Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet yaa bilmemki daha açıklayıcı olmalıymış sanırım yani ne sorduğun konunun içeriği anlaşılmalıymış başlıktan...alıntı yapmışsınya sen canım bana msj yaparken o yüzden gitmiyo ...[/QUO
bu arada konu başlığı değişmiş rukiye canım hayırdır noldu ki :)
evet yaa bilmemki daha açıklayıcı olmalıymış sanırım yani ne sorduğun konunun içeriği anlaşılmalıymış başlıktan...
bencede bazen açılan konu başlıkları yanıltıyo.. girip çıkıyorlar hemen yorum yazmaya lüzum görmüyorlar.. o yüzden net başlık koymak iyi..hiç değilse bu ne diye merak edip bakma zahmetine girmesinler :)
evet yaa bilmemki daha açıklayıcı olmalıymış sanırım yani ne sorduğun konunun içeriği anlaşılmalıymış başlıktan...
ben alıntı yaptığımdan mı silinmiyor anlamadım rky olan olan oldu canım artık boşver ya ben şu an evim şahane diye pragram seyrediyom deli kadın şahane evi yapmış 1 senelikmiş şimdi bunları çağırmış...
rukiye canım geçen senin salonun resmine bakarken dikkatimi çekmişti deyim deyim diyorum unutuyorum.. yanlış anlama sakın beni karışmak akıl ustalığı yapmak gibi anlama canım nolur..sadece fikir olursa diye söylemek istedim.. hani sen oturma odası yapmayı düşünüyorsun ya, elbetteki ne kadar hesaplı olursa okadar iyidir diye düşünüyorsundur sanırım.. kanepe falan alırken diyorum halı almak yerine salonunda iki tane halı var birini serebilirsin oturma odana.. hem salonun açılır biraz daha..halı baya kaplamış yeri.. salon ferahlar artı birde halı masrafın olmaz..naçizane düşündüm aklına geldimi hiç.. yanlış anlama lütfen sadece tavsiye canım.. yoksa zevk senin tabiki.. ama hesap açısından dedim..hani ben olsam halı için ekstra masraf yapmazdım sanırım..
ben alıntı yaptığımdan mı silinmiyor anlamadım rky olan olan oldu canım artık boşver ya ben şu an evim şahane diye pragram seyrediyom deli kadın şahane evi yapmış 1 senelikmiş şimdi bunları çağırmış...
hakkaten açtım şimdi bende fazey deli kadın haa...zaten ev şahane.. ne gerek değişime.. yok yok kadın milletinde tamah yok bacım.. hep istek hep istek..
rukiye canım geçen senin salonun resmine bakarken dikkatimi çekmişti deyim deyim diyorum unutuyorum.. yanlış anlama sakın beni karışmak akıl ustalığı yapmak gibi anlama canım nolur..sadece fikir olursa diye söylemek istedim.. hani sen oturma odası yapmayı düşünüyorsun ya, elbetteki ne kadar hesaplı olursa okadar iyidir diye düşünüyorsundur sanırım.. kanepe falan alırken diyorum halı almak yerine salonunda iki tane halı var birini serebilirsin oturma odana.. hem salonun açılır biraz daha..halı baya kaplamış yeri.. salon ferahlar artı birde halı masrafın olmaz..naçizane düşündüm aklına geldimi hiç.. yanlış anlama lütfen sadece tavsiye canım.. yoksa zevk senin tabiki.. ama hesap açısından dedim..hani ben olsam halı için ekstra masraf yapmazdım sanırım..
yok canım ne demek fikrini söylemenden memnun olurum ayrıca ...doğru bakalım eğer renk uyarsa neden olmasın gerçi krem renk ve acayip çabuk kirleniiyo salonda oturma odasında haydi haydiye kirlenir ama bakalım bi koltuk falan alınsın da nasıl bi şey alırım ne renk olur spor mu olur yine klasik mi bilmiyorum yaa o da ayrı bi dert...
