Yatak odası mevzusu..

nihaLite

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
637
4
46
Kayseri
arkadaslar sureklı burda yazılanları okuyorum ve bir konu acayım dedim eşimle bir sorunumuz yok cok sukur yani arada ufak tefek tartısmalar kavgalar oluyor olmuyor değil ama iyiyiz cok şükür büyük bir sorunumuz yok.. benim kafama takılan mevzu şu; ilk evlendiğimiz aylarda eşimde cok istek vardı ama 2 ay boyunca ilişkiye giremedik vajınusmustum 2 ay sonunda atlattık ve 4 aydır normal sekılde ılıskıye gırebılıyorus cok sukur ama ben istiyorumkı eşim gelsin bana yaklaşsın ilişkiye girmek istediğini söylesin ama ben eşime yaklaştıgım zaman oluyor ben diyorum ilşkiye girelim diye öyle oluyor tabi 5inde ben diyorum 1inde eşim kendi gelıyor ama ben hep o gelsın ıstıyorum bu ıştede gurur olustu bızde ve ben dayanamayıp gıdıyorum yıne ama eşim işten gelınce öper sarılır cok ilgilidir gercekten ve hani o işe baslayıncada ben baslatırım o devamını getırır yeterkı baslatan bırı olsun :1: ama bende gurur yapıyorum o ıstesın dıyorum bırakıyorum bakıyorum 2 3 gun tık yok ben gıdıyorum sonra tabi. birgün eşimle aramız soguktu ben duşa girdim cıkmaya yakın yanıma geldı nıye dus gırdın terledınmı sebep ne dedi merak etmiş tabi bende abdest aldım dedim yeni temizlenmiştim adetim bitmişti haa dedi sarıldı gitti yataga oda catlıyor aslında ama belli etmiyor. bu zamanla değişirmi birde eşim cok düşkün ve bilgilidir bu işlerde yani istemeyecek bir erkek değil ama niye o gelmıyor dıye dusunuyorum belki yanılıyorumdur işten gec gelıyor sabah erken gıdıyor yoruluyor olabılır fılm ızlemeyi seviyor sonrada vakit geç oluyor zaten uyumak istiyor bu yüzdende olabilir ama işte insanın kafası takılıyor. henüz 6 aylık evliyiz artık yavas yavas haftada 1 ilişkiye gırıyoruz bu durumu nasıl degerlendırıyorsunuz? sizin durumunuz nasıl olması gereken ne tavsiyelerinize ihtiyacım var :17:

acaba eşini tahrik etmeyi biliyor musun? illaki yaklaşıp hadi demekle olmaz ki, anlık bişey bu bence. sen giiyin, süslen, frikikler ver bak nasıl gelir o :1:

acaba eşini tahrik etmeyi biliyor musun? illaki yaklaşıp hadi demekle olmaz ki, anlık bişey bu bence. sen giiyin, süslen, frikikler ver bak nasıl gelir o :1:

evde gögüs dekolte giyiniyorum zaten ama banamısın demıyor beyefendi ama ben geceliğimi giyiyimmi diyorum giy diyor ben dersem evet hıc hayır oda istiyor ama gurur yapıyor işte bunun gururu olmaz ama oluyormus demekkı ben tahrik edersem zaten hiiiç durmaz ama ben istiyorumkı o gelsın o desin o tahrik etsin siz kocalarınızımı tahrık edıyorsunuz onlarmı sizi ediyor ? hangisi olmalı? bunu bilmek istiyorum eger benım tahrık etmem gerekıyorsa ederım zaten bu şekilde iyi gidiyor ama işte doğrumu yapıyorum yanlısmı?

aynı şeyin tam tersi bende var :) şöyle anlatayım sana : 1 senelik evliyim.evlenmeme 2 hafta kala işten ayrıldım oturcağım eve uzak diye.adam akşama kdr çalışıyo yoruluyo ama ben akşama kdr evde elim boş oturuyorum hergün benmkine yaklaşıyorum hep isteyen taraf ben oluyodum yani çünkü adamın istemesine fırsat kalmıyodu :) daha sonra işe başladım eşim geç geliyo yemek fln derken geç oluyo sabah da erken kalkıyoruz ki ben uykuya çok düşkünüm böle oluncada ben erkenden uyumak istioyorum canım istese bile yeltenmiyorum banyoya girip uğraşmamak için :) ama bu seferde bnm herif hergün istemeye başladı :) bence bu psikolojik benm istemediğimi daha doğrusu üşendiğimi bildiği için yanaşmadığımı biliyo.bu sefer onda istek uyanıyo.senn ona yanaşcağını bildiği için herifte istek uyanmıyo olabilir bence sık dişini o isteyene kdr verme :):) görceksin etkili olcak :)

evde gögüs dekolte giyiniyorum zaten ama banamısın demıyor beyefendi ama ben geceliğimi giyiyimmi diyorum giy diyor ben dersem evet hıc hayır oda istiyor ama gurur yapıyor işte bunun gururu olmaz ama oluyormus demekkı ben tahrik edersem zaten hiiiç durmaz ama ben istiyorumkı o gelsın o desin o tahrik etsin siz kocalarınızımı tahrık edıyorsunuz onlarmı sizi ediyor ? hangisi olmalı? bunu bilmek istiyorum eger benım tahrık etmem gerekıyorsa ederım zaten bu şekilde iyi gidiyor ama işte doğrumu yapıyorum yanlısmı?

biz genelde yılış yılış otururuz zaten tv izlerken bile. anlık gelişir gider, öyle had yapalım olayımız olmaz.
bence senin eşin 2 aylık vajinismus döneminden dolayı böyle davranıyor. seni ürkütmemek için yani. bunu sorun etme bence. hiç eşine dedin mi peki senin başlatmanı isterdim diye? konuşursan değişecektir. bak ilgisiz, sevgisiz demiyorsun, benden kaçıyor demiyorsun, sadece seni ürkütmemek için geri duruyo bence.

Son düzenleme:

biz genelde yılış yılış otururuz zaten tv izlerken bile. anlık gelişir gider, öyle had yapalım olayımız olmaz.
bence senin eşin 2 aylık vajinismus döneminden dolayı böyle davranıyor. seni ürkütmemek için yani. bunu sorun etme bence. hiç eşine dedin mi peki senin başlatmanı isterdim diye? konuşursan değişecektir. bak ilgisiz, sevgisiz demiyorsun, benden kaçıyor demiyorsun, sadece seni ürkütmemek için geri duruyo bence.

hayır hiç konusmadım sadece dün dedimki sende sakinleştin evlendikten sonra farkındamısın dedim oda evet dedi. bizde aksam yılış yılış otururuz yan yana hıc ayrılmayız sarılırız öperiz birbirimizi bende istek var ama onda benım kadar yok sanki yada bana öyle geliyor ben istiyorum desem hiç bir sanıye durmaz bazen kendiliğinden gelişiyor zaten ben dişimi sıksam 1 hafta sonra tıpış tıpış gelıyor ama ben 2 3 günde bir gelsin istiyorum bu akşam bakalım 4 gün oldu ne olacak. haftada 1 ilişki normalmi sizce haftada kac kere olması gerekıyor?

aynı şeyin tam tersi bende var :) şöyle anlatayım sana : 1 senelik evliyim.evlenmeme 2 hafta kala işten ayrıldım oturcağım eve uzak diye.adam akşama kdr çalışıyo yoruluyo ama ben akşama kdr evde elim boş oturuyorum hergün benmkine yaklaşıyorum hep isteyen taraf ben oluyodum yani çünkü adamın istemesine fırsat kalmıyodu :) daha sonra işe başladım eşim geç geliyo yemek fln derken geç oluyo sabah da erken kalkıyoruz ki ben uykuya çok düşkünüm böle oluncada ben erkenden uyumak istioyorum canım istese bile yeltenmiyorum banyoya girip uğraşmamak için :) ama bu seferde bnm herif hergün istemeye başladı :) bence bu psikolojik benm istemediğimi daha doğrusu üşendiğimi bildiği için yanaşmadığımı biliyo.bu sefer onda istek uyanıyo.senn ona yanaşcağını bildiği için herifte istek uyanmıyo olabilir bence sık dişini o isteyene kdr verme :):) görceksin etkili olcak :)

Aynen katılıyorum sen biraz tahrik et onu seksi geceliğini giy yatağa gir:47: hergece öyle uyu ama ilişki isteme bak bakalım nekadar dayanacak.Öyle 2-3 günle olmaz 1 hafta 10 gün bekle bakalım erkek dayanamaz.Hem öyle hadi ilişkiye girelimde nedir anlamadım bunu söylemek bile insanı soğutur kendiliğinden gelişmesi lazım.

dediğin gibide olabilir ama bende evdeyım calısmıyorum aksama kadar onu beklıyorum hayaller kuruyorum o fılm ızlemek cay faslını uzatmak ıstıyor sonrada saat zaten 12 oluyor erkende gıttıgı ıcın erınıyor olabılır hak verıyorum. birde zaten ben bır yere kacmıyorum nede olsa onunum düşüncesi isteğini erteliyormu bilemiyorum..

