyordu oğlum o çocuklarla uyusun sen git başka yerde yat onlarla uyuma sabah işe gideceksin, klişe kıskançlık belirtisi, 8 senelik evlilikte ayrı kanepelerde yatarak mı çocuk dünyaya getirmişsiniz hayret birşey kaynananız sanki siz eşinizin kız arkadaşınız

Kaynanan değilde sanki kuman

Hayır biz mi anormaliz koca kadin aralarında yatıyor ve kimse bir sey demiyor mu? Gelin niye bunu kabul ediyor

Hayır biz mi anormaliz koca kadin aralarında yatıyor ve kimse bir sey demiyor mu? Gelin niye bunu kabul ediyor
Yok canım biz gayet normaliz. Üst örtme mevzusunu hiç anlamamışlar arkadaşımın uykusu ağır bir de çalıştığı için ölü gibi uyuyordum diyor. Bı gece de kalkmış yanında sevgili kvdesi anne anne diye seslenmisler duymamazlıktan gelmiş o zaman sen hep annenle uyu demiş itinayla her gece gelmiş kadın korkuyorsan torununla uyu demişler.

Hala mi böyleler merak ettim?

Yok Artık! Bu annelik, kv lik veya evlada düşkünlük değil bildiğiniz ruh hastalığı. O kadını herkesten önce kendi oğlu "annem delirdi" diye acile götürmeli!

Hayır herşeyi geçtim adam uyku sersemi dönüp karım diye sarılsa, orasını burasını tutsa.. töbe yarabbim ya. Kafayı yemiş millet . Götürüp bir yere kapatılacak hasta insanları kv adı altında normal görmesinler artık!. Gelinin babası gelip aynı şeyi yapsa ne der damat bey acaba

Bence tam olark öyle de yada deki biz ayrı yatmayı terch etmiyoruz

Hala mi böyleler merak ettim?
Yok değiller
Kadın oğluna inanılmaz düşkün kocası da ölünce oğluna iyice sarmış normal değil yani davranışları eşi arkadaşıma da sabret düzelir boşlukta kaldı şimdi annem diyormuştu arkadaşımda çocuklarını alıp annesine gitti biraz ayrı kaldılar. Şimdi uyuma mevzusu yok ama sürekli taciz ediyor kvdesi

Boyleleri alip ogullarinin tursusunu kursunlar ya. Bizde ilk evli oldugumuz zamanlar benim yanimda ikidebir ogluna bakip aglama numarasi yapardi hala senin evlendigine inanmiyorum sen kim evlenmek kim daha kucuksun falan derdi. Yegeniyle evlendirme planlari yaparken kucuk degildi oglu benimle evlenince kuculdu gozunde. Uyuz. Nisanliyken esim altin bir kolye almisti hediye olarak hediye paketini bana verdi acmam icin bir hisimla elimden cekti esim ne yapiyorsun birak strawberry acsin sen niye aciyorsun onun hediyesini dedigi halde yuzsuz yuzsuz paketi acmaya devam etti. Piskin piskin kolyenin kac ayar oldugunu kontrol etti agirligina bakti. Hala var oyle uyuz uyuz hareketleri. Bir gun kaynanamin sacini basini yoluyacagim diye korkuyorum kendimi zor frenliyorum vallahi. Bu vesileyle burdan bekar kizlara duyurayim bari evlenirken sectiginiz es adayi kadar annesinide sıkı bir kontrolden gecirin yoksa ya sonunuz bosanmayla biter yada sinir hastasi olursunuz bkz. ben.

8 senedir hep böyle mi kvden seni hala hazmedememiş kvde içinde yorucu birşey sürekli oğlunu seni taciz ediyor yaptığınız herşeye karışıyor. Bende 8 senelik evliyim eşim gerçekten annesine düşkün bir insandır annesi de keza öyle. Ama aramızı açacak şeylerde bulunmuyor lafı sözü yoktur kvdemin. Oğlunu gerçekten seven anne çocuğunun eşine de saygı sevgi duyar oğlunu kaybetmemek için. Eşinle aranda problem yaratmiyorsa hiç kvdenle yüzgöz olma çünkü onlar bir şekilde üste çıkmayı başarıyorlar.

Öyle adamla nasıl hala evli kalabiliyor. Hiç normal değil onlar analı ogullu o zaman
Dört kızı var,hatta şu sn torunu bile olmuş arkadaşın .O arkadaşımın da normal olduğunu düşünmüyorum gerçi,kocasının onu yedi yaşındaki yeğeninden bile kıskandığını falan anlatırdı..Tabii bu dediklerim yıllar önceki şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…