arkadaslar sureklı burda yazılanları okuyorum ve bir konu acayım dedim eşimle bir sorunumuz yok cok sukur yani arada ufak tefek tartısmalar kavgalar oluyor olmuyor değil ama iyiyiz cok şükür büyük bir sorunumuz yok.. benim kafama takılan mevzu şu; ilk evlendiğimiz aylarda eşimde cok istek vardı ama 2 ay boyunca ilişkiye giremedik vajınusmustum 2 ay sonunda atlattık ve 4 aydır normal sekılde ılıskıye gırebılıyorus cok sukur ama ben istiyorumkı eşim gelsin bana yaklaşsın ilişkiye girmek istediğini söylesin ama ben eşime yaklaştıgım zaman oluyor ben diyorum ilşkiye girelim diye öyle oluyor tabi 5inde ben diyorum 1inde eşim kendi gelıyor ama ben hep o gelsın ıstıyorum bu ıştede gurur olustu bızde ve ben dayanamayıp gıdıyorum yıne ama eşim işten gelınce öper sarılır cok ilgilidir gercekten ve hani o işe baslayıncada ben baslatırım o devamını getırır yeterkı baