Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süpeer işte tam benim tarzım bayılıyorum valla şeker gibi oluyo beyazlı pembeli ohh insanın içini açıyo..canım sen de resim eklesene merak ettim şimdi..ama anlattıklarına göre tam benlik...
baktım evet çok güzel tam benlik işte bayıldımm...senin paspas da öyle harika olmuş ellerine sağlık anlat nasıl yaptın onuda orda..ben de yapcam banyoma bi ara..canım eylem diye bi arkadaş evim güzel evimde paylaşmış ev resimlerini.. yatak örtüsüne bi bak pike şeklinde çok hoşuma gitti hemde senin istediğin tarzda..
benim adam karışmıyo yazık biliyo öünkü ne dese de ben yine bildiğimi okuyorum hatta onu da kendime benzettim..ben de o pullu takımları beğeniyorum ama ben aslında örtü işini pek sevmiyorum ama işte cıscıbır oluyomuş annem ööle diyo..peki o pullular nasıl yıkanıyo kolaymıki?..amca renk konusuna karışmıyo yaa nasıl derseniz boyarım demişti en son ama ben bu konuda şanslıyım benim halamın kocası da mobilya boyacısı ama ankarada ben başka şehirde olmuyo..ama fikir alıcam ondan hafta sonu onlardayız...merhaba ben geldiiiim...valla dekorasyon manyaklığı var bende orası kesin ...de koca benim kafadan değil hımbılım benimneyse rukiye ve gazel arkadaşlarım teşekkür ederim ilginize.boncuklu takım salona bende aldım krem rengi ama ben makinede yıkama gafletinde bulundum mahvoldular.gerçi tülden bir torbaya koyup ağzını büzüp koymuştum ama birkaç boncuğu kopmuş.ben bunların pullularını pek beğenmiyorum benimkiler küçük inci işlemeli kremi tavsiye ederim beyaz çiğ duruyo sanki ...yalnız şampuanlı lık suya koy örselemeden elde yıka canım.rukiyecim ben olsam o amcaya sorardım renk konusunu.bide boyatınca ömürlük mü kullancan yoksa birkaç yıl daha gitsin sonra yenilerim mi diyosun.çünkü hep aynı modelden sıkılır insan .ben öyle kaşınıyorum ki değişiklik diye:1 zırt pırt eşyaların yerini değiştire değiştire boyun fıtığı ve bel fıtığı oldumhala aklım fikrim evle uğraşmakta..BİRDE YÜCE RABBİM KENDİ EVİMİZİ NASİP ETSE:98:
canım paylaşımın harika mobilya örnekleri yatak örnekleri inanılmaz feyz aldım=)
teşeşkkür ederim bunun için..
benim fikrimi soracak olursan mobilyan eskitme modelinde olugu için ve parkelerinle tam uyum sağlayabilmen için kreme boyamanı öneririm
ahhhh yaramı deştin işte ben de tam da bu yüzden beyaz istediğim halde klasik olmasından ve başlığımla uyumlu olmasını istediğimden bir de parkeler kapı koyu oldğu için krem daha bi ağır basıyo gönlüm beyaz diyo aklım krem...
merhaba ben geldiiiim...valla dekorasyon manyaklığı var bende orası kesin ...de koca benim kafadan değil hımbılım benimneyse rukiye ve gazel arkadaşlarım teşekkür ederim ilginize.boncuklu takım salona bende aldım krem rengi ama ben makinede yıkama gafletinde bulundum mahvoldular.gerçi tülden bir torbaya koyup ağzını büzüp koymuştum ama birkaç boncuğu kopmuş.ben bunların pullularını pek beğenmiyorum benimkiler küçük inci işlemeli kremi tavsiye ederim beyaz çiğ duruyo sanki ...yalnız şampuanlı lık suya koy örselemeden elde yıka canım.rukiyecim ben olsam o amcaya sorardım renk konusunu.bide boyatınca ömürlük mü kullancan yoksa birkaç yıl daha gitsin sonra yenilerim mi diyosun.çünkü hep aynı modelden sıkılır insan .ben öyle kaşınıyorum ki değişiklik diye:1 zırt pırt eşyaların yerini değiştire değiştire boyun fıtığı ve bel fıtığı oldumhala aklım fikrim evle uğraşmakta..BİRDE YÜCE RABBİM KENDİ EVİMİZİ NASİP ETSE:98:
baktım evet çok güzel tam benlik işte bayıldımm...senin paspas da öyle harika olmuş ellerine sağlık anlat nasıl yaptın onuda orda..ben de yapcam banyoma bi ara..[/QU
o konunun olduğu yerde anlattım yapılışını uzunca..ama istersen burda da anlatırım canım benim sen iste yeterki :)
kızlar bundan 9-10 yıl önce eskitme mobilyalar vardı açık renk mobilyalar falan pek yoktu benim de öyle yatak odam eskitme tozlarından yıldım resmen ve komodinleri ve şifonyride bayaa bi çizildi şimdi bu yaza inşallah boyatmayı düşünüyorum boyacım ya daha koyu bir renge ya lakeye yani bembeyaza ya da krem rengine boyanabileceğini söyledi daha koyuyu aman aman asssla istemem ama beyaz mı krem mi bu tar mobilyalara daha iyi gider kararsız kaldım ..benim mobilyalarım
bu tarz bundan bi tık daha açık renk ama şekli hemen hemen aynı gibi az çok fikir vermesi açısından resimler ekliyorum
beyaz olursa böyle:
krem olursa da böyle gözükecek:
bu tarz ama pembeli falan da olabilir bi yatak örtüsü:
parkelerim koyu kahve rengi ben duvarları da ya çoook uçuk bir pembe ya da kesekağıdı boyamak istiyorum ve böyle minik pembeli kremli yatak örtüsü ya da pike ve üzeine yine çiçekli yastıklar kırlentler koymak istiyorum ferah ve sade olsun istiyorum çok dinlendirici geliyo bana bu cauntr tarza yakın bişey olacak sanırım...
kesinlikle beyaz. herşeye çok yakışıyor..
gazelcim bende çok istiyorum fotoları koymayı inşallah en kısa zamanda hallaedicem .bizimkiler artık eskidi 12 yıl oldu.fotoğraf makinam yok ama arkadaştan alıp yapıcam .bu topik güzel gidiyor bir bakarsın 120 sayfalara gelmiş olurmu olur..rukiye ankaraya gelmiştir salimen inşallah.ben sana bişey sorucam .tezgah üstü küçük çöp kutusu kullanıyomusun .benimki kötü oldu bide gözüme kalabalık geldiği için attım.şu çelik görünümlü olanlardan alsammı diye düşünüyorum herzaman balkona çıkmak zor oluyor.senin evin fotoları varmı yoksa ben mi göremedim?
canım bekliyorum özelden gönderebilirsin çöp kovası bende alıcam alınca sende koy foto tamam mı?