Yatak odası takımımı boyatmak istiyorum.....

rukiye ama düşünün halı taş desenli ve örtü desenli yakışırmı sizce yoksa bu çok güzel renkleride uygun

valla canım ben çok beğendim kumaşta çok kullanışlı desen zaten çok güzel..ama dediğin gibi taş desenli halı olunca banada biraz karışık gibi geldi..fakat aynı tarzda kumaşın sade desenli olanı olabilir bence..tabi siz daha iyi bilirsiniz..

rukiyecim bişey sorcam sen hiç internetten alışveriş yaptınmı..yani güvenliği açısından..hadi güvenliği geçtim de ne bileyim ben illaki yoklayıp incelemeden dokunmadan yakından iyice görmeden alamam ya.. burada dikkat ettim çok alan var.. merak ettim sen hiç aldınmı..aldıysan memnun kaldınmı

ah o halı yokmu keşke sade olsaymış krem sade halı gibisi yok her renk nevresimle örtüyle uyuyo ben hep derim salona koltuk alınıyo bir de ona uygun halı koltuk eskiyene kadar halı da eskiyo ama yatak odası devamlı örtü ve nevresim değiştiği için desenli halıda işi zorlaştırıyo...halı yatağa çok yakın değilse yani atıyorum yatakla halı arasında parkeler gözükecek açıklık kalıyorsa sorun olmaz bence ...

rukiyecim bişey sorcam sen hiç internetten alışveriş yaptınmı..yani güvenliği açısından..hadi güvenliği geçtim de ne bileyim ben illaki yoklayıp incelemeden dokunmadan yakından iyice görmeden alamam ya.. burada dikkat ettim çok alan var.. merak ettim sen hiç aldınmı..aldıysan memnun kaldınmı
canım geçen yaz koçtaştan bahçem için lambalar almıştım...civilimden ve weniceden bebelere kıyafet de aldım ..eşarp mağazası.com da n eşarp alırım hep...sıkıntı yaşamadım hiç kapıda ödeme de oluyo ben gerçi kartla alıyorum ..

ah o halı yokmu keşke sade olsaymış krem sade halı gibisi yok her renk nevresimle örtüyle uyuyo ben hep derim salona koltuk alınıyo bir de ona uygun halı koltuk eskiyene kadar halı da eskiyo ama yatak odası devamlı örtü ve nevresim değiştiği için desenli halıda işi zorlaştırıyo...halı yatağa çok yakın değilse yani atıyorum yatakla halı arasında parkeler gözükecek açıklık kalıyorsa sorun olmaz bence ...

bencede.. benim yatak oda halısını gördünüz işte koyu kırmızı desenli..mecburen örtüler hep o tonda olmalı işte..baştan düşünülmüyo ama sonra anlıyo insan..ben yazın pike örtüyorum krem rengi kabartmalı..halı kırmızılı olunca sırıtıyo resmen.. çok haklısın..

canım geçen yaz koçtaştan bahçem için lambalar almıştım...civilimden ve weniceden bebelere kıyafet de aldım ..eşarp mağazası.com da n eşarp alırım hep...sıkıntı yaşamadım hiç kapıda ödeme de oluyo ben gerçi kartla alıyorum ..

hımm anladım..kapıda ödemede sorun olmaz belki ama kredi kartı olunca güvenemiyorum ben..bide illa yakın temasda bulunmam lazım :)

yok yaa sorun olmaz artık millet milyarlık eşyaları bile neten alıyo geçen bi gittim mng kargoyla geliyodu aldığğım eşarplar geldimi diye bi paket kocaman bu ne dedim adam abla vatan bilgisayardan geliyo lcd imiş dedi 3 milyar düşün...ban bu siteden kumaş beğendim mesela numune istesemmi diye düşünüyorum yaza bikaç minder yastık yapmak için bahçemdeki ahşap koltuklara bakalım
pr_01_222_min.jpg
işte bunu...burdanKumaş Sepetiahşapları da beyaza boyanacak uyar sanırım..

