-
- Konu Sahibi strawberry_cake
Tekrar söylüyorum bu durum evlada düşkünlük değildir, ruhsal bir problemdir. Normal olmadığı kesin bir durum. Bunu göremeyip sabret diyen eşin de psikolojisinden ve kişiliğinden şüpheliyim zaten. Yapması gereken anneyi psikiyatriye götürüp ciddi tedavi sağlaması. Ve önleyici tedbirler alması. Eşinin hattını değiştirip ona ulaşmasına engel olmak, anne bir ihtiyacın varsa beni arayacaksın, çok ileri gittin, ailemi kaybediyorum, huzurum kalmadı sayende yeter demesi çok mu zor. Olması gerekeni yapınca kötü ve günahkar evlat olunmadığını, bunun anneye kötülük değil eşe ve çocuklarına karşı yerine getirilmesi gereken bir sorumluluk olduğunu kimse söylemiyor mu bu adamlara.! Allah korusun ama Arkadaşınızın yerinde olsam o kv den de, bunlara maruz bırakan koca müsveddesinden de kurtulurdum.Yok değiller
Kadın oğluna inanılmaz düşkün kocası da ölünce oğluna iyice sarmış normal değil yani davranışları eşi arkadaşıma da sabret düzelir boşlukta kaldı şimdi annem diyormuştu arkadaşımda çocuklarını alıp annesine gitti biraz ayrı kaldılar. Şimdi uyuma mevzusu yok ama sürekli taciz ediyor kvdesi
Bizimki de aşırı ısrarcı. Aynı şeyleri sen yapana kadar söyler.peki israr etmeye basladiktan sonra artik cevap vermeyi kesseniz ne yapar.
yani benim kayinvalidem de cok israrcidir,
ben her seferinde papagan gibi hayir derim,
ama cidden sinir olmussam artik cevap vermeyi keserim, bir noktada o da aman nasil biliyorsan oyle yap der susar.
siz cok nazlamissiniz gibi geliyor bana, hasta falan degilse bu kadar insanlarin nazini cekmeye gerek yok bence.
israrci insanlarin ortak ozelligidir, kafalarinda bir dogru var, ve surekli onu soylerler, sizin hayirinizi duymazlar.
sizin konunuz daha cok israr sorunu gibi geldi bana, yataklari ayirmaya calisiyor dan ziyade.
belki kendi kafasinda oglunun ayri yatinca daha rhat edecegini kurdu ve onu saglamaya calisiyor.
baska konularda da israrci oluyordur eminim.
Bu kadar agir ariza az gordum, yazik o gelineHerkes bu kadar şaşırmışken tekrar yazayım istedimarkadaşımın kp bir kaç sene önce vefat etti kvdesi geceleri evde tek uyayamıyormuş zaten aynı apt da oturuyorlar anahtarı da varmış gece gelip ortalarında yatıyormuş. Zaten kocası ölmeden öncede geceleri gelip oğlunun üstünü örtüyormuştu bunu da çok sonradan öğrendiler
Hemde ne arıza daha anlatsam var ya torununu emzirmeye çalışıyormuştu falan.. evlerden ırak bir tip..Bu kadar agir ariza az gordum, yazik o geline
Babannem de yapıyormuş ama annem tarlada iken oyalamak için, emzik yerine dkkdkdkdkHemde ne arıza daha anlatsam var ya torununu emzirmeye çalışıyormuştu falan.. evlerden ırak bir tip..
Eskilerde varmıştı bu merak. Bence hoşlarına da gidiyor bak bak nasıl tuttu diyormuştuBabannem de yapıyormuş ama annem tarlada iken oyalamak için, emzik yerine dkkdkdkdk
Yok canım biz gayet normaliz. Üst örtme mevzusunu hiç anlamamışlar arkadaşımın uykusu ağır bir de çalıştığı için ölü gibi uyuyordum diyor. Bı gece de kalkmış yanında sevgili kvdesi anne anne diye seslenmisler duymamazlıktan gelmiş o zaman sen hep annenle uyu demişitinayla her gece gelmiş kadın korkuyorsan torununla uyu demişler.
Niye anlatayım ki elime ne geçecek. Zaten yatmamış arkadaşım da kvdesiyle kocası uyumuş iyi ben gideyim siz uyuyun demiş o zaman. Şimdi gelmiyormuş kvdesi torunuyla uyuyormuş çünkü.Burda hikayemi anlatiyorsun anlamadim. Yari comada olsan bile, insan fark ediyor yeni biri yatagina girdiginde. Ve öyle bir kaç gece kv'de geldi öyle mi?
