- Konu Sahibi Moredarklife
Mutluyken Söz vermemek, Sinirliyken De karar vermemek lazim......Ha bunları ben kendi hayatımda uygulayabiliyor muyum , zor :))) ama yine insan öyle yaparsa daha iyi olur...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az bile yapmışsın ütülediklerini elinde buruşturup suratına savursaydın al ütünü de ateş gibiler yapsın diye! muhabbet edilmiyomuş töbe yareppim karısıyla muhabbetten anladığına bak iki bira açıp kadınların orasını burasını konuşacağınız bir muhabbet arıyor galiba eşiniz sizde!İyi sahurlar arkadaslar,
Sinirim tavan yapti yine umarim karisik yazmam. Sonki sorunu bi sekilde astik kapatmak istedim konuyu gerginlik uzamasin diye konustum esimle ve tum duygularimi neye kirildihimi, nasil algiladigimi soyledim o da ben boyle dusunmemistim nazar ben o kadar yogun yasamiyorum duygulari dedi, konustik birsz oldugun gibi kabulleniyorum ama cok da abartma lutfen dedim konuyu kapattim ve dun cok guzel bir haftasonu gecirdik derken bugun aksam kiz futbol ligi vardi kanal gezerken bakiyor bende utu yapiyorum derken ates gibiler be dedi dedim karina iki laf edemiyosun tv dekilere noluyo anlamadim simdi sorub vikartan ben olurum tabi ama tv deki yakisiklilardan birini de bi gun ben ovecegim bakalim ne hissedeceksin dedim
Arkadas senle muhabbet edilmez brn gidiyorum dedi dedim yag gibi uste cikip sivisiyorsun ben yapsam kiyamet kopar benim yanimda deme bari icinden de bana hakaret gibi sana yok ama elaleme guzel laflarim ne drmek yahu bu dedim ve sus lan dedi dedim git yat zibar uyu be dedim sinirlenip gitti oglan uyudu o arada goturdum yanina koydum iyice uykuya gecsin diye o arada bagira cagira bana asla bu lafi deme bir daha s.tir git odadan cik defol diye bagirdi, ne var lafta ben bu kadar kavga cikardimmi da uste cikuyorsun edepsiz dedim kimn odasindan kovuyorsun sen rahatsizsan sen cik git dedim ve ciktim odadan, ayri yatmayacagima yemin ettim gecen yil ama zoruma gitti yan odadayim simdi gamsiz horlayarak yatiyor ben mi sorunluyum adammi kizlar bi bakin nolur kirmadan zaten yaraliyim...
Mutluyken Söz vermemek, Sinirliyken De karar vermemek lazim......Ha bunları ben kendi hayatımda uygulayabiliyor muyum , zor :))) ama yine insan öyle yaparsa daha iyi olur...
az bile yapmışsın ütülediklerini elinde buruşturup suratına savursaydın al ütünü de ateş gibiler yapsın diye! muhabbet edilmiyomuş töbe yareppim karısıyla muhabbetten anladığına bak iki bira açıp kadınların orasını burasını konuşacağınız bir muhabbet arıyor galiba eşiniz sizde!
Terbiyesiz herif be!
Sinir oldum gece gece.
Zaman kötü ablam bakarsın..bakmayan erkek mi var ? Cok az...ha su var baktığı halde ağzından kaçırmayan var yani söylemeyen var, bi de söyleyen var..Yoksa geneli bakıyor dışardaki kızlara...eşiniz o kızlara bakınca ateş gibi diyor da, diğer erkekler izleyince demiyor mu sanıyorsunuz, muhtemelen onlar da diyor ama içlerinden..cok nadirdir bakmayani...Bu devir eskisi gibi degil etrafta da gerçekten de ateş gibi kızlar cok yapacak birsey yok..Bu devir evliliklerinin imtihanı da bu herhalde..
Ora burasini konusacak kadar erkekse icraate goreyim derim apisip kalir sonra ama
Bide ben sinir tepemde hala
Yalniz o ates gibilerden birisi de karisi ablacim, 25 yasinda meslegi elinde tas gibi hatun olanlardan hemde
Eh unutmuş işte herifçioğlu, allah bilir nasıl koşmuştur zamanında peşinden. Barışma konusunda ağırdan al, bundan sonra da yumuşak davranma madem ekranda gördüğü kadınlara hayranlığını dillendirecek kadar arsızlaştı buna temiz bir sopa gerek.
merak ettim eski konunu da okudum ve artık şu düşüncemin doğruluğuna kesinlikle inanıyorum. kadınlara sapık nemfomanik doyumsuz gibi yorumlar yapan , gözleri de sürekli kadınların orasında burasında olan adamlar iktidarsız. çok netGecenki konum malum tatminsiz birwkan ben degilim o drngesini kaybeddiyor arada beynine vurmak lazim da iste olmuyor
Eee bunlar çok güzel. Yapacağın şey yazdıklarında gizli. Evlendiğiniz için senin o bırakıp gidemeyeceğini sanıyor ve sama karşı ilgisi dağılmış vaziyette.Hemde ne kosmaklar erkek arkadasimdan ayirip abim diye tanistirdigi kisiydi kendisi ayirdi ve bosluktan yararlanip ayartti kaptim ordegi diyo arada hala bide allahin kaz kafalisi ya , ben eskisini unutup buna asikbolana kadar sabaha kadar mesajlar yazardi kapida pineklerdi arabasinda falan neler neler
merak ettim eski konunu da okudum ve artık şu düşüncemin doğruluğuna kesinlikle inanıyorum. kadınlara sapık nemfomanik doyumsuz gibi yorumlar yapan , gözleri de sürekli kadınların orasında burasında olan adamlar iktidarsız. çok net
Eee bunlar çok güzel. Yapacağın şey yazdıklarında gizli. Evlendiğiniz için senin o bırakıp gidemeyeceğini sanıyor ve sama karşı ilgisi dağılmış vaziyette.
Şu sıra ilgilenme, daha önce yapmadığın şeyleri yap, daha fazla çık dışarı, arkadaşlarına vakit ayır, çoktandır saçına fön çekmiyorsan çektir mesela. Daha bakımlı ol demek istemiyorum, sadece rutininin dışına çık,amaç bizim hatun bana yüz vermiyor ama farklı giyiniyor, farklı görünüyor niye ki? Eyvah ipleri koparacak galiba hissini yaratmak.
Ben olsam seni o ateş gbilerle baş başa bırakayım o zmn derim çıkarım. ve cddi anlamda pişman olup hatasını anlayana kadar konuşmam. (Sexde yapmam) onları izle ateş gbi olan bn deilm derim .
Ay walla bn yaşamış kadar sinirlendm şmdii nasıl bi ewlilik bu yaa off nasıl böyle bşi yapma cesaretnde bulunuyor. Çok sinir
Twlevizyondakileri kıskanmam bir tek Burcu Esmersoya güzel kadın ben beğeniyorum dedi akşam da instagramda da takip etmiş gördüm ona güzel diyorsan birdaha bana güzel deme o tip Kadınla benim ne alakam var o zaman sen o tip bulsaydın etseydin bilmem ne neler dedim ve 1 hafta konuşmadım şimdi sizin gibi durum olsaydı diğer Kadınlara değil Burcu Esmersoy için deseydi böyle sanırım Ateş ederdim herhalde adama iyi dayanmışsın , kırılmanı istemem üzgünsün de yeteri kadar ama eşinin gözü sadece televizyonla kısıtlı mı acaba ben bunu takardım kafama ya bu televizyonda böyle inceliyor dışarda nasıl der paranoyak olurdum , yavaş yavaş alın intikam kendinize bakın değişin ve o size yaklaştığında izin vermeyin ve siz onu almayın artık odaya o onun odası değil ikinizin odası ne hakla öyle diyor kalk o zaman kendin yıka ütüle çarşafları yastıkları der alırdım hepsini yat zıbar şimdi derdim