Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yatak Odası DekorasyonuYatakk odası takımı aldık duvar rengi için yardım edermisiniz? (resimli )
canım yeni desenli beyaz boyalar çıkmış ismini yarın arkadaştan öğrenirim odanın 3 duvarını beyaz.diğer tafarı mürdüm rengi yaz.fakat mürdüm rengini cam tarafında kullan bence.
Çoook teşekkür ederimmm gittiğim yerde en güzel uyku seti buydu pike takımım uyuyordu fakat malum havalar soğudu artık geceleri üşüyorum. buna uygun bulana kadar yinede gayet güzel morun tüm tonlarını çok seviyorum mutluluk veriyor bana
Çoook teşekkür ederimmm gittiğim yerde en güzel uyku seti buydu pike takımım uyuyordu fakat malum havalar soğudu artık geceleri üşüyorum. buna uygun bulana kadar yinede gayet güzel morun tüm tonlarını çok seviyorum mutluluk veriyor bana
uyku setınız harıka ama sadece parlak duruyo onu demek ıstedım ama takımınıza bıttım yhaa bende oyle bı takım alabılırım değiştirmeyı dusunuyom bı dahakı tasınmada
gülegüle kullanın.bende sırf beyaz yatak odası takımı düşünüyorum.duvarları fildişi boyasaydın bence evin içini daha çok açardı gibime geliyor.ayrıyetten açık renk duvar boyaları odayı daha geniş gösteriyor.