yok yaa sorun olmaz artık millet milyarlık eşyaları bile neten alıyo geçen bi gittim mng kargoyla geliyodu aldığğım eşarplar geldimi diye bi paket kocaman bu ne dedim adam abla vatan bilgisayardan geliyo lcd imiş dedi 3 milyar düşün...ban bu siteden kumaş beğendim mesela numune istesemmi diye düşünüyorum yaza bikaç minder yastık yapmak için bahçemdeki ahşap koltuklara bakalım
pr_01_222_min.jpg
işte bunu...burdanKumaş Sepetiahşapları da beyaza boyanacak uyar sanırım..

ayyyy çok güzelmiş yaa çok çok beğendim.. bahçen süper olacak rukiye vallahi bayılıyorum böyle pembiş çiçekli dallı güllü desenlere.. yatak için örtü bile olur bu desen valla bayıldım..benim aklımdada şu aralar pike alacam yatağıma..odanın geneli bordo.. bu senin koyduğun kumaşın kırmızı çiçeklisi..gördüm biyerde çok hoşuma gitti.. hem odamı ferahlatır diye almak istiyorum.. ama hakkaten çok güzel bi desen mutlaka al derim..

ayyyy çok güzelmiş yaa çok çok beğendim.. bahçen süper olacak rukiye vallahi bayılıyorum böyle pembiş çiçekli dallı güllü desenlere.. yatak için örtü bile olur bu desen valla bayıldım..benim aklımdada şu aralar pike alacam yatağıma..odanın geneli bordo.. bu senin koyduğun kumaşın kırmızı çiçeklisi..gördüm biyerde çok hoşuma gitti.. hem odamı ferahlatır diye almak istiyorum.. ama hakkaten çok güzel bi desen mutlaka al derim..

kız valla ne hamaratsın ha..ben evin içine yetişemiyorum temziliğine toplamaya yemek bulaşık çamaşır..sen birde bahçenle uğraşıyon..maşallah diyeyim..bahçende fıstık gibi bakımlı falan iyi yetişiyosun canım ya çocuklarda var..allah nazardan saklasın..bahçeni bitir baharda çay içelim o pembiş desenli minderlerin üzerinde..:)

sen aldın yakınlarda bilirsin 17.5 nasıl fiyatı?eni 1.50 imiş ben annemin makinesinde dikmek istiyorum ama çok da iyi anlamam bu ölçü işlerinden ...8 tane 70 e 60 minder yapmam lazım...

kız valla ne hamaratsın ha..ben evin içine yetişemiyorum temziliğine toplamaya yemek bulaşık çamaşır..sen birde bahçenle uğraşıyon..maşallah diyeyim..bahçende fıstık gibi bakımlı falan iyi yetişiyosun canım ya çocuklarda var..allah nazardan saklasın..bahçeni bitir baharda çay içelim o pembiş desenli minderlerin üzerinde..:)

ahh valla ne güzel olurdu yaa burda inan 1 tane kafa dengi arkadaşım yok hepsi eh işte...:KK37::KK37:bahçeyle uğraşabilmek için gün sayıyorum yaa bi yaz gelse çocuklara doğal şeyler yedirmek için aldık bu arsayı inan ev fikri yoktu hiç aklımızda ama allah ev yapana yardım edermişya etti hakkaten..insan resmen stres atıyo ek dik çapala...

yaa kızım bi face aç bi beni ekle konuşalım şöyle rahat rahat yaa...offffffff......:KK52:

sen aldın yakınlarda bilirsin 17.5 nasıl fiyatı?eni 1.50 imiş ben annemin makinesinde dikmek istiyorum ama çok da iyi anlamam bu ölçü işlerinden ...8 tane 70 e 60 minder yapmam lazım...

