- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.848
-
- Konu Sahibi strawberry_cake
Yuh valla yuh Allah sabır vermiş size .Kizlar olayi ben mi buyutuyorum yoksa gercekten buyutulecek bir mevzumu size danismak istiyorum. Mevzu şu ki kaynanam surekli esimi benden ayri tutmaya calisiyor. Ve bunu yaparken sanki dunyanin en normal seyini yapiyormus gibi davraniyor bazen kendimden suphe ediyorumOrnegin onlarda yatili kaldigimiz zaman zoraki esimi ayri bir odada yatirmaya calisiyor yorganini yastigini aliyor esimin yatagini kendi basina farkli bir odaya hazirlayip orda yatmasi icin baski yapiyor. Esim beniml ayni odada uyumak istedigini belirtince bozuluyor anormal olan bizim beraber uyumamizmis gibi davraniyor. Koy havasini cok sevdigimiz icin onlar koydeyken bir iki kez yanlarina gittik kalmaya esimi gece zorla imamin evine gondermeye calisir gece orda kal o senin arkadasin laflarsiniz diyerekten. Bize geldikleri zaman esim arabayla birakir eve o gece esimi salmaz artik gece orda kalmasini soyler 15 dakikalik yol icin bu saatte ne gerek var eve gitmeye diye manipule etmeye calisir. Gercekten biktim artik bu huyundan o kadar sinir oluyorumki yuzun yuzune cemkiresim geliyor inanin zor tutuyorum kendimi. Ogluma dogum yaptigimda esimin israriyla bir sure evlerinde kaldik istisnasiz her gece esimi ikna etmeye calisirdi ayri odada yatmasi icin. Bu neyin cabasi anlamiyorum Esim cogu zaman direniyor ama kadin pes etmiyor esimi ikna etmek icin bildiginiz dil dokuyor ya ben boyle birsey gormedim. Simdi diyeceksiniz ki evlerinde kalmayin zaten mumkun mertebe kalmiyorum artik ama bu seferde onlar bize geldiklerinde esim evlerine birakmaya goturdugunde salmiyor. Bir iki kez esim mesaj atti gec oldu artik ben burda kalayim sen yat falan diye o konuda ciddi tepkimi koydum soz verdi artik oyle birsey yapmayacagim diye ama bu kezde benim yanimda ikna etmeye calisiyor damarima basar gibi. Gecen gun eltimi havalimanina birakmasi gerekti evden cikacaklari saat sabah her gun ise gittigi saate denk geliyordu bir onceki gun bizdelerdi eltimle beraber o gunde eltimin kardesi birakacakti onlari evlerine tutturdu sende gel bu gece bizde kal nasil olsa bizim evden gececeksiniz havalimanina. Esim israrla anne aksamdan niye geleyim zaten X kisi sizi birakacak eve ben niye geleyim sabah gelirim almaya diyor yok yok sen uyuya kalirsin diyor anne her gun o saatte ise gidiyorum niye uyuya kalayim cocukmuyum ben diyor olsun sen yinede gel diyor. Esim sinirlenmeye baslayinca sustu pes etti ama devamini yine bir sekilde getiriyor. Allahtan esim cevabini verdide ben muhatap olmak zorunda kalmadim. Ama sinirden kopurdum adeta. Uzun zamandan sonra kizimin hastane isleri icin bir gece evlerinde kaldik yine gitti ayri odada kanepe acti buyuk bir hevesle eline yastik ortu falan aldi yatagini yapmaya basladi esim bizimle yatacagini soyleyince direnmeye basladi orda yer yok sigmazsiniz halbuki han gibi oda ve yeteri kadar yatak var odada. Esim sigariz dedikce daha cok israr etti kanepeyi actim zaten daha burda yat diye benim yanima geldi esimin adi ahmet olsun ahmet bu gece kanepede yatsin yerini yaptim diye tutturdu. Bizim odada yer var sigariz diyorum yok anlamiyor. Gece gece neyin mucadelesini verdik boyle hala saskinlik icerisindeyim. Yani gercekten kavga cikarmamak icin zor tuttum kendimi kizlar bu kadina ne demeli laftan anlamasini nasil saglayabilirim. Seytan diyor git arsiz arsiz kocama sarilmadan uyuyamiyorum de.
Aynen bende ondan korkuyorum. Ben yapi geregi kolay kolay dillendirmem bazi seyleri ama tak edince fena cikisirim. Kayimvalideye patlarsam pis patlarim kotu bozarim onu biliyorum. Bu yuzden tutmaya calisiyorum kendimi ama nereye kadar bilmiyorum iste.Mutlaka haklısındır ama ikisine aynı anda çemkirmek seni zor durumda bırakabilir. Az sabret, ya da esprili bir şekilde söylemeye çalış, bu eşinle aranızın gerilmemesi için önemli.
