Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Yatak olabilen koltuk-kanepe

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

oykumruyam

Öyküm abla olduuu:)
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
3.016
36
683
Diğer
yeni koltuk takımı almak istiyoruz ancak salonumuz çok büyük değil,oda sayımız az bu nedenle yatak olabilen üçlü kltuk ya da kanepe almak zorundayız fiyatı da aşırı olmamalı ve mümkünse sandıklı olmalı, düşündüğümüz birkaç model var sizce nasıllar? önerebileceğiniz başka modeller var mı? :44:

ben bu takımı begndm digerlrne göre daha şık

teşekkürler...biz de onun üzerinde düşündük biraz ama sen "diğerlerine göre" dediğine göre kötünün iyisi mi demek istedin,aslında pek de güzel değil mi? lütfen açık fikrini söyle :26: hem yatak,hem sandık olma özelliği var,fiyatı da uygun üstelik doğtaş diye bunları seçtim yoksa elbette pek çok güzel ürün var bu saydığım özelliklerde başka önerilere de açığım

kötü bişi söylemişm gibi hissettm birden

ama begendim takımı.digeri hoşuma gitmedi. kötünün iysi gibide degil tabiki
ben seçiçek olsam onu seçerdim.

Sandıklımı bilmiyorum ama bende bunu beğendim çok şık duruyo :) Farklı renkleride düşünülebilir...

evet sandıklı,bu diğerlerine göre biraz daha yüksek fiyatlı diye eledik gibi aslında alacak çok şey var hesaplı olmak zorundayız

cevabın için teşekkürler:)

evet sandıklı,bu diğerlerine göre biraz daha yüksek fiyatlı diye eledik gibi aslında alacak çok şey var hesaplı olmak zorundayız

cevabın için teşekkürler:)

Hımm, ben zaten nerede pahalısı var onu bulurum beğenecek, bu hep böyledir O halde ilk resimdekide güzel görünüyo diğeride öyle tabi.. Güle güle kulanın canım şimdiden hangisini alacaksanız :)

teşekkürler canım benim de beğendiklerim hep pahalı olur ama ayağımızı yorganımıza göre uzatmak gerekince makul olanlardan seçmek zorunda kaldım
bunlar doğtaşın modellerinden kalitesine de güvendiğim için tercih ettim

Tabi keseye göre harcamak lazım. Hem bak senin kızına kardeş geliyomuş masraflarınız biraz daha artacaktır. Rabbim rızkınıza bereket versin inşallah :)
Eşyalarınızıda güle güle kullanın :)

ikincisinin fiyatı yüksek ise bence direk birinciyi al derim o daha güzel

ben iki gün önce spariş verdim m&btasarımdan çok güzel koltuk kanepe oyurma grubu daha fazlası varhatta hemde fiyatlar yataş olsun bellona rapsodi olsun çok uygun size önerebilirim yeni alıcaklar varsa baksın derim benim koltugum bu nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…