• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak odası takımımı beğenilerinize sunuyorum =)

çok şık canım takımın
yeni moda bu tarz ham ahşap görünümlü olanlar zaten
benim takımım da seninkine yakın
güzel günlerde kullan:16:

:16::16: kuzuuum inşallah gölüne göre bulursun bende çok araştırdım en son bunda karar kıldım:34: aboooww enişte baya uzunmuş :9: bizim aramızda 8-10 cm anca var :1: 3500 kuzum aslında ama bize dost indirimi bide peşin alınca 2500 e geldi uygun bayağı, senınkının fotoğrafını da beklıyorum en yakın zamanda :16::16::16: bu arada zell moblya kuzum yenı açıldı burda tanıtım fiyatları o yuzden uygun eskısehirde yapılıomuş

tekrar güle güle kullan canım sizin boylar kaç merak ettim =)
2 metre dedysem işte 1.88:1:
düğün tarihi neydi sizin canım
diğer eşyalar ne alemde alındı mı
ayy bi sürü soru sordum =)

evliliğinizde bu yatak odası kadar güzel olsun :) bu arada gerçekten ucuza almışsınız.
Evet uygun aldık kuzum gerçekten de Rabbim yuva kurana yardım ediyo :) böyle mesaja mutlu olunmaz mı Allah razı olsun Rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin hepimizin gönlüne göre versin inşallah :16:

tekrar güle güle kullan canım sizin boylar kaç merak ettim =)
2 metre dedysem işte 1.88:1:
düğün tarihi neydi sizin canım
diğer eşyalar ne alemde alındı mı
ayy bi sürü soru sordum =)
kuzum bende tekrar çok teşekkür ederim senden mesaj gelince pozitif bi enerjiyle doluyorum cevap yazmaktan keyif alıyorum gerçekten:34: benim eşim de 175 bende 170 kuzum. Düğün kına 28-29 kuzum çok az kaldı. Diğer eşyalar tamamlandı evi yerleştirmekle meşgulüz kuzum bitince paylaşcam merak etme :))) sen birsürü sorarsan bende bisürü cevaplarım böyle:16:

güle güle kullan canım çok hoş duruyor :)
Ayyy çok teşekkür ederim çok sağolun :3:

Hayırlı olsun güzel günlerde kullan inşallah :16: :nazar:
Allah razı olsun Rabbim hepimizin de gönlüne göre versin inşallah:16:

çok şık canım takımın
yeni moda bu tarz ham ahşap görünümlü olanlar zaten
benim takımım da seninkine yakın
güzel günlerde kullan:16:
Çok teşekkür ederim canım, Rabbim ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallah hepimize, çok sevindim :16:

Son düzenleme:
Cok guzelmis canim Allah huzurla eskitmeyi nasip etsin insallahh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok guzelmis canim Allah huzurla eskitmeyi nasip etsin insallahh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amiiin inşallah =) çok teşekkür ederim. Güzel dilekleriniz için Allah razı olsun inşallah ömrünüz boyunca mutlu olursunuz :16:

kuzum bende tekrar çok teşekkür ederim senden mesaj gelince pozitif bi enerjiyle doluyorum cevap yazmaktan keyif alıyorum gerçekten:34: benim eşim de 175 bende 170 kuzum. Düğün kına 28-29 kuzum çok az kaldı. Diğer eşyalar tamamlandı evi yerleştirmekle meşgulüz kuzum bitince paylaşcam merak etme :))) sen birsürü sorarsan bende bisürü cevaplarım böyle:16:

:16:

yerim seniii merakla bekliyoruz canım =))

Back