Ben lafımı söyleyip hiçbir şey olmamış gibi devam edebilen bir insanım o yüzden çok sakınmam ama sende ciddi bir birikim var, patlarsan taş üstünde taş kalmayacak
Esim her turlu ima ediyor annesine beraber uyumak istedigini ama direkt soylemiyor cekiniyor. Aslinda dan diye soylese balyoz gibi suratina suratina carpsa dank edecek birseyler.Eşiniz karımdan ayrı yatmam demiyor mu siz ne yapıyorsunuz o öyle ısrar ettikçe eşiniz hayır yatmam dese sert bir şekilde susmaz mı?
Benim kaynana cok fena salaga yatip oylece bakar suratima niye ne yapiyorsunuz diye sorarBir de benim ki var görsenBence en iyisi sizin ona laf söylemeniz. Biz evde nerelerde ne yapıyoruz merak etmeyin sığarız her yere gibi şeyler deyin
Öyle adamla nasıl hala evli kalabiliyor. Hiç normal değil onlar analı ogullu o zamanYıllar önce bir arkadaşımdan duymuştum,o da memleketine tatile gittiğinde kayınvalidesi asla birlikte yatırmazmış eşi ile,daha dan fenası oğlu ile uyurmuş..Oğlu dediğimde öyle genç değiller o zamanlar,adam bir şehrin tarım il müdürü,görseniz kelli felli adam dersiniz ama bildiğiniz ruh hastası anne oğul.Arkadaşıma da evin altında bulunan dükkan gibi yerini hazırlarmış kayınvalidesi uyuması için..Şok olmuştum duyunca
Esim her turlu ima ediyor annesine beraber uyumak istedigini ama direkt soylemiyor cekiniyor. Aslinda dan diye soylese balyoz gibi suratina suratina carpsa dank edecek birseyler.
Yanı aranızı bozmak ıstemem ama eşiniz sıkıntılı karımla uyuyacağım diyecek demese eşim ben ayrı yatmayı kabul ederdim hatta evde de ayrı yatardım bir süre neyden çekiniyor? Bence eşinize bunu net söyleyin bir dahakine eşimle uyumak istiyorum desin bunda birşey yok ki .. Anormal olan kv niz. Birde bence mesafeli olun pek arayıp sormayın tam bir bela belli ki kendisiEsim her turlu ima ediyor annesine beraber uyumak istedigini ama direkt soylemiyor cekiniyor. Aslinda dan diye soylese balyoz gibi suratina suratina carpsa dank edecek birseyler.
Kaynanan değilde sanki kumanKizlar olayi ben mi buyutuyorum yoksa gercekten buyutulecek bir mevzumu size danismak istiyorum. Mevzu şu ki kaynanam surekli esimi benden ayri tutmaya calisiyor. Ve bunu yaparken sanki dunyanin en normal seyini yapiyormus gibi davraniyor bazen kendimden suphe ediyorumOrnegin onlarda yatili kaldigimiz zaman zoraki esimi ayri bir odada yatirmaya calisiyor yorganini yastigini aliyor esimin yatagini kendi basina farkli bir odaya hazirlayip orda yatmasi icin baski yapiyor. Esim beniml ayni odada uyumak istedigini belirtince bozuluyor anormal olan bizim beraber uyumamizmis gibi davraniyor. Koy havasini cok sevdigimiz icin onlar koydeyken bir iki kez yanlarina gittik kalmaya esimi gece zorla imamin evine gondermeye calisir gece orda kal o senin arkadasin laflarsiniz diyerekten. Bize geldikleri zaman esim arabayla birakir eve o gece esimi salmaz artik gece orda kalmasini soyler 15 dakikalik yol icin bu saatte ne gerek var eve gitmeye diye manipule etmeye calisir. Gercekten biktim artik bu huyundan o kadar sinir oluyorumki yuzun yuzune cemkiresim geliyor inanin zor tutuyorum kendimi. Ogluma dogum yaptigimda esimin israriyla bir sure evlerinde kaldik istisnasiz her gece esimi ikna etmeye calisirdi ayri odada yatmasi icin. Bu neyin cabasi