yok canım ne demek fikrini söylemenden memnun olurum ayrıca ...doğru bakalım eğer renk uyarsa neden olmasın gerçi krem renk ve acayip çabuk kirleniiyo salonda oturma odasında haydi haydiye kirlenir ama bakalım bi koltuk falan alınsın da nasıl bi şey alırım ne renk olur spor mu olur yine klasik mi bilmiyorum yaa o da ayrı bi dert...
hiç düşünme canım alacağın gün gittiğinde gözüne batar zaten beni al beni al diye :) evde araştırıp düşünmek boş yere strese sokuyo insanı.. bu arada canım krem olması kirlenip duracak demek değil karışık desenli bişey olursa lekeyi belli etmez..sade tek renk tarzı alırsan kıl düşse göze görünüyo aklında olsun..bak benim oturma odamdaki halı krem rengiydi ve sadece ortada çiçek vardı tek..gerisi tek renk kremdi ve inan sile sile kollarım kopardı..eşime dedim nolur şu halıdan kurtar beni..sağolsun şimdiki salonuma aldığım shagiyi aldık salona koydum onu..oradaki halımı buraya serdim..buda krem rengi ama karışık çiçek desenli dallı güllü bişey resim koyarım bi ara.. ama karışık desenli olunca krem olmasına rağmen çok nadir siliyorum..
Eki Görüntüle 366249
Eki Görüntüle 366250
Eki Görüntüle 366251
bence karışık olmaz yaa hatta mavili olanı gibi olursa çok hoş durur ama sen bilirsin sade olsun dersen bence bu odaya sade turkuaz sade turuncu ya da
böyle bişey çok güzel durur..
yaa rukiye nerdesin canım benim şu oğluşun resmini silmek için ne yapmam lazım yardım et
yaa rukiye nerdesin canım benim şu oğluşun resmini silmek için ne yapmam lazım yardım et
aaaaa ben bu mesajı görmemişim yaa tüh kapatmış sanırım...haa bu arada mesaj düzenleme paneli artık sadece belli bir süre kalıyo sonra çıkmıyor canım o yüzden silemeyebilir..geztapocum rukiyenin işi var sanırım istersen ben anlatayım nasıl sileceğini.. mesaj düzenleme paneli varya ona tıkla oradan gelişmiş düzeni seç sonra eklenti ekle kutucuğu var aşağıda ona tıkla oradan silmek istediğin resmin üzerine gelince minik bi çarpı işreti çıkacak ona tıkla ve silme işlemini okey'le.. sonra içeriğe ekle ve bitiri tıkla.. bu kadar..çok zor bişey değil.. dene yapamazsan takıldığın yeri tekrar tarif edelim..
aaaaa ben bu mesajı görmemişim yaa tüh kapatmış sanırım...haa bu arada mesaj düzenleme paneli artık sadece belli bir süre kalıyo sonra çıkmıyor canım o yüzden silemeyebilir..
hoşgeldin canım bu arada ben forumda açıktım da başka sitelerde geziyodum görmedim ondan..
