Yatak Odası Dekorasyonu Yatak Odası Örnekleri

eh resimlerdeki yatak odaları bizim evlerin salonları kadar nerdeyse. nerde öyle geniş ev bunları alsak bile sıkış tıkış kendini hiç göstermez

kırmıızı duvarları olan yatak odasına bayıldım vallahi....

bu tür tasarımlar çok pahalı malesef. bugün bi tane sordum 12.000 civarı dedi hatun. bn de klasik şeyleri hiç sevmiyorum,yandım valla

yatak odam malesef çok büyük değil ve karanlık(( daha ferah göstermek için ne yapmalıyım önerisi olan var mı arkadaşlar? özellikle marka önerebilecek varsa sevinirim

kajuu arkadaşım odan kücükse sakın koyu renklertercih etme acık renkler daha aydınlık ve ferah gosteriyo beyaz mesela acayip güzel oluyo ben de yatak odam icin beyaz bir takım almayı düsünüyorum dolaplar icinde parcalı olanları yani ayrı ayrı istenen yere konabilenleri tercih edebilirsin cünkü boydan boya bir dolap da cok yer zaptediyor buradaki takımları gorünce ben bu gidişle yatak odası alamyacağım beğenemiyorum bir haftadır gezmekten yoruldum vallahi

kızlar bu yatak odaları çok güzel ben birinciyi beyendim ama bunlar bütçeyi aşar en iyisi 4 kasanın üzerine bi şilte örtü alsana yatak kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…