anlamiyorum Esim cogu zaman direniyor ama kadin pes etmiyor esimi ikna etmek icin bildiginiz dil dokuyor ya ben boyle birsey gormedim. Simdi diyeceksiniz ki evlerinde kalmayin zaten mumkun mertebe kalmiyorum artik ama bu seferde onlar bize geldiklerinde esim evlerine birakmaya goturdugunde salmiyor. Bir iki kez esim mesaj atti gec oldu artik ben burda kalayim sen yat falan diye o konuda ciddi tepkimi koydum soz verdi artik oyle birsey yapmayacagim diye ama bu kezde benim yanimda ikna etmeye calisiyor damarima basar gibi. Gecen gun eltimi havalimanina birakmasi gerekti evden cikacaklari saat sabah her gun ise gittigi saate denk geliyordu bir onceki gun bizdelerdi eltimle beraber o gunde eltimin kardesi birakacakti onlari evlerine tutturdu sende gel bu gece bizde kal nasil olsa bizim evden gececeksiniz havalimanina. Esim israrla anne aksamdan niye geleyim zaten X kisi sizi birakacak eve ben niye geleyim sabah gelirim almaya diyor yok yok sen uyuya kalirsin diyor anne her gun o saatte ise gidiyorum niye uyuya kalayim cocukmuyum ben diyor olsun sen yinede gel diyor. Esim sinirlenmeye baslayinca sustu pes etti ama devamini yine bir sekilde getiriyor. Allahtan esim cevabini verdide ben muhatap olmak zorunda kalmadim. Ama sinirden kopurdum adeta. Uzun zamandan sonra kizimin hastane isleri icin bir gece evlerinde kaldik yine gitti ayri odada kanepe acti buyuk bir hevesle eline yastik ortu falan aldi yatagini yapmaya basladi esim bizimle yatacagini soyleyince direnmeye basladi orda yer yok sigmazsiniz halbuki han gibi oda ve yeteri kadar yatak var odada. Esim sigariz dedikce daha cok israr etti kanepeyi actim zaten daha burda yat diye benim yanima geldi esimin adi ahmet olsun ahmet bu gece kanepede yatsin yerini yaptim diye tutturdu. Bizim odada yer var sigariz diyorum yok anlamiyor. Gece gece neyin mucadelesini verdik boyle hala saskinlik icerisindeyim. Yani gercekten kavga cikarmamak icin zor tuttum kendimi kizlar bu kadina ne demeli laftan anlamasini nasil saglayabilirim. Seytan diyor git arsiz arsiz kocama sarilmadan uyuyamiyorum de.
Hayır biz mi anormaliz koca kadin aralarında yatıyor ve kimse bir sey demiyor mu? Gelin niye bunu kabul ediyorHerkes bu kadar şaşırmışken tekrar yazayım istedimarkadaşımın kp bir kaç sene önce vefat etti kvdesi geceleri evde tek uyayamıyormuş zaten aynı apt da oturuyorlar anahtarı da varmış gece gelip ortalarında yatıyormuş. Zaten kocası ölmeden öncede geceleri gelip oğlunun üstünü örtüyormuştu bunu da çok sonradan öğrendiler
Yok canım biz gayet normaliz. Üst örtme mevzusunu hiç anlamamışlar arkadaşımın uykusu ağır bir de çalıştığı için ölü gibi uyuyordum diyor. Bı gece de kalkmış yanında sevgili kvdesi anne anne diye seslenmisler duymamazlıktan gelmiş o zaman sen hep annenle uyu demişHayır biz mi anormaliz koca kadin aralarında yatıyor ve kimse bir sey demiyor mu? Gelin niye bunu kabul ediyor
Hala mi böyleler merak ettim?Yok canım biz gayet normaliz. Üst örtme mevzusunu hiç anlamamışlar arkadaşımın uykusu ağır bir de çalıştığı için ölü gibi uyuyordum diyor. Bı gece de kalkmış yanında sevgili kvdesi anne anne diye seslenmisler duymamazlıktan gelmiş o zaman sen hep annenle uyu demişitinayla her gece gelmiş kadın korkuyorsan torununla uyu demişler.
