• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yataklari ayirdim dogru mu yaptim?

Seni memnun ediyor mu bar

Alismis iyice senin isteyecegini biliyor belli ki seni memnun ediyor mu gecen birininkini okudum yuzune dokunsam afedersin bosaliyor yazmis
Ya performansı kötü değil ama bu aralar benim için uğraşmıyor. Benim de kafam rahat olmuyor, sonuçta olmuyor bir şey anlamıyorum.

Kac senelik evlisiniz normalde iliski durumuz nasil bunlarda önemli. Iki hafta olmadigi nadirde olsa olabilir. Bir sıkıntısı olabilir. Erkek olsada bir insan. Daha anlayışlı yaklaşın. Hadi yapalım yapmadın sendemi sorun bendemi sorun muhabbetleri sıkar insanı. Beni boğardı. Alımlı giyin güler yüzle karşıla

Kac senelik evlisiniz normalde iliski durumuz nasil bunlarda önemli. Iki hafta olmadigi nadirde olsa olabilir. Bir sıkıntısı olabilir. Erkek olsada bir insan. Daha anlayışlı yaklaşın. Hadi yapalım yapmadın sendemi sorun bendemi sorun muhabbetleri sıkar insanı. Beni boğardı. Alımlı giyin güler yüzle karşıla
2 senelik evliyiz normalde de gun asiri olmazdi zaten 3 gunde 2 gunde bir filandi cocuktan sonra boyle oldu bide bebegim daha cok kucuk oldugu siralar esim calisirken dustu belinde kirik vardi o zaman zaten bi iyilesme sureci oldugundan olmuyordu uzerinden aylar gecti suan bazen belim agriyor filan diyor ama bana bahane gibi geliyor acikcasi zaten ben hep ondan beklemiyorum bakimli bi bayanim ve yeri geliyo ben ona yaklasiyorum cekinmiyorum ama son zamanlara beni reddedmesi ve aranin acilmasi cok oldugu icin geriliyorum ister istemez dun bi konustum aldim karsima sonrasindada bana yaklasti zaten bakalim devami gelicek mi

2 senelik evliyiz normalde de gun asiri olmazdi zaten 3 gunde 2 gunde bir filandi cocuktan sonra boyle oldu bide bebegim daha cok kucuk oldugu siralar esim calisirken dustu belinde kirik vardi o zaman zaten bi iyilesme sureci oldugundan olmuyordu uzerinden aylar gecti suan bazen belim agriyor filan diyor ama bana bahane gibi geliyor acikcasi zaten ben hep ondan beklemiyorum bakimli bi bayanim ve yeri geliyo ben ona yaklasiyorum cekinmiyorum ama son zamanlara beni reddedmesi ve aranin acilmasi cok oldugu icin geriliyorum ister istemez dun bi konustum aldim karsima sonrasindada bana yaklasti zaten bakalim devami gelicek mi
InsAllah devami gelir. Araya uzun bir mesafe girmis o zaman böyle düsünmeniz zamanla dogal sizi istemedigini sanmiyorum. Biraz fazlada efhamli gibi geldi. Zamanla yoluna girer ozaman. Temelinde güzel bir iliskiniz varmis.

InsAllah devami gelir. Araya uzun bir mesafe girmis o zaman böyle düsünmeniz zamanla dogal sizi istemedigini sanmiyorum. Biraz fazlada efhamli gibi geldi. Zamanla yoluna girer ozaman. Temelinde güzel bir iliskiniz varmis.
Yani evet insan ister istemez begenilmedigini vs dusunuyor boyle durumlards

Benim dana da aynı tas aynı hamam valla.bu aralar aslında üzüm bi süredir buna yoruyorum kafamı.ama düşündükçe daha çok sınır oluyor insan.onların umurunda değil ki.vi tane üye yazmış pskolojım bozuldu diye .evet bozulmayacak gibi değil ki.insan boyle zaman mı geçer diyor.daha kaç yıllık evliyim kim bilir ilerde ne hale geliriz diyor.Çok üzülüyor.çocuktan sonra da hep baslatan taraf ben olunca çok sıkıldım çok yoruldum.her seferinde bir daha bir sey yapmayacagım diyorum ama napim adamın keyfini beklersek seneyi bulur.hayır bir de herşey normalmiş gibi davranıyor daha çok sinir oluyorum.yine surat yapıyon diyor ne diyeyim yani seviş ulen benle diye bağırayım mı

