StreslidirYok ya calismayla ilgili degil isi agir degil oyle
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yataklari ayirdim dogru mu yaptim?
- Konu Sahibi Sblcan
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- koca eş problem
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Temmuz 2018
- 632
- 440
- 103
İşi nasıl peki yorucu mu? İlk evlendiğimiz dönem eşim 3 vardiya çalışıyordu ve işleri yoğun olduğu için zaman zaman mesai yazdıkları da oluyordu ve ciddi anlamda yoruluyordu bizimde 10 15 günde bir olduğu oluyordu. Şimdi tek vardiyaya sabitlendi işi sabah gidip akşam geliyor yine yoruluyor ama vardiyalı çalıştığı gibi değil. Cinsel hayatımız daha düzene girdi diyebilirim. Aklıma bu sebep geldi şuan. Yorgunlykta etkiliyor cinselliği.
Yok canim is kendi isi sabah gidiyor 5 yada 6 gibi evdeİşi nasıl peki yorucu mu? İlk evlendiğimiz dönem eşim 3 vardiya çalışıyordu ve işleri yoğun olduğu için zaman zaman mesai yazdıkları da oluyordu ve ciddi anlamda yoruluyordu bizimde 10 15 günde bir olduğu oluyordu. Şimdi tek vardiyaya sabitlendi işi sabah gidip akşam geliyor yine yoruluyor ama vardiyalı çalıştığı gibi değil. Cinsel hayatımız daha düzene girdi diyebilirim. Aklıma bu sebep geldi şuan. Yorgunlykta etkiliyor cinselliği.
Ay yedi aylık evliyim benimkide isteksiz ne oluyor bu erkeklere AllahimmmMerhaba arkadaslar direk konuya girmek istiyorum dün gece baska odada uyudum esime cok sinirlendigim icin sebep şu biz neredeyse 2 haftdır birlikte olmuyoruz ve bu iliskide bi anormallik olduğunu düşünüyorum.Laf dokunduruyorum yeri geliyo soyluyorum olmuyo dun gece odaya gittik hadi yatalim diyip arkasini dondu ve gülmeye basladi cok sinirlendim sanki ben erkegimde o kadinmis gibi bir erkek nasil dayanir bu kadar sure bilmiyorum artik kendimden suphe eder oldum bende mi bi sorun var diye dusunmekten cildiricam ne olur soyleyin haksiz miyim?
Bir bilsem bende iki yillik ama sanirsin adam 30 yillik evli hayir aldatiyor falan olsa en azindan aldatiyor der agzina tukurur sonrada yoluma bakarim oda degil muallakta olmak daha kotu bende mi sorun diye dusunuyorum artikAy yedi aylık evliyim benimkide isteksiz ne oluyor bu erkeklere Allahimmm
- 4 Şubat 2019
- 3.898
- 8.665
- 158
Ben de aynı cümleyi kurdum. Bakalım nerde patlak verecek bu iş.Bakalim nereye kadar surecek
- 4 Şubat 2019
- 3.898
- 8.665
- 158
Bizde de oyun olayı var. Bence oyun bağımlılığı buna sebep oluyor. Pubg mi?Ya bilmiyorum ki geliyor isten yemegini cayini yiyor iciyor teli aliyor eline oyun oynuyor oyun gurubuyla yazisiyor falan filan dunyayla baglantiyi kesiyor yatana kadar
- 12 Kasım 2019
- 923
- 723
- 33
Bence aynı tavırları sergile ama yatağı ayırmadan. Çekici ol ama kendin için süslen ve ona pas verme evde devam et normal şekilde. Belki iş aile vs bi sıkıntısı vardır ve etkiliyodur. İlla aldatmak olarak düşünmüyorum bu durumu. Belki kendini yetersiz düşünüyodur farkında olmadan öyle hissettirmiş olabilirsinMerhaba arkadaslar direk konuya girmek istiyorum dün gece baska odada uyudum esime cok sinirlendigim icin sebep şu biz neredeyse 2 haftdır birlikte olmuyoruz ve bu iliskide bi anormallik olduğunu düşünüyorum.Laf dokunduruyorum yeri geliyo soyluyorum olmuyo dun gece odaya gittik hadi yatalim diyip arkasini dondu ve gülmeye basladi cok sinirlendim sanki ben erkegimde o kadinmis gibi bir erkek nasil dayanir bu kadar sure bilmiyorum artik kendimden suphe eder oldum bende mi bi sorun var diye dusunmekten cildiricam ne olur soyleyin haksiz miyim?
Benim evliliğim daha 7 ayı doldurmadı artı siğil denen bela cıktı başıma ah ahh kafam ahhBir bilsem bende iki yillik ama sanirsin adam 30 yillik evli hayir aldatiyor falan olsa en azindan aldatiyor der agzina tukurur sonrada yoluma bakarim oda degil muallakta olmak daha kotu bende mi sorun diye dusunuyorum artik
Yok ya game of sultan ulkeyi kurtariyor bizimkisiBizde de oyun olayı var. Bence oyun bağımlılığı buna sebep oluyor. Pubg mi?
Oyle yapicam zamana birakalim bakalim ne olacakBence aynı tavırları sergile ama yatağı ayırmadan. Çekici ol ama kendin için süslen ve ona pas verme evde devam et normal şekilde. Belki iş aile vs bi sıkıntısı vardır ve etkiliyodur. İlla aldatmak olarak düşünmüyorum bu durumu. Belki kendini yetersiz düşünüyodur farkında olmadan öyle hissettirmiş olabilirsin
Benim evliliğim daha 7 ayı doldurmadı artı siğil denen bela cıktı başıma ah ahh kafam ahh
Zor valla ya hemen gecer insallah
- 12 Kasım 2019
- 923
- 723
- 33
Ben bazen durumu kurtarmanın kadının elinde oldğunu düşünüyorum. Vazgeçmek çok kolay gelebilir ama mesele pes etmeyip çaba göstermekteOyle yapicam zamana birakalim bakalim ne olacak
Doğru diyorsun duzelecekse elbetteki cabalarim ama evlilikte iki kisilik biri fedakarlik yapip cabaliyorsa karsininda bunu gormesi gerekBen bazen durumu kurtarmanın kadının elinde oldğunu düşünüyorum. Vazgeçmek çok kolay gelebilir ama mesele pes etmeyip çaba göstermekte
- 16 Şubat 2013
- 726
- 934
- 103
Konuyu görünce ben de yazmak istedim. Maalesef bizim ilişikimizde de böyle bir sorun var. 2 yıllık evliyiz. Eşim yorgun da olsa olmasa da genelde haftada 1 oluyor. Bu sefer 2 hafta oldu. Genelde haftasonuna bilerek cinselliği denk getirmeye çalışıyor. Birkaç kez konuştum. Durumun farkında olduğunu ve kendisinin de rahatsız olduğunu söyledi. Ama o kadar yani.
- 16 Şubat 2013
- 726
- 934
- 103
Haftasonuna getirmek de nasıl mantıksızlık anlamıyorum. Eve yeni taşındık ilk zamanlar şohben yok felan duş sorundu 1-2 hafta olmuyodu. Şimdi hiç sıkıntı yok yine haftasonuna odaklı. Ve resmen böyle olunca bi görev gibi. Hani aradan çıkarılmak içinAynen hafta sonu sendromu bizde de var en azindan seninki farkindaymis benimkinin hep var bi mazereti
- 23 Ocak 2016
- 32.928
- 49.323
- 598
Takmayın olan size oluyor ben her gece beni niye istemiyor artık beni beğenmiyor mu anne olarak mı görüyor beni diye saatlerce hüngür hüngür ağladığımı bilirim şimdiki aklım olsa asla o kadar üzülmezdim şimdi terapi aldığım için yaptığım yanlışların farkına vardım siz siz olun ilk önce kendinizi düşünün eşim şimdi diyor üzülmeseydin sen de diyor ben mi dedim sana üzül diye diyor herşeyi akışına bırakmak laızm sonra kendiliğinden düzeldi ama ben hastayım artık psikoterapi alıyorumBen geçen gece sadece yarım saat uyuyabildim bu sebepten. Ömür boyu uyuyamayacak gibi hissettim. Ben de kafaya taktım çok fena. Üstüne gitmiyorum bakalım ne olacak
- 23 Ocak 2016
- 32.928
- 49.323
- 598
Doğumdan sonra oldu eşim böyle öncesinde 2 günde bir birliktelik yaşayan biriydik doğumdan sonra tamamen değişti çok çaba sarfettim kişisel temizliğimi sık sık yapıp kendime bakım yapıp her akşam yaklaşmasını bekledim ben kaç kez yeltendim birliktelik yaşadık ama hep ben bıkmıştım artık onun gelmesini istiyordum ama gelmiyordu başkası olmadığından da hayatında emindim sorduğumda nedenini ise susuyordu terapiye gidelim dedim istemedi 6 7 ay mı ne sürdü sonra kendiliğinden geçti ama ben yoğun anksiyete hastası oldum şuan psikoterapi alıyorum ve Dr um dedi keşke o dönem gelseymişsiniz dedi yanlış yapmışsınız siz istedikçe ters tepmiş akışına bırakmanız gerekiyordu dedi saatlerce hüngür hüngür ağladığımı bilirim bi akşam saat 11 gibi arkadaşlarının yanından geldiğinde yine bana cinsel manada yaklaşmadı diğer türlü hiçbir soğuma yok sadece cinsel yönden yaklaşmıyordu tüm fantazi geceliklerimi aldım yanına oturdum hepsini tek tek gözünün önünde parçaladım bir daha sana böyle şeyler giyersem hazırlanır süslenirsem deyip kırtık kırtık yaptım şaşırdı kaldı hayatım iyi misin dedi ve ben onları yırttıktan sonra tlfnuyla oynamaya devam etti siz siz olun ilk önce kendinizi sevin değer verin istemezse istemesin gururunuzu ön plana alın bikaç kez yaklaşın şayet bir dahakine yaklaşmazsa kendisi asla yaklaşmayın üzmeye değmez ben hasta oldum siz olmayınNasil duzeldi ya cok merak ettim