• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Yatakk odası takımı aldık duvar rengi için yardım edermisiniz? (resimli )

officialkelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
122
0
73
ailemle bbugun bana yatak odası takımı aldık kızlar çokta hoşuma gitti ama ne renk yapıcağıma karar veremedim birkaç haftaya boyucaz. ?

$50_201172110296.webp

$50_2011721102920.webp

$50_2011721102930.webp

en garanti renk kum beji olabilir,rengi açmadan kullnırsan bordoya uyum sağlar,çok iddialı renklere girmek kolay değil mobilylarda renk mevcut

bence bej,fildişi açık renk güzel olur gene takdir senin ama yatak odan çok güzel rengi koyu olduğu için açık renkler odayı ferah gösterir ...

mürdüm ve parlak mor pek olmamıs gıbı duruyo ama duvarınızın rengı ve takımınız şahaneee:34:

Çoook teşekkür ederimmm :16: gittiğim yerde en güzel uyku seti buydu pike takımım uyuyordu fakat malum havalar soğudu artık geceleri üşüyorum. buna uygun bulana kadar yinede gayet güzel morun tüm tonlarını çok seviyorum mutluluk veriyor bana :12:

Son düzenleme:
Çoook teşekkür ederimmm :16: gittiğim yerde en güzel uyku seti buydu pike takımım uyuyordu fakat malum havalar soğudu artık geceleri üşüyorum. buna uygun bulana kadar yinede gayet güzel morun tüm tonlarını çok seviyorum mutluluk veriyor bana :12:
uyku setınız harıka ama sadece parlak duruyo onu demek ıstedım :16::16:ama takımınıza bıttım yhaa bende oyle bı takım alabılırım değiştirmeyı dusunuyom bı dahakı tasınmada

gülegüle kullanın.bende sırf beyaz yatak odası takımı düşünüyorum.duvarları fildişi boyasaydın bence evin içini daha çok açardı gibime geliyor.ayrıyetten açık renk duvar boyaları odayı daha geniş gösteriyor.

Back
X