Yataklari ayirmaya calisan kaynana

Herkes bu kadar şaşırmışken tekrar yazayım istedim 🤭 arkadaşımın kp bir kaç sene önce vefat etti kvdesi geceleri evde tek uyayamıyormuş zaten aynı apt da oturuyorlar anahtarı da varmış gece gelip ortalarında yatıyormuş. Zaten kocası ölmeden öncede geceleri gelip oğlunun üstünü örtüyormuştu bunu da çok sonradan öğrendiler
Ay benim uykum çok hafiftir ve korkağımdır. Böyle bir şeye denk gelsem yatak başındaki abajuru kafasına yemişti muhtemelen.

Insan 8 yıl boyunca bu sacmaliga nasıl tepki vermez aklım almiyo. Sessiz kaldıkca sacmaligın dozunu arttiriyo kv. 8 yılın boyle gecmesi kvnin hareketlerinde daha garip
8 yil hep boyle degildi. Oglum dunyaya geldikten sonra basladi bu huylari. Esim cogu zaman annesine itiraz ettigi icin ben muhatap olmuyordum. Ama kadin gitgide dozu arttiriyor. En sonunda patlayacagim o olacak.

Bu arada dun esimlede konustum. Annen ne yapmaya çalışıyor dedim oraya gittigimizde seni ayri odada yatirmak icin elinden geleni yapiyor. Bir annenin oglunun ve gelinin yatagini kasitli bir sekilde ayri sermesi ne manaya geliyor hic dusundunmu dedim. Cocuklardan dolayi oyle yapiyor diye savunmaya basladi. Birak dedim cocuklar bahane onun amaci farkli beni en basindan istemiyordu zaten hala hazmedememis evliligimizi bunu bariz bir sekilde hissettriyor dedim etegimdeki tasladi doktum artik. Hala icim sogumadi ama en iyisi kadinin kendisine guzel bir patlamak ancak o zaman sogur icim.

Ay aman kurtuldum sukur..
Yeni evliligim de iyi gidiyor. Kv derdi yok en azindan. Simdiki esim annesigille dip dibe bir hayati sevmiyor. Yeni kayinvalidem de iyi bir insan. Ama yine de uzak dursunlar bizden, eski yasadiklarimin binde birini bile cekemem artik :KK66:
Mezig ben senin konularını çok iyi hatırlıyorum. Sen çok bile dayandın. Çok merak ediyorum. Eski kv ile eşin şimdi ne yapıyor? Kime sarıyorlar?

Mezig ben senin konularını çok iyi hatırlıyorum. Sen çok bile dayandın. Çok merak ediyorum. Eski kv ile eşin şimdi ne yapıyor? Kime sarıyorlar?
Güncelleme yapmıştı. Kimseye saramıyorlarmış. 😂 Yeni gelin eve sokmuyormuş.

Eski esim rusvet nedeniyle o cok sevdigi isinden atıldi.
Beraber kaldigimiz evi de kiraya verip,sevgilisine tasindi. E boyle olunca kv de gelemedi yanlarina.
Annem de annem diyordu ama artik annesinin eteginden kurtuldu.
3 ay once o sevgilisiyle de evlendi.

Bu arada dun esimlede konustum. Annen ne yapmaya çalışıyor dedim oraya gittigimizde seni ayri odada yatirmak icin elinden geleni yapiyor. Bir annenin oglunun ve gelinin yatagini kasitli bir sekilde ayri sermesi ne manaya geliyor hic dusundunmu dedim. Cocuklardan dolayi oyle yapiyor diye savunmaya basladi. Birak dedim cocuklar bahane onun amaci farkli beni en basindan istemiyordu zaten hala hazmedememis evliligimizi bunu bariz bir sekilde hissettriyor dedim etegimdeki tasladi doktum artik. Hala icim sogumadi ama en iyisi kadinin kendisine guzel bir patlamak ancak o zaman sogur icim.
Patlama bence, eşin bulsun arayı, söylenecek het şeyi söylemişsin kvye de patlarsan suçlu durumuna düşersin. Bir kaç ay sessiz kalmaya çalış, eşin durumu kontrol altına alamazsa o zaman patlarsın

Güncelleme yapmıştı. Kimseye saramıyorlarmış. 😂 Yeni gelin eve sokmuyormuş.
Ahı çıkmış ☺️
Beraber kaldigimiz evi de kiraya verip,sevgilisine tasindi. E boyle olunca kv de gelemedi yanlarina.
Sanırım akıllanmış eşin. Kv de çok mutsuzdur şimdi 😂Kendi etmiş kendi bulmuş.