bence çok iyi fiyatı..zaten çift endir kesin.. bir metreden iki minder çıkar sana tabi çift ense... yani bire iki derler ya ondansa.ama eni 1,50 diyorsun. 5 metre yeter gibi sanki.. tam kıtı kıtına hesaplanmıyor canım ya artıyor eksik geliyo falan... ben iki metre almıştım çift endi.. 4 tane kırlent çıktı iki tane uzun yastık çıktı..iki tane şal çıktı hatta bir metre kare kadar arttı bile.. pamuk satenmiş yeni çıkmış ben 30 liraya almıştım..

ahh valla ne güzel olurdu yaa burda inan 1 tane kafa dengi arkadaşım yok hepsi eh işte...:KK37::KK37:bahçeyle uğraşabilmek için gün sayıyorum yaa bi yaz gelse çocuklara doğal şeyler yedirmek için aldık bu arsayı inan ev fikri yoktu hiç aklımızda ama allah ev yapana yardım edermişya etti hakkaten..insan resmen stres atıyo ek dik çapala...

bizde evin arkasında ufak biyer var ekmiştik eşimle..salkım domateslerden.şu minik minik olanlardan.. maydonoz soğan falan ektim azıcık biyere baya sığdırdık bişeyler..ama sürekli sular kesiliyo yazın bizim burada.. çok uzun süre yiyemedik.. o domatesleri oğluma yedirdim rukiye bi görsen varya nasıl yiyo ekşi ekşi akıta akıta şapırdatarak heryeri mahvoluyo :) yazın arkada otururuz devamlı.. ama kertenkele var çok ürkerim ben sürüngenlerden hemde koca koca yeşil başlılar varya onlardan.. ay aklıma geldi uçuklandım bak şimdi.. doğal hayat gibisi yok..yazın sobayı arkaya kuruyoruz eşimle fırınına patates atıyoruz mmmmm bi görsen... bizde de yok öyle kafa dengi canım ya eşimle uyuyo kafalarımız işte o bana ben ona.. keşke senin gibi biri olsa çok isterdim..bahçede çay içsek.. kahvaltıya gidip gelsek..akşamları eşler gelse işten beraber otursak bizim ufak sıpalar oynasa..:) of ne hayal kurdum bee :) :):KK1:

amaan neyse bari nette tanıştık hem konya kırşehir yakın kızz ben 2 sene önce gelmiştim annemlerle mevlanayı ziyarete bakarsın yolun düşer her zaman beklerim...:KK16:

amaan neyse bari nette tanıştık hem konya kırşehir yakın kızz ben 2 sene önce gelmiştim annemlerle mevlanayı ziyarete bakarsın yolun düşer her zaman beklerim...:KK16:

inşallha canım olurmu olur tabi..sizide bekleriz her zaman kapım açık.. canım ya mevzu güzel kalkmak istemiyorum ama çocuk uayndı süt ısıtacam .. sonra devam ederiz tatlım allaha emanet ol öpüyorum hayırlı geceelr..

inşallha canım olurmu olur tabi..sizide bekleriz her zaman kapım açık.. canım ya mevzu güzel kalkmak istemiyorum ama çocuk uayndı süt ısıtacam .. sonra devam ederiz tatlım allaha emanet ol öpüyorum hayırlı geceelr..

tamam canım benim de çok uykum geldi yarın görüşürüz..

ahhh bensiz sohbet nerelere gitmiş rukiye bensiz o bahçede çay için çok pis küserim ikinizede ona göre şaka şaka gerçekten güzelmiş bahçen zaten senin ev her idal türk erkeğin hayalidir bence bendede var bir tane biz bundan önceki evde küçük balkona adam bostan yaptı dersem inannın şimdi teras peşinde bakalım hyrlısı..rky canım ben örtülere bayıldım ama içime sinmiyor sanki bak neyapalım sana zahmet olcak gece denk gelirsek ben sana mail atayım odanın resmini en koy gazel falanda görsün ama hemen gazel gibi sil diyeceğim tm canım ben

X