- 4 Şubat 2019
- 3.899
- 8.668
- 158
Ben de çamaşırlarımı parçalamadım aynen hiç istifini bozmadı. Hasta olma yolunda ilerliyorum. Günlerdir uyuyamıyorum düşünmekten. Umarım atlatabilirim. Zaten depresyon anksiyeteye yatkın bir kişiliğim var iyice kötü oldumDoğumdan sonra oldu eşim böyle öncesinde 2 günde bir birliktelik yaşayan biriydik doğumdan sonra tamamen değişti çok çaba sarfettim kişisel temizliğimi sık sık yapıp kendime bakım yapıp her akşam yaklaşmasını bekledim ben kaç kez yeltendim birliktelik yaşadık ama hep ben bıkmıştım artık onun gelmesini istiyordum ama gelmiyordu başkası olmadığından da hayatında emindim sorduğumda nedenini ise susuyordu terapiye gidelim dedim istemedi 6 7 ay mı ne sürdü sonra kendiliğinden geçti ama ben yoğun anksiyete hastası oldum şuan psikoterapi alıyorum ve Dr um dedi keşke o dönem gelseymişsiniz dedi yanlış yapmışsınız siz istedikçe ters tepmiş akışına bırakmanız gerekiyordu dedi saatlerce hüngür hüngür ağladığımı bilirim bi akşam saat 11 gibi arkadaşlarının yanından geldiğinde yine bana cinsel manada yaklaşmadı diğer türlü hiçbir soğuma yok sadece cinsel yönden yaklaşmıyordu tüm fantazi geceliklerimi aldım yanına oturdum hepsini tek tek gözünün önünde parçaladım bir daha sana böyle şeyler giyersem hazırlanır süslenirsem deyip kırtık kırtık yaptım şaşırdı kaldı hayatım iyi misin dedi ve ben onları yırttıktan sonra tlfnuyla oynamaya devam etti siz siz olun ilk önce kendinizi sevin değer verin istemezse istemesin gururunuzu ön plana alın bikaç kez yaklaşın şayet bir dahakine yaklaşmazsa kendisi asla yaklaşmayın üzmeye değmez ben hasta oldum siz olmayın
Cok dogru diyorsun valla insan kendini onemsemezse deger vermezse karsidaki hic vermiyor seni cok cok iyi anliyorum bende beni en son geri cevirdiginde cok bozulmustum bir daha sakin yaklasma bana boyle olacagina hic olmasin daha iyi diye laf soyledim birsuru bes dkk sonra telefonunda oyun oynuyorduDoğumdan sonra oldu eşim böyle öncesinde 2 günde bir birliktelik yaşayan biriydik doğumdan sonra tamamen değişti çok çaba sarfettim kişisel temizliğimi sık sık yapıp kendime bakım yapıp her akşam yaklaşmasını bekledim ben kaç kez yeltendim birliktelik yaşadık ama hep ben bıkmıştım artık onun gelmesini istiyordum ama gelmiyordu başkası olmadığından da hayatında emindim sorduğumda nedenini ise susuyordu terapiye gidelim dedim istemedi 6 7 ay mı ne sürdü sonra kendiliğinden geçti ama ben yoğun anksiyete hastası oldum şuan psikoterapi alıyorum ve Dr um dedi keşke o dönem gelseymişsiniz dedi yanlış yapmışsınız siz istedikçe ters tepmiş akışına bırakmanız gerekiyordu dedi saatlerce hüngür hüngür ağladığımı bilirim bi akşam saat 11 gibi arkadaşlarının yanından geldiğinde yine bana cinsel manada yaklaşmadı diğer türlü hiçbir soğuma yok sadece cinsel yönden yaklaşmıyordu tüm fantazi geceliklerimi aldım yanına oturdum hepsini tek tek gözünün önünde parçaladım bir daha sana böyle şeyler giyersem hazırlanır süslenirsem deyip kırtık kırtık yaptım şaşırdı kaldı hayatım iyi misin dedi ve ben onları yırttıktan sonra tlfnuyla oynamaya devam etti siz siz olun ilk önce kendinizi sevin değer verin istemezse istemesin gururunuzu ön plana alın bikaç kez yaklaşın şayet bir dahakine yaklaşmazsa kendisi asla yaklaşmayın üzmeye değmez ben hasta oldum siz olmayın
Esiniz urologa gorulebilir.yorgunluk kaynakli isteksizlik oluyor.esim vitamin ilac macun gibi seyler kullanihor suan gayet iyi.kisisel algilamayin testeron fsh gibi hormonlara baktirin.ve bu durumun hic normal olmadigini ona yeri geldikce soyleyin ben cok yaptim.Merhaba arkadaslar direk konuya girmek istiyorum dün gece baska odada uyudum esime cok sinirlendigim icin sebep şu biz neredeyse 2 haftdır birlikte olmuyoruz ve bu iliskide bi anormallik olduğunu düşünüyorum.Laf dokunduruyorum yeri geliyo soyluyorum olmuyo dun gece odaya gittik hadi yatalim diyip arkasini dondu ve gülmeye basladi cok sinirlendim sanki ben erkegimde o kadinmis gibi bir erkek nasil dayanir bu kadar sure bilmiyorum artik kendimden suphe eder oldum bende mi bi sorun var diye dusunmekten cildiricam ne olur soyleyin haksiz miyim?