Aslında haftada bir daha güzel. Biribirinizi özlersiniz. Mesela benim eşim haftada en az üç kere istiyor. Bazen bu durum yüzünden bunalıyorum biraz rahat bırak da seni özleyim diyorum ama yok bir gün olmazsa ertesi gün mutlaka oluyor. Bu arada biz dört yıllık evliyiz.

hayır hiç konusmadım sadece dün dedimki sende sakinleştin evlendikten sonra farkındamısın dedim oda evet dedi. bizde aksam yılış yılış otururuz yan yana hıc ayrılmayız sarılırız öperiz birbirimizi bende istek var ama onda benım kadar yok sanki yada bana öyle geliyor ben istiyorum desem hiç bir sanıye durmaz bazen kendiliğinden gelişiyor zaten ben dişimi sıksam 1 hafta sonra tıpış tıpış gelıyor ama ben 2 3 günde bir gelsin istiyorum bu akşam bakalım 4 gün oldu ne olacak. haftada 1 ilişki normalmi sizce haftada kac kere olması gerekıyor?

haftada 2-3 normal diyorlar, ama bu sayı işine takılmamak lazım. bazen çok yorgun olursun kötü zamanlar geçiriyor olursun o hafta boş geçer, bazen günde 2 olur. bu tamamen isteğe ve şartlara bağlı. valla canım benim 2 yıllık evliliğimden öğrendiğim bişey varsa erkekler imadan anlamazlar. direk ne istediğini söyleyeceksin. ve benim senin anlattıklarından hissettiğim tek şey dediğim gibi seni ürkütmek istemeyişi. belli ki ona senin o zamanlarında senin üstüne gitmemesi söylenmiş.

Çekiniyor olabilir
Yorgun oalbilir
Bence açıkça konuşmalısın eşler böyle durumlarda birbirinden çekinmemeli diye düşünüyorum sorun olsa ilişkiyede giremezdin değil mi:17::17:

Aynen katılıyorum sen biraz tahrik et onu seksi geceliğini giy yatağa gir:47: hergece öyle uyu ama ilişki isteme bak bakalım nekadar dayanacak.Öyle 2-3 günle olmaz 1 hafta 10 gün bekle bakalım erkek dayanamaz.Hem öyle hadi ilişkiye girelimde nedir anlamadım bunu söylemek bile insanı soğutur kendiliğinden gelişmesi lazım.

tamam haklısın arkadaşım :26:ya hadi ilişkiye girelim demiyorum tabi yanasıyorum tahrik ediyorum oda anlıyor zatn o anlamda ilişkiye girmek istediğimi belırtıyorum dedim. geceliklede yatsam üşütürsün diyor gece üstümü örtüyor baslarda ılk aylarda hep gecelıkle yatıyordum oda dayanamıyordu zaten ama ılıskıyede gıremıyorduk zaten herhalde bırsey ımkansızsa daha cazip hale geliyor ben adetken istedi birde beyefendı yuh dedım ıstemez ıstemez adet oldum ıstıyor yanasıyor sonra hastayım dedım hayallerı yıkıldı :1:

tamam haklısın arkadaşım :26:ya hadi ilişkiye girelim demiyorum tabi yanasıyorum tahrik ediyorum oda anlıyor zatn o anlamda ilişkiye girmek istediğimi belırtıyorum dedim. geceliklede yatsam üşütürsün diyor gece üstümü örtüyor baslarda ılk aylarda hep gecelıkle yatıyordum oda dayanamıyordu zaten ama ılıskıyede gıremıyorduk zaten herhalde bırsey ımkansızsa daha cazip hale geliyor ben adetken istedi birde beyefendı yuh dedım ıstemez ıstemez adet oldum ıstıyor yanasıyor sonra hastayım dedım hayallerı yıkıldı :1:[/B]