Yok Artık! Bu annelik, kv lik veya evlada düşkünlük değil bildiğiniz ruh hastalığı. O kadını herkesten önce kendi oğlu "annem delirdi" diye acile götürmeli!Herkes bu kadar şaşırmışken tekrar yazayım istedimarkadaşımın kp bir kaç sene önce vefat etti kvdesi geceleri evde tek uyayamıyormuş zaten aynı apt da oturuyorlar anahtarı da varmış gece gelip ortalarında yatıyormuş. Zaten kocası ölmeden öncede geceleri gelip oğlunun üstünü örtüyormuştu bunu da çok sonradan öğrendiler
Sinsi insandan korkacan valla.Benim kaynana cok fena salaga yatip oylece bakar suratima niye ne yapiyorsunuz diye sorar
Bence tam olark öyle de yada deki biz ayrı yatmayı terch etmiyoruzKizlar olayi ben mi buyutuyorum yoksa gercekten buyutulecek bir mevzumu size danismak istiyorum. Mevzu şu ki kaynanam surekli esimi benden ayri tutmaya calisiyor. Ve bunu yaparken sanki dunyanin en normal seyini yapiyormus gibi davraniyor bazen kendimden suphe ediyorumOrnegin onlarda yatili kaldigimiz zaman zoraki esimi ayri bir odada yatirmaya calisiyor yorganini yastigini aliyor esimin yatagini kendi basina farkli bir odaya hazirlayip orda yatmasi icin baski yapiyor. Esim beniml ayni odada uyumak istedigini belirtince bozuluyor anormal olan bizim beraber uyumamizmis gibi davraniyor. Koy havasini cok sevdigimiz icin onlar koydeyken bir iki kez yanlarina gittik kalmaya esimi gece zorla imamin evine gondermeye calisir gece orda kal o senin arkadasin laflarsiniz diyerekten. Bize geldikleri zaman esim arabayla birakir eve o gece esimi salmaz artik gece orda kalmasini soyler 15 dakikalik yol icin bu saatte ne gerek var eve gitmeye diye manipule etmeye calisir. Gercekten biktim artik bu huyundan o kadar sinir oluyorumki yuzun yuzune cemkiresim geliyor inanin zor tutuyorum kendimi. Ogluma dogum yaptigimda esimin israriyla bir sure evlerinde kaldik istisnasiz her gece esimi ikna etmeye calisirdi ayri odada yatmasi icin. Bu neyin cabasi anlamiyorum Esim cogu zaman direniyor ama kadin pes etmiyor esimi ikna etmek icin bildiginiz dil dokuyor ya ben boyle birsey gormedim. Simdi diyeceksiniz ki evlerinde kalmayin zaten mumkun mertebe kalmiyorum artik ama bu seferde onlar bize geldiklerinde esim evlerine birakmaya goturdugunde salmiyor. Bir iki kez esim mesaj atti gec oldu artik ben burda kalayim sen yat falan diye o konuda ciddi tepkimi koydum soz verdi artik oyle birsey yapmayacagim diye ama bu kezde benim yanimda ikna etmeye calisiyor damarima basar gibi. Gecen gun eltimi havalimanina birakmasi gerekti evden cikacaklari saat sabah her gun ise gittigi saate denk geliyordu bir onceki gun bizdelerdi eltimle beraber o gunde eltimin kardesi birakacakti onlari evlerine tutturdu sende gel bu gece bizde kal nasil olsa bizim evden gececeksiniz havalimanina. Esim israrla anne aksamdan niye geleyim zaten X kisi sizi birakacak eve ben niye geleyim sabah gelirim almaya diyor yok yok sen uyuya kalirsin diyor anne her gun o saatte ise gidiyorum niye uyuya kalayim cocukmuyum ben diyor olsun sen yinede gel diyor. Esim sinirlenmeye baslayinca sustu pes etti ama devamini yine bir sekilde getiriyor. Allahtan esim cevabini verdide ben muhatap olmak zorunda kalmadim. Ama sinirden kopurdum adeta. Uzun zamandan sonra kizimin hastane isleri icin bir gece evlerinde kaldik yine gitti ayri odada kanepe acti buyuk bir hevesle eline yastik ortu falan aldi yatagini yapmaya basladi esim bizimle yatacagini soyleyince direnmeye basladi orda yer yok sigmazsiniz halbuki han gibi oda ve yeteri kadar yatak var odada. Esim sigariz dedikce daha cok israr etti kanepeyi actim zaten daha burda yat diye benim yanima geldi esimin adi ahmet olsun ahmet bu gece kanepede yatsin yerini yaptim diye tutturdu. Bizim odada yer var sigariz diyorum yok anlamiyor. Gece gece neyin mucadelesini verdik boyle hala saskinlik icerisindeyim. Yani gercekten kavga cikarmamak icin zor tuttum kendimi kizlar bu kadina ne demeli laftan anlamasini nasil saglayabilirim. Seytan diyor git arsiz arsiz kocama sarilmadan uyuyamiyorum de.
Yok değillerHala mi böyleler merak ettim?
Kadın oğluna inanılmaz düşkün kocası da ölünce oğluna iyice sarmış normal değil yani davranışları eşi arkadaşıma da sabret düzelir boşlukta kaldı şimdi annem diyormuştu arkadaşımda çocuklarını alıp annesine gitti biraz ayrı kaldılar. Şimdi uyuma mevzusu yok ama sürekli taciz ediyor kvdesiYok Artık! Bu annelik, kv lik veya evlada düşkünlük değil bildiğiniz ruh hastalığı. O kadını herkesten önce kendi oğlu "annem delirdi" diye acile götürmeli!
Hayır herşeyi geçtim adam uyku sersemi dönüp karım diye sarılsa, orasını burasını tutsa.. töbe yarabbim ya. Kafayı yemiş millet. Götürüp bir yere kapatılacak hasta insanları kv adı altında normal görmesinler artık!. Gelinin babası gelip aynı şeyi yapsa ne der damat bey acaba
Boyleleri alip ogullarinin tursusunu kursunlar ya. Bizde ilk evli oldugumuz zamanlar benim yanimda ikidebir ogluna bakip aglama numarasi yapardi hala senin evlendigine inanmiyorum sen kim evlenmek kim daha kucuksun falan derdi. Yegeniyle evlendirme planlari yaparken kucuk degildi oglu benimle evlenince kuculdu gozunde. Uyuz. Nisanliyken esim altin bir kolye almisti hediye olarak hediye paketini bana verdi acmam icin bir hisimla elimden cekti esim ne yapiyorsun birak strawberry acsin sen niye aciyorsun onun hediyesini dedigi halde yuzsuz yuzsuz paketi acmaya devam etti. Piskin piskin kolyenin kac ayar oldugunu kontrol etti agirligina bakti. Hala var oyle uyuz uyuz hareketleri. Bir gun kaynanamin sacini basini yoluyacagim diye korkuyorum kendimi zor frenliyorum vallahi. Bu vesileyle burdan bekar kizlara duyurayim bari evlenirken sectiginiz es adayi kadar annesinide sıkı bir kontrolden gecirin yoksa ya sonunuz bosanmayla biter yada sinir hastasi olursunuz bkz. ben.Yok değiller
Kadın oğluna inanılmaz düşkün kocası da ölünce oğluna iyice sarmış normal değil yani davranışları eşi arkadaşıma da sabret düzelir boşlukta kaldı şimdi annem diyormuştu arkadaşımda çocuklarını alıp annesine gitti biraz ayrı kaldılar. Şimdi uyuma mevzusu yok ama sürekli taciz ediyor kvdesi
8 senedir hep böyle mi kvden seni hala hazmedememiş kvde içinde yorucu birşey sürekli oğlunu seni taciz ediyor yaptığınız herşeye karışıyor. Bende 8 senelik evliyim eşim gerçekten annesine düşkün bir insandır annesi de keza öyle. Ama aramızı açacak şeylerde bulunmuyor lafı sözü yoktur kvdemin. Oğlunu gerçekten seven anne çocuğunun eşine de saygı sevgi duyar oğlunu kaybetmemek için. Eşinle aranda problem yaratmiyorsa hiç kvdenle yüzgöz olma çünkü onlar bir şekilde üste çıkmayı başarıyorlar.Boyleleri alip ogullarinin tursusunu kursunlar ya. Bizde ilk evli oldugumuz zamanlar benim yanimda ikidebir ogluna bakip aglama numarasi yapardi hala senin evlendigine inanmiyorum sen kim evlenmek kim daha kucuksun falan derdi. Yegeniyle evlendirme planlari yaparken kucuk degildi oglu benimle evlenince kuculdu gozunde. Uyuz. Nisanliyken esim altin bir kolye almisti hediye olarak hediye paketini bana verdi acmam icin bir hisimla elimden cekti esim ne yapiyorsun birak strawberry acsin sen niye aciyorsun onun hediyesini dedigi halde yuzsuz yuzsuz paketi acmaya devam etti. Piskin piskin kolyenin kac ayar oldugunu kontrol etti agirligina bakti. Hala var oyle uyuz uyuz hareketleri. Bir gun kaynanamin sacini basini yoluyacagim diye korkuyorum kendimi zor frenliyorum vallahi. Bu vesileyle burdan bekar kizlara duyurayim bari evlenirken sectiginiz es adayi kadar annesinide sıkı bir kontrolden gecirin yoksa ya sonunuz bosanmayla biter yada sinir hastasi olursunuz bkz. ben.
Dört kızı var,hatta şu sn torunu bile olmuş arkadaşın .O arkadaşımın da normal olduğunu düşünmüyorum gerçi,kocasının onu yedi yaşındaki yeğeninden bile kıskandığını falan anlatırdı..Tabii bu dediklerim yıllar önceki şeyler.Öyle adamla nasıl hala evli kalabiliyor. Hiç normal değil onlar analı ogullu o zaman