Bana hiç inandirici gelmedi. Türkiyedeki yataklar bir sefer küçük. 3 kisiyi kaldiracak bir yapida degiller. En büyük ana kuzusu bile, annesine hayir diyemeyen bir erkek bile gururuna yediremez anne ile es ile ayni yatakta yatmayi. Adam annesinin evinde onun ile yatmasini daha inandirici bulurdum.
Neyse ki az utanması kalmış kaynananın yahu.Niye anlatayım ki elime ne geçecek. Zaten yatmamış arkadaşım da kvdesiyle kocası uyumuş iyi ben gideyim siz uyuyun demiş o zaman. Şimdi gelmiyormuş kvdesi torunuyla uyuyormuş çünkü.
Hiç öyle demeyin ben bunu daha önce videolarını izlediğim aile danışmanlarından duymuştum. Maalesef böyle kadınlar varBurda hikayemi anlatiyorsun anlamadim. Yari comada olsan bile, insan fark ediyor yeni biri yatagina girdiginde. Ve öyle bir kaç gece kv'de geldi öyle mi?
Bana hiç inandirici gelmedi. Türkiyedeki yataklar bir sefer küçük. 3 kisiyi kaldiracak bir yapida degiller. En büyük ana kuzusu bile, annesine hayir diyemeyen bir erkek bile gururuna yediremez anne ile es ile ayni yatakta yatmayi. Adam annesinin evinde onun ile yatmasini daha inandirici bulurdum.
insanları oldugu gibi kabul edin . kadıncagız sizi kıskanıyor art niyet vardır yoktur bilemeyiz ama olan bu . bu size dert olmasın gülün geçin .Kizlar olayi ben mi buyutuyorum yoksa gercekten buyutulecek bir mevzumu size danismak istiyorum. Mevzu şu ki kaynanam surekli esimi benden ayri tutmaya calisiyor. Ve bunu yaparken sanki dunyanin en normal seyini yapiyormus gibi davraniyor bazen kendimden suphe ediyorumOrnegin onlarda yatili kaldigimiz zaman zoraki esimi ayri bir odada yatirmaya calisiyor yorganini yastigini aliyor esimin yatagini kendi basina farkli bir odaya hazirlayip orda yatmasi icin baski yapiyor. Esim beniml ayni odada uyumak istedigini belirtince bozuluyor anormal olan bizim beraber uyumamizmis gibi davraniyor. Koy havasini cok sevdigimiz icin onlar koydeyken bir iki kez yanlarina gittik kalmaya esimi gece zorla imamin evine gondermeye calisir gece orda kal o senin arkadasin laflarsiniz diyerekten. Bize geldikleri zaman esim arabayla birakir eve o gece esimi salmaz artik gece orda kalmasini soyler 15 dakikalik yol icin bu saatte ne gerek var eve gitmeye diye manipule etmeye calisir. Gercekten biktim artik bu huyundan o kadar sinir oluyorumki yuzun yuzune cemkiresim geliyor inanin zor tutuyorum kendimi. Ogluma dogum yaptigimda esimin israriyla bir sure evlerinde kaldik istisnasiz her gece esimi ikna etmeye calisirdi ayri odada yatmasi icin. Bu neyin cabasi anlamiyorum Esim cogu zaman direniyor ama kadin pes etmiyor esimi ikna etmek icin bildiginiz dil dokuyor ya ben boyle birsey gormedim. Simdi diyeceksiniz ki evlerinde kalmayin zaten mumkun mertebe kalmiyorum artik ama bu seferde onlar bize geldiklerinde esim evlerine birakmaya goturdugunde salmiyor. Bir iki kez esim mesaj atti gec oldu artik ben burda kalayim sen yat falan diye o konuda ciddi tepkimi koydum soz verdi artik oyle birsey yapmayacagim diye ama bu kezde benim yanimda ikna etmeye calisiyor damarima basar gibi. Gecen gun eltimi havalimanina birakmasi gerekti evden cikacaklari saat sabah her gun ise gittigi saate denk geliyordu bir onceki gun bizdelerdi eltimle beraber o gunde eltimin kardesi birakacakti onlari evlerine tutturdu sende gel bu gece bizde kal nasil olsa bizim evden gececeksiniz