• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yataklari ayirdim dogru mu yaptim?

Ters tepti demişsiniz ya ters teper zaten tüm çabalar Dr um bana böyle söylemişti şayet akışına bırakıp düzelirse düzelir düzelmezse kişi çiftlerin terapiye gelmesi gerekir demişti biz o dönem gitmemiştik eşim sonradan düzeldi ama ben çok üzüldüm gün aşırı duş alıp temizlenip giyinip güzel kokular sürdüğüm halde eşim yaklaşmıyordu doğumdan sonra 6 7 ay böyle olmuştu keşke akışına bıraksaydım ve üzerine gitmeseydim şimdi o dönemok kafaya takmanın rahatsızlığı olarak anksiyete için terapiste gidiyorum aslında o dönem gitmek gerekiyormuş
Nasil duzeldi ya cok merak ettim

Yatakları ayırmanız doğru değil ama siz çok fazla üzerine gittiyseniz bu konuda kavga falan ettiyseniz bu ters teper. Biraz kendinizi geri çekin. Ona iyi davranın, dırdır etmeyin. İnsanların libidoları arada bir dalgalanabilir.

Sen onu yataga at naz maz dinleme, inan birsey kaybetmezsin
erkek kadin rolünü bir kenara birakirsan eger, istegini bastirmak zorunda degilsin
Nikahli kocan, gel bir kucagima sen demekle basla
Hayir ben cok tacizci bir insanim, yok öyle rahat rahat popoyu devirip yatmak
At yataga kiz, arkandayiz :KK69:
Kiz yaptim yaptim iyice uzerine gittim bazen oluyo bazense istemiyo asla o zamanda benim cinler tepeme cikiyo iste ben kadin halimle sana yapisiyosam sen ne hakla beni redderdersin diye

Yatakları ayırmanız doğru değil ama siz çok fazla üzerine gittiyseniz bu konuda kavga falan ettiyseniz bu ters teper. Biraz kendinizi geri çekin. Ona iyi davranın, dırdır etmeyin. İnsanların libidoları arada bir dalgalanabilir.
Valla bilmiyorum ama hala sinirliyim ve hala yanina gitmek gelmiyo icimden yinede kalbim rahat degil iste

Kiz yaptim yaptim iyice uzerine gittim bazen oluyo bazense istemiyo asla o zamanda benim cinler tepeme cikiyo iste ben kadin halimle sana yapisiyosam sen ne hakla beni redderdersin diye
Seni geri çevirirse yaninda ona göstere göstere mastürbasyon yap...

Belgesel izlemiştim tilki erkek tilkinin burnuna koyduğunu deydirip kaçıyordu bu yüzden erkek tilki peşinden koşuyor du 😂 şaka maka yatak ayırmak yanlış ama biraz heyecan iyi olacak sanki sizin için 😇

Belgesel izlemiştim tilki erkek tilkinin burnuna koyduğunu deydirip kaçıyordu bu yüzden erkek tilki peşinden koşuyor du 😂 şaka maka yatak ayırmak yanlış ama biraz heyecan iyi olacak sanki sizin için 😇
Yok bacim yok heyecan yok popomu deviriyim yatiyim derdinde anca sanki 70lik dede

Yok bacim yok heyecan yok popomu deviriyim yatiyim derdinde anca sanki 70lik dede
Anladım canım ama heyecan konusunu senin için demiştim hani dişiliğini göster diyorum 😉seni Red edemeyecek şekle bürün bence işe yara yaramazsa bence erkekliginden şüphe et tövbe tövbe

Anladım canım ama heyecan konusunu senin için demiştim hani dişiliğini göster diyorum 😉seni Red edemeyecek şekle bürün bence işe yara yaramazsa bence erkekliginden şüphe et tövbe tövbe
Canim ben yanastim ettim o kadar bazen oldu bazen olmadi yani boyle davrandigi haldede bi daha ben uzerine gitmem benimde bi kadinlik gururum var biraz yalniz kalsin belki biseyler dank eder

üstüne fazla gidip alınganlık yapmak daha itici olabilir. Hiç bir şey yokmuş gibi normal diyaloğunuzu sürdürün ama cinsel anlamda yaklaşmayın, bekleyin. O düşünsün biraz sizin niye böyle yaptığınızı

Elimden gelen bisey yok ya ben kafaya takiyorum o ise kussemde barisicagimi bildigi icin takmiyo nasil olsa gittigimde dayanamaz kafasi gercekten bir sorun oldugunun farkina varsin diye yatagi ayirdim aslinda ama hala tereddutteyim
Yatağı ayırma da o konuda hiç üstüne gitmemeye çalış, ilgisiz davran

Merhaba arkadaslar direk konuya girmek istiyorum dün gece baska odada uyudum esime cok sinirlendigim icin sebep şu biz neredeyse 2 haftdır birlikte olmuyoruz ve bu iliskide bi anormallik olduğunu düşünüyorum.Laf dokunduruyorum yeri geliyo soyluyorum olmuyo dun gece odaya gittik hadi yatalim diyip arkasini dondu ve gülmeye basladi cok sinirlendim sanki ben erkegimde o kadinmis gibi bir erkek nasil dayanir bu kadar sure bilmiyorum artik kendimden suphe eder oldum bende mi bi sorun var diye dusunmekten cildiricam ne olur soyleyin haksiz miyim?
Canım eşin çalışıyor dur herhalde yorgun olabilr

Merhaba arkadaslar direk konuya girmek istiyorum dün gece baska odada uyudum esime cok sinirlendigim icin sebep şu biz neredeyse 2 haftdır birlikte olmuyoruz ve bu iliskide bi anormallik olduğunu düşünüyorum.Laf dokunduruyorum yeri geliyo soyluyorum olmuyo dun gece odaya gittik hadi yatalim diyip arkasini dondu ve gülmeye basladi cok sinirlendim sanki ben erkegimde o kadinmis gibi bir erkek nasil dayanir bu kadar sure bilmiyorum artik kendimden suphe eder oldum bende mi bi sorun var diye dusunmekten cildiricam ne olur soyleyin haksiz miyim?
Benim arkadaşımın eşi 4 hafta sonunda yapmışlar eşi yoğun işden hani olmuyo doğal bi şey bu süreçte illa olsun gibi davrandıkça o daha uzaklaşır

Back