Bence bu artık tacize giriyor ya. Bu nasıl bi kafa? Cidden bazı kadınlar oğullarını kocalarının yerine koyuyor bunu kabul eden kişilerde değişik ortalığı yıkacaksın . Boşanıyorsa boşansın manyak eş kişisi de..
Bazı kvdeler bağlıkla ile bağımlılığı birbirine karıştırıyorlar. Evin erkeği sen oldun diyormuş oğluna da. Kadın inanılmaz biri zaten tansiyonum çıktı deyip oğlunun düğününe gitmedi

Patlama bence, eşin bulsun arayı, söylenecek het şeyi söylemişsin kvye de patlarsan suçlu durumuna düşersin. Bir kaç ay sessiz kalmaya çalış, eşin durumu kontrol altına alamazsa o zaman patlarsın
Inanin iki gundur icimdeki sinir gecmedi. Piskin piskin esime o odada yatmasi icin diretmesi gozumun onunden gitmiyor. Sacini basini yolayasim geldi o derece yani halbuki cirkef bir yapim yoktur. Gittikce nefretim artiyor su kadina sadece yatak mevzusu degil aslinda baska mevzularda var yani nasil soylesem bir kasik suda bogasim var o derece gicik oluyorum.

Ahı çıkmış ☺️

Sanırım akıllanmış eşin. Kv de çok mutsuzdur şimdi 😂Kendi etmiş kendi bulmuş.
Aslında ex kaynana oğluna göre melekti yav. 😀 O adam var ya, çok fena o. Dilinden anlayan birini bulmuş, tam layığını tutturmuş, mezig fazla gelmiş çünkü. Çok sevindim. 😁

Yasadiklariniza uzuldum. Kayinvalideye oh olmus ama yeni gelin gosterir ona dunyanin kac bucak oldugunu.

Allah rızası için birisi bu kvye bu torunların Yurtiçi Kargo leylek servisiyle gelmediğini anlatabilir mi? 🤦‍♀️

Oğlu her geldiğinde böyle davranıyorsa ancak iki sonuç olabilir:
1) Devamlı rahatsız olduğunuz için az gidilmesi
2) Siz patlayacağınız için az gidilmesi

Her türlü kv büyük bir gayretle kendisine az gidilmesini garantilemiş görünüyor. 🙄

Tövbe bismillah manyak ya😂😂 Yok bir de 8 sene olmuş daha neyin çabası bu
Takintili bir kadin ya. Kafasina birsey koyduysa takilip kaliyor. Zamaninda kendi yegenini gozune kestirmis esimde normalde yumusaktir annesine karsi bu konuda karsi cikacagini beklemiyordu heralde esim benimle evlenmek istedigini belirtince bunun icin diretince kadin hirs yapmis olmali. En basindan gonulsuz oldugu besbelliydi simdide cocuklari bahane edip aramizi acmaya calisiyor. Esimin uykuya duskun oldugunu biliyor ayri odada yatma fikrini cazip kilmaya calisiyor bunu kullanarak. Bunun aramizda sorun olacagini bile bile yapiyor. Inanilmaz sinsi bir kadin ben boylesini gormedim.

Inanin iki gundur icimdeki sinir gecmedi. Piskin piskin esime o odada yatmasi icin diretmesi gozumun onunden gitmiyor. Sacini basini yolayasim geldi o derece yani halbuki cirkef bir yapim yoktur. Gittikce nefretim artiyor su kadina sadece yatak mevzusu degil aslinda baska mevzularda var yani nasil soylesem bir kasik suda bogasim var o derece gicik oluyorum.
Mutlaka haklısındır ama ikisine aynı anda çemkirmek seni zor durumda bırakabilir. Az sabret, ya da esprili bir şekilde söylemeye çalış, bu eşinle aranızın gerilmemesi için önemli.

Ben lafımı söyleyip hiçbir şey olmamış gibi devam edebilen bir insanım o yüzden çok sakınmam ama sende ciddi bir birikim var, patlarsan taş üstünde taş kalmayacak

Takintili bir kadin ya. Kafasina birsey koyduysa takilip kaliyor. Zamaninda kendi yegenini gozune kestirmis esimde normalde yumusaktir annesine karsi bu konuda karsi cikacagini beklemiyordu heralde esim benimle evlenmek istedigini belirtince bunun icin diretince kadin hirs yapmis olmali. En basindan gonulsuz oldugu besbelliydi simdide cocuklari bahane edip aramizi acmaya calisiyor. Esimin uykuya duskun oldugunu biliyor ayri odada yatma fikrinu cazip kilmaya calisiyor bunu kullanarak. Bunun aramizda sorun olacagini bile bile yapiyor. Inanilmaz sinsi bir kadin ben boylesini gormedim.
Bir de benim ki var görsen 😂😂😂 Bence en iyisi sizin ona laf söylemeniz. Biz evde nerelerde ne yapıyoruz merak etmeyin sığarız her yere gibi şeyler deyin 😂

X