havalimanina. Esim israrla anne aksamdan niye geleyim zaten X kisi sizi birakacak eve ben niye geleyim sabah gelirim almaya diyor yok yok sen uyuya kalirsin diyor anne her gun o saatte ise gidiyorum niye uyuya kalayim cocukmuyum ben diyor olsun sen yinede gel diyor. Esim sinirlenmeye baslayinca sustu pes etti ama devamini yine bir sekilde getiriyor. Allahtan esim cevabini verdide ben muhatap olmak zorunda kalmadim. Ama sinirden kopurdum adeta. Uzun zamandan sonra kizimin hastane isleri icin bir gece evlerinde kaldik yine gitti ayri odada kanepe acti buyuk bir hevesle eline yastik ortu falan aldi yatagini yapmaya basladi esim bizimle yatacagini soyleyince direnmeye basladi orda yer yok sigmazsiniz halbuki han gibi oda ve yeteri kadar yatak var odada. Esim sigariz dedikce daha cok israr etti kanepeyi actim zaten daha burda yat diye benim yanima geldi esimin adi ahmet olsun ahmet bu gece kanepede yatsin yerini yaptim diye tutturdu. Bizim odada yer var sigariz diyorum yok anlamiyor. Gece gece neyin mucadelesini verdik boyle hala saskinlik icerisindeyim. Yani gercekten kavga cikarmamak icin zor tuttum kendimi kizlar bu kadina ne demeli laftan anlamasini nasil saglayabilirim. Seytan diyor git arsiz arsiz kocama sarilmadan uyuyamiyorum de.
Iyi niyetli olsa kiskanmazdi zaten. Oglunun beni sevmesi bana deger vermesi kudurtuyor kadini ayrilsak bir tarafina kina yakacak o derece. Acik acik soyleyemiyorda boyle sacma sapan hareketlerle belli ediyor icindeki pis niyeti. Keske dert etmesem ama ben yapi geregi boyle insanlarin varligina tahammul edemiyorum.insanları oldugu gibi kabul edin . kadıncagız sizi kıskanıyor art niyet vardır yoktur bilemeyiz ama olan bu . bu size dert olmasın gülün geçin .
zaman la siz de tahammül etmeyi öğreneceksiniz. yaşlanınca aman allahım kimleri kendime dert edip günlerimi çalmışım diye pişman oladan sizi sadece uyardım yapılacak bişey yok. tahammül edemiyorum dediginiz kişi eşinizin annesi. anne baba olmak dört dörtlük mükemmmel olmak değil. bu şekilide düşünün gençliğinizin kıymetini bilin.Iyi niyetli olsa kiskanmazdi zaten. Oglunun beni sevmesi bana deger vermesi kudurtuyor kadini ayrilsak bir tarafina kina yakacak o derece. Acik acik soyleyemiyorda boyle sacma sapan hareketlerle belli ediyor icindeki pis niyeti. Keske dert etmesem ama ben yapi geregi boyle insanlarin varligina tahammul edemiyorum.
Ay yok artık korku filmi gibi o ne öyle kızHerkes bu kadar şaşırmışken tekrar yazayım istedimarkadaşımın kp bir kaç sene önce vefat etti kvdesi geceleri evde tek uyayamıyormuş zaten aynı apt da oturuyorlar anahtarı da varmış gece gelip ortalarında yatıyormuş. Zaten kocası ölmeden öncede geceleri gelip oğlunun üstünü örtüyormuştu bunu da çok sonradan öğrendiler
İlişkileri çok değişik onların oğlunun evlendiğini hiç kabullenemedi eşi de ölünce iyice oğluna sarmış arkadaşıma gece bı geldim yorgan hep üzerindeydi oğlum üstü açık yatıyormustu haberin var mı demiş. Tabi ki sabaha kadar uyumamışlar hiç arkadaşım farkedince kalkıp gidiyormustu ama her gece geliyormustu işteAy yok artık korku filmi gibi o ne öyle kızaynı evdeyken bile odalarına girip üstünü örtmesi büyük olayken kadın gelip aralarına giriyor bir yaşıma daha girdim. Onlar da nasıl uyanmamışlar? karı koca biri duymasa öbürü duyar illa ki, bayiltici sprey sıkıyor herhalde odaya