:60::60:
Ben de yeni evlendiğimde vajinismus sorunum olmuştu. Ben tedavi olmuştum ama bizim daha uzun sürdü 10 ay birlikte olamadık. 10 ay boyunca kavga gürültü eksik olmazdı beni her fırsatta ağlatırdı. Ben yatınca uyuyduktan sonra yanıma gelir uyurdu. Birlikte uyuyalım diyince benden bunu isteme yanında kardeşin gibi yatmaya dayanamıyorum demişti o zaman çok üzülmüştüm. Şükür tedaviden sonra eşim bir meleğe döndü:52::52:

haftada 2-3 normal diyorlar, ama bu sayı işine takılmamak lazım. bazen çok yorgun olursun kötü zamanlar geçiriyor olursun o hafta boş geçer, bazen günde 2 olur. bu tamamen isteğe ve şartlara bağlı. valla canım benim 2 yıllık evliliğimden öğrendiğim bişey varsa erkekler imadan anlamazlar. direk ne istediğini söyleyeceksin. ve benim senin anlattıklarından hissettiğim tek şey dediğim gibi seni ürkütmek istemeyişi. belli ki ona senin o zamanlarında senin üstüne gitmemesi söylenmiş.

belki ilerleyen zamanlarda düzene girer cinselliğe yeni adım attıgımız ıcın ıkımızde tam olarak bazı seylerı rayına oturtamadık bilemiyorum haftada 2 3 kere normalde bizim haftada 1 kere oluyor normal değil demekki diye kötü hissediyorum kendimi :59: birde cocuk düşünüyoruz 1 ay kadar gün aşırı ilişkiye girdik bu yüzden biraz soğumuş olabilirmi eşim aceba hıcc bılemıyorum bu aksam konuscam ama ima etmeden..

:60::60:
Ben de yeni evlendiğimde vajinismus sorunum olmuştu. Ben tedavi olmuştum ama bizim daha uzun sürdü 10 ay birlikte olamadık. 10 ay boyunca kavga gürültü eksik olmazdı beni her fırsatta ağlatırdı. Ben yatınca uyuyduktan sonra yanıma gelir uyurdu. Birlikte uyuyalım diyince benden bunu isteme yanında kardeşin gibi yatmaya dayanamıyorum demişti o zaman çok üzülmüştüm. Şükür tedaviden sonra eşim bir meleğe döndü:52::52:

bizde cok kavga ettik ılk baslarda hergun buyuk kavga gurultu bu evlılık cekılmez dıye dusunmustum ama suan cok iyi geciniyoruz cok şükür daha ıyı tanıyoruz bırbırımızı hersey daha guzel ıyıkı sabretmısım dıyorum bırde ılıskıye gıremedıgımız ıcın agresif olmuş olabilir erkeklerin ruh halini hiç bilemiyorum. al işte şimdide biz vajınusmusu yendık erkeklerde tık yok iyimi :33:

hayir cekiniyor olamaz cünkü erkekler bu konuda cekinmeyi bilmez :) Bence sen hazirlan ve üstünde hic gitme erkekler zoru sever oyna biraz geceligini giy süslen püslen iyi geceler de yanindan gec eyil kalk :D bakalim nekadar dayanir ;)

Bence gurur olmamalı esler arasında.
En azından bu konuda olmamalı.
Belkı sozume darılanlar olacak ama, eslerınden cekınen kadınları anlamıyorum ben.
Onun yanında ozgurce davranmayacak, onu ıstedıgını ozgurce ıfade edemeyeceksem ne anladım ben o evlılıkten.
Valla ben kımı zaman esıme telefonda dıyorum, 'aksam erken gel, ısımız var' dıye.
Adam kosa kosa gelıyor (:

Bu işin şu kadarı diye birşey olmaz tabi ki ama evliliğin ilk zamanları daha düşkün olması lazım aslında eşinizin. Biraz da erkeğine göre değişiyor sanırım. Bazıları cinselliğe daha düşkün olabiliyor.
Açıkçası devamlı bir kadının eşine yanaşmasını ayıp karşılamam ama kadının da istenmeye ihtiyacı vardır bence, o yüzden devamlı kadının bunu istiyor olmasını çok normal bulmuyorum.
Bence siz sıkın dişinizi, eşiniz alışsın biraz (eşiniz hep sizden beklemeye alışmış), insan kadınını isterken gurur mu olurmuş, eşinizin gurur yaptığını sanmıyorum pek.

Back
X