Ben artik takmamayi planliyorum yatagida ayirmicam ben sex yapmayinca olmem ama o bir sure sonra kendi kocaligini sorgulayacak saolsun burdaki arkadaslar iyi akil verdiler anlatmak beni rahatlatti yoksa gunduz gece dusunur kafayi yerdim yine dusunucem belki ama asla uzmicem kendimi cunku ben bunu haketmiyorumBen de çamaşırlarımı parçalamadım aynen hiç istifini bozmadı. Hasta olma yolunda ilerliyorum. Günlerdir uyuyamıyorum düşünmekten. Umarım atlatabilirim. Zaten depresyon anksiyeteye yatkın bir kişiliğim var iyice kötü oldum
Bir sure kendi haline birakmayi dusunuyorum hic lafini sozunu etmicem bakalim napicak ama yinede boyle devam ederse doktora gitmemiz gerektigi anlatirim uygun bi dilleEsiniz urologa gorulebilir.yorgunluk kaynakli isteksizlik oluyor.esim vitamin ilac macun gibi seyler kullanihor suan gayet iyi.kisisel algilamayin testeron fsh gibi hormonlara baktirin.ve bu durumun hic normal olmadigini ona yeri geldikce soyleyin ben cok yaptim.
Ne kadar surer bilmiyorum ama paylasirimSonucu bizle paylaşın merak ettim belliki bir sebebi var
Zamana bırakın düzelirse düzelir düzelmezse terapist önerirsiniz ona da yanaşmazsa hayatınızı şekillendirmek artık size kalmış ya devam edersiniz ya da diğer seçenek ben şayet öyle devam ederse kendisinden ayrılacağımı söylemiştim.Ben de çamaşırlarımı parçalamadım aynen hiç istifini bozmadı. Hasta olma yolunda ilerliyorum. Günlerdir uyuyamıyorum düşünmekten. Umarım atlatabilirim. Zaten depresyon anksiyeteye yatkın bir kişiliğim var iyice kötü oldum
Aynen öyle her seferinde de biz yaklaşamayız ki kadın olduğumuzu hissetmek bizim de hakkımız o yüzden sakın siz siz olun üzülmeyin değmez karşı taraf sizin üzüntünüzün yarısını bile çekmiyorsa değmez eşim bana şimdi diyor ki üzülmeseydin ben mi üzül dedim diyor gel de sinir olma bir dönemdi bitti geçti diyor kolay mı 6 7 ay dile kolay salak gibi ağladım şimdiki aklım olsa ağlamazdım ne hasta oldum psikolojik kafaya taktım daCok dogru diyorsun valla insan kendini onemsemezse deger vermezse karsidaki hic vermiyor seni cok cok iyi anliyorum bende beni en son geri cevirdiginde cok bozulmustum bir daha sakin yaklasma bana boyle olacagina hic olmasin daha iyi diye laf soyledim birsuru bes dkk sonra telefonunda oyun oynuyordu
Evet yatağınızı ayırmayın çünkü uzmanlar küs bile olsanız aynı yatakta yatmanız gerektiği konusunda uyarıyor. Ben de konu açmıştım burda yine yaklaşmadığı bir akşam hüngür hüngür ağladığım zaman derdimi burada paylaşmıştım derdimizi paylaşmak istiyoruz belki fikirler gelir de bir hal çare buluruz diyeBen artik takmamayi planliyorum yatagida ayirmicam ben sex yapmayinca olmem ama o bir sure sonra kendi kocaligini sorgulayacak saolsun burdaki arkadaslar iyi akil verdiler anlatmak beni rahatlatti yoksa gunduz gece dusunur kafayi yerdim yine dusunucem belki ama asla uzmicem kendimi cunku ben bunu haketmiyorum
Sizinde etkiniz oldu ne yalan söyleyeyim dediğiniz gibi insan önce kendini sevmeli herşey olacağîna varir bir kadin kocasini geri cevirse adamlar hemen diyor ki kadinlik gorevini yapmiyor beni baska seylere mecbur birakiyor diye hopp gidiyor baskasina suclu kim kadin ama erkek kocaligini yapmadiginda biz niye kendimizi eksik yada suclu hissediyoruz o takmazken biz niye kendimizi bu kadar yipratiyoruz bu kadar mi degersiziz birakin istemezse istemesin cokta tinnnn o onun problemi sònucta ama bunun boyle devam edemeyeceginide belli edin ki kendi dusunsun hata mi yapiyorum diyeEvet yatağınızı ayırmayın çünkü uzmanlar küs bile olsanız aynı yatakta yatmanız gerektiği konusunda uyarıyor. Ben de konu açmıştım burda yine yaklaşmadığı bir akşam hüngür hüngür ağladığım zaman derdimi burada paylaşmıştım derdimizi paylaşmak istiyoruz belki fikirler gelir de bir hal çare buluruz diye
