Yataklari ayirmaya calisan kaynana

peki israr etmeye basladiktan sonra artik cevap vermeyi kesseniz ne yapar.

yani benim kayinvalidem de cok israrcidir,
ben her seferinde papagan gibi hayir derim,
ama cidden sinir olmussam artik cevap vermeyi keserim, bir noktada o da aman nasil biliyorsan oyle yap der susar.

siz cok nazlamissiniz gibi geliyor bana, hasta falan degilse bu kadar insanlarin nazini cekmeye gerek yok bence.

israrci insanlarin ortak ozelligidir, kafalarinda bir dogru var, ve surekli onu soylerler, sizin hayirinizi duymazlar.
sizin konunuz daha cok israr sorunu gibi geldi bana, yataklari ayirmaya calisiyor dan ziyade.
belki kendi kafasinda oglunun ayri yatinca daha rhat edecegini kurdu ve onu saglamaya calisiyor.
baska konularda da israrci oluyordur eminim.

Tekrar söylüyorum bu durum evlada düşkünlük değildir, ruhsal bir problemdir. Normal olmadığı kesin bir durum. Bunu göremeyip sabret diyen eşin de psikolojisinden ve kişiliğinden şüpheliyim zaten. Yapması gereken anneyi psikiyatriye götürüp ciddi tedavi sağlaması. Ve önleyici tedbirler alması. Eşinin hattını değiştirip ona ulaşmasına engel olmak, anne bir ihtiyacın varsa beni arayacaksın, çok ileri gittin, ailemi kaybediyorum, huzurum kalmadı sayende yeter demesi çok mu zor. Olması gerekeni yapınca kötü ve günahkar evlat olunmadığını, bunun anneye kötülük değil eşe ve çocuklarına karşı yerine getirilmesi gereken bir sorumluluk olduğunu kimse söylemiyor mu bu adamlara.! Allah korusun ama Arkadaşınızın yerinde olsam o kv den de, bunlara maruz bırakan koca müsveddesinden de kurtulurdum.

Bizimki de aşırı ısrarcı. Aynı şeyleri sen yapana kadar söyler.

Pardon ama neyi bekliyorsunuz laf söylemek için gelip aranızda uyumasını mı? Madem ayrı yatırcaktı sizi ne diye evlendirdi oğlunu? Yarın obürgün torun isteyince ne olacak, astral seyahat yoluyla mı halledersiniz?

Hayır, eşinizde bir alem. Noktayı koysana be adam valla benim kayınvalide bunu yapcak ki yapamaz, oğlu bir daha suratına bakmazdı. Ama öyle biri değil Allahtan.

Bu kadar agir ariza az gordum, yazik o geline

Sizde direk söylemeyin ona malzeme vermeyin soyleyapin

Cilveli bir şekilde
Ay ben kocamsiz yatamam ki annecim deyin kocanıza bakın cilveli cilveli gülümseyin nihahaha yaaa çok eğlenceli olurdu

Bu arada kv ben sinir oldum siz 8 yıl iyi sabretmissiniz

Burda hikayemi anlatiyorsun anlamadim. Yari comada olsan bile, insan fark ediyor yeni biri yatagina girdiginde. Ve öyle bir kaç gece kv'de geldi öyle mi?

Bana hiç inandirici gelmedi. Türkiyedeki yataklar bir sefer küçük. 3 kisiyi kaldiracak bir yapida degiller. En büyük ana kuzusu bile, annesine hayir diyemeyen bir erkek bile gururuna yediremez anne ile es ile ayni yatakta yatmayi. Adam annesinin evinde onun ile yatmasini daha inandirici bulurdum.

Niye anlatayım ki elime ne geçecek. Zaten yatmamış arkadaşım da kvdesiyle kocası uyumuş iyi ben gideyim siz uyuyun demiş o zaman. Şimdi gelmiyormuş kvdesi torunuyla uyuyormuş çünkü.

Hiç öyle demeyin ben bunu daha önce videolarını izlediğim aile danışmanlarından duymuştum. Maalesef böyle kadınlar var
Artık ensest oluyor bu da bence. Ne yaptıklarının farkında değiller. Oğullarını eşlerinin yerine koyuyorlar. Baksanıza çocuğu emzirmeye çalışıyormuş.

insanları oldugu gibi kabul edin . kadıncagız sizi kıskanıyor art niyet vardır yoktur bilemeyiz ama olan bu . bu size dert olmasın gülün geçin .

insanları oldugu gibi kabul edin . kadıncagız sizi kıskanıyor art niyet vardır yoktur bilemeyiz ama olan bu . bu size dert olmasın gülün geçin .
Iyi niyetli olsa kiskanmazdi zaten. Oglunun beni sevmesi bana deger vermesi kudurtuyor kadini ayrilsak bir tarafina kina yakacak o derece. Acik acik soyleyemiyorda boyle sacma sapan hareketlerle belli ediyor icindeki pis niyeti. Keske dert etmesem ama ben yapi geregi boyle insanlarin varligina tahammul edemiyorum.

zaman la siz de tahammül etmeyi öğreneceksiniz. yaşlanınca aman allahım kimleri kendime dert edip günlerimi çalmışım diye pişman oladan sizi sadece uyardım yapılacak bişey yok. tahammül edemiyorum dediginiz kişi eşinizin annesi. anne baba olmak dört dörtlük mükemmmel olmak değil. bu şekilide düşünün gençliğinizin kıymetini bilin.

Ay yok artık korku filmi gibi o ne öyle kız aynı evdeyken bile odalarına girip üstünü örtmesi büyük olayken kadın gelip aralarına giriyor bir yaşıma daha girdim. Onlar da nasıl uyanmamışlar? karı koca biri duymasa öbürü duyar illa ki, bayiltici sprey sıkıyor herhalde odaya

İlişkileri çok değişik onların oğlunun evlendiğini hiç kabullenemedi eşi de ölünce iyice oğluna sarmış arkadaşıma gece bı geldim yorgan hep üzerindeydi oğlum üstü açık yatıyormustu haberin var mı demiş. Tabi ki sabaha kadar uyumamışlar hiç arkadaşım farkedince kalkıp gidiyormustu ama her gece geliyormustu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…