Benim dana da aynı tas aynı hamam valla.bu aralar aslında üzüm bi süredir buna yoruyorum kafamı.ama düşündükçe daha çok sınır oluyor insan.onların umurunda değil ki.vi tane üye yazmış pskolojım bozuldu diye .evet bozulmayacak gibi değil ki.insan boyle zaman mı geçer diyor.daha kaç yıllık evliyim kim bilir ilerde ne hale geliriz diyor.Çok üzülüyor.çocuktan sonra da hep baslatan taraf ben olunca çok sıkıldım çok yoruldum.her seferinde bir daha bir sey yapmayacagım diyorum ama napim adamın keyfini beklersek seneyi bulur.hayır bir de herşey normalmiş gibi davranıyor daha çok sinir oluyorum.yine surat yapıyon diyor ne diyeyim yani seviş ulen benle diye bağırayım mı
Valla ne bileyim simdiki nesil bir tuhaf cok dertli kadin var bununla ilgili bu erkeklere nolmus ben anlamiyorum

Valla ne bileyim simdiki nesil bir tuhaf cok dertli kadin var bununla ilgili bu erkeklere nolmus ben anlamiyorum
valla bende buraya üye olmasam bi tek biz böyleyiz sanırdım.ama dediğiniz gibi o kadar çok konu var ki bununla ilgili sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

valla bende buraya üye olmasam bi tek biz böyleyiz sanırdım.ama dediğiniz gibi o kadar çok konu var ki bununla ilgili sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Hersey normal gibi davraniyor demissin hic konusmadin mi boyle olmaz diye icinde kalacagina soyle gitsin

Ay o da kötüymüs o zaman ya
Hormonlarina baktirdin mi
Enerji icicecegi falan Versen, beslenmesi nasil
yatakları ayırmak problemi büyütmekten başka işe yaramaz.Çok şükür benim böyle bi derdim yok eşim bana karşı hep çok istekli.Ama bazen kafası takık oluyyor para ya da işe veya çok yorulmuş oluyor o zaman ben cilve yapıp elinden tutup yatağa götürüyorum ben başlatıyorum devamı geliyor.Veya banyoya giriyorum sonra güzel bi gecelik giyip yatağa uzanıp bekledim geçen gün bu arada seslendim gelip bana yardım edermisin diye,bir geldi beni gördü öyle başlattım.Belki bi salık sorunu olabilir.bide kavga etmek yerine sıcak yaklaşmayı deneyin,normal şartlada bile adamlar kıan bağıran bi kadını istemezler.

Hersey normal gibi davraniyor demissin hic konusmadin mi boyle olmaz diye icinde kalacagina soyle gitsin
zaten doğum yaptıktan sonra kanamam felan derken bayağı uzun sürdü ben demiştim artık ilişkiye girmeyi dusunmuyor mısın diye ...yani böyle şeyleri de acık acık konuşan biri değilim

zaten doğum yaptıktan sonra kanamam felan derken bayağı uzun sürdü ben demiştim artık ilişkiye girmeyi dusunmuyor mısın diye ...yani böyle şeyleri de acık acık konuşan biri değilim
Konusman lazim canim senden kaynaklanmiyor bide sonuc olarak kari kocasiniz cocugunuz filanda var artik bunlar gayet normal soyle utanma rencide etmeden soyle once baktin olmuyor doktora gidelim filan de

Bir ilerleme kaydedebildiniz mi? Ben geçen pazar son kez benim başlatmamla birlikte olduktan sonra hiç ses etmedim. Hala tık yok. Sarılıp uyuyor herif. Ne zaman çıngar çıkarsam yatakları mı ayırsam diye düşünüyorum. Çünkü defalarca konuştuk.

Bazen biz kadınlar gibi erkeklerinde isteksiz olduğu, belki kafasının başka bir şeye takıldığı ya da cinsellik olmadan sadece öpülmek sevilmek güzel cümleler duymak isteyebilir. Bu bir kaç aydır sürüyorsa eğer duygusal olarak yaklaşmayı deneyin “canım seni çok özlüyorum gel azcık seveyim” diyip bebek gibi ilgilenin. Benim eşim isteklidir normalde yani standarttır aslında, benim genelde bu tempodan yorulan. Ama eşimde normalden farklı bir isteksizlik varsa anlarım ki ya benimle ilgili ya da iş,arkadaş veya başka bir şeyle ilgili bir sorun vardır. Hemen kucağıma yatırıp ne oldu anlat bakalım diyip severim. O da dökülür. Bence Üstüne gitmeyin. İnşallah ilişkiniz istediğiniz düzene girer.

Back