Hasta oldum diye kendini sartlama bence bunlari yazabiliyorsan simdiki aklim olsa uzulmezdim diyebiliyosan bazi seyleri atlatmissin ve gayet iyisin bence tabiki bir erkekten cok ozur dilerim ben seni cok kirdim cok uzdum demesini beklemiyoruz ama ben mi uzul dedim demesi zaten bu durumun farkinda bile olmadigini takmadigini gosteriyor o yuzden kendine bakAynen öyle her seferinde de biz yaklaşamayız ki kadın olduğumuzu hissetmek bizim de hakkımız o yüzden sakın siz siz olun üzülmeyin değmez karşı taraf sizin üzüntünüzün yarısını bile çekmiyorsa değmez eşim bana şimdi diyor ki üzülmeseydin ben mi üzül dedim diyor gel de sinir olma bir dönemdi bitti geçti diyor kolay mı 6 7 ay dile kolay salak gibi ağladım şimdiki aklım olsa ağlamazdım ne hasta oldum psikolojik kafaya taktım da
Yok canim bu ilk degil genelde boyle ayda iki defa falan iste sen yanlis anlamissin tabi ki bir defa boyle oldu diye bunu sorun etmiyoruz yada baskasi var demiyoruzBence abartıyorsunuz yani iki hafta uzun bir süre değil sürekli aynı zaman içinde olması gerekmiyor ki bazen iki gün ara ile olur bazen uzun sürer yani 7/24 seks yapılmaz.Uzerine gitmeyin adam iki hafta ilişki yaşamadı diye hemen başkası mi var oluyor erkeklerin başka işi yok mu da biriyle yapmıyorsa illa başka bir kadınla bisey mi yapması gerekiyor güveniyorsanız eşinize problem yaratmayın.
InsallahUmarım hepimiz çözeriz. Ruh sağlığımızı kaybetmeden
aynrnSen onu yataga at naz maz dinleme, inan birsey kaybetmezsin
erkek kadin rolünü bir kenara birakirsan eger, istegini bastirmak zorunda degilsin
Nikahli kocan, gel bir kucagima sen demekle basla
Hayir ben cok tacizci bir insanim, yok öyle rahat rahat popoyu devirip yatmak
At yataga kiz, arkandayiz
Aynen öyle kadın istemediğinde kadınlık görevini yapmıyor oluyorSizinde etkiniz oldu ne yalan söyleyeyim dediğiniz gibi insan önce kendini sevmeli herşey olacağîna varir bir kadin kocasini geri cevirse adamlar hemen diyor ki kadinlik gorevini yapmiyor beni baska seylere mecbur birakiyor diye hopp gidiyor baskasina suclu kim kadin ama erkek kocaligini yapmadiginda biz niye kendimizi eksik yada suclu hissediyoruz o takmazken biz niye kendimizi bu kadar yipratiyoruz bu kadar mi degersiziz birakin istemezse istemesin cokta tinnnn o onun problemi sònucta ama bunun boyle devam edemeyeceginide belli edin ki kendi dusunsun hata mi yapiyorum diye
Ah keşke sağlıklı olsam biliyor musun o da üzülüyor o götürüyor terapiste zaten bilmiyorum neden öyle oldum ben de diyor gerçekten 6 7 ay mıydı diyor sıyrılmak için de üzülmeseydin diyorHasta oldum diye kendini sartlama bence bunlari yazabiliyorsan simdiki aklim olsa uzulmezdim diyebiliyosan bazi seyleri atlatmissin ve gayet iyisin bence tabiki bir erkekten cok ozur dilerim ben seni cok kirdim cok uzdum demesini beklemiyoruz ama ben mi uzul dedim demesi zaten bu durumun farkinda bile olmadigini takmadigini gosteriyor o yuzden kendine baksall gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?