aynen işte bakıyorum yeni bişey yoksa siz de yoksanız açık kalıyo ama başka sayfa açıp takılıyorum işte yine ara ara bakıyorum da girme o dandik konulara yaa adamın asabı bozuluyo bençok etkileniyorum böyle şeylerden tv de de bakmam zaten o tarz programlara kafayı yıyorum o zamansen beni başka sitelerle mi aldatıyosun bakiyim.. :) şaka tatlım şaka hoşbulduk..gündüz görmedim seni özleyiverdim valla.. :) bende giriyorum sen fazey geztapo yoksa şöyle bi dolaşıp çıkıyorum..bir derdim var bölümünde bakınıyorum işte..okudukça insanın psikolojisi bozuluyor be. :) ne varsa bizim burda var psikoloji düzenleyici bence.. :) ha bu arada canım resimler çok güzel kırmızı kahve ne yakışmış öyle.. hatta bana biri demişti o sıralarda ama gözüme hitap etmemişti..birde kırmızıyı salon tarzında pek sevmiyorum salona saf ve sade renkler güzel gidiyo sanki..aslında ben kırmızı yapsaymışım eğer ortaya aldığım narları kırmızı alırdım :) ha ha ha pöff amma da sıktım demi bu nar yüzünden seni..kör olasıca nar azmı aradım ama haksızmıyım bacım :) yok canım ya ben turkuazımla mutluyum herkeste beğeniyor.. benim oturma odamda evlenirken kırmızı oturma grubu vardı.. onu sattım mecburen taşınırken mahvoldu yırtıldı takılmış sanırım biyere.. düşürmüşler hatta kırıldı heryeri tamir edilecek durumu yoktu sattık bu kahveyi aldık işte..o yüzden pek kırmızı sevmiyorum koltuklarda.. yatak odasına yakışıyor bence...neyse sende ne var ne yok canım kızlar uğramadımı hiç..geztapo gitti az önce.. görüşemedik..
aynen işte bakıyorum yeni bişey yoksa siz de yoksanız açık kalıyo ama başka sayfa açıp takılıyorum işte yine ara ara bakıyorum da girme o dandik konulara yaa adamın asabı bozuluyo bençok etkileniyorum böyle şeylerden tv de de bakmam zaten o tarz programlara kafayı yıyorum o zaman
kıpkırmızı olsa ben de sevme koltuk da ama aksesuarlarla hoş olmuş ben diğer yeşılliyi de çok soft buldum hoşuma gitti ferah ferah..aslında ben salonuma renk katayım derken sıkıcı olmasın istiyorum çok iddalı bir renk olmasa da olur da işte..yaa ben fiskosumu kullanış olarak çok seviyorum kıyamıyorum ama pek göze hitab etmiyo malum örtüleri açıısından oaraya da koltuğa yapacağım bi kumaştan kalınca bi tek örtü diksem böyle yere kadar ama tok bi kumaş işte yanındaki berjerler çizgili olunca oraya bi daha renk çok karıştırır ne renk olsa sence??:44::44:
hımm anladım aslında hoş da olmuş ama yine kokoş duruyo işte ben süslü olsun istemiyorum yaa hatta sehpama falan da bu yemek masalarında oluyoya uçları sivri üçgen gibi hani adını hatırlayamadım onlardan istiyorum yastıklarla aynı renkte...neydi adı şu zıkkımın yaa ..off ben bu fiskosu boyayayım olmazsa kreme ortası da komple değil de tam orta kısmı cam oraya da bi desen mesen bişey yapsam da öyle boş mu dursa amaan en iyisi kaldırayım ben onu ordan..ah o fiskoslar yokmu canım ya aynen bende naptım biliyomusun bak anlatayım..annem bana fiskos örmüştü çeyizime dantel.. bana dedi geçen geldğinde o kadar emek çektim ördüm hiç örtmüyosun diye..kıyamadım gönlü olsun diye örttüm..dantelin altına da bordo renginde saten örtmüştüm.. sonra sevmeyince danteli kaldırdım.. sadece satenle kaldı ama olmaddı öylede sırıttı.. en son turkuazla kombin yapınca onada turkuaz bi organize kumaş alıp örttüm hesaplı buldum biyerden oda olmadı yakışmadı..iyice sinir oldum en son salon takımı almıştım ya krem rengi bocuklu..onun kare olan örtüsünü örttüm..şimdi öyle duruyor..yani anlayacağın canım fiskoslar biraz eskide kaldı ve şimdiki mobilyalara uyum sağlamıyo..ama napalım alınmış zamanında atamam satamam duruyo öyle..sende naparsan yap içine sinen bi şekle gireceğini sanmıyorum..ama sana tavsiyem örtü almak yerine alttaki sateni kaldır üzerindeki tül organize tek kalsın daha estetik ve uyumlu olacaktır eminim..Eki Görüntüle 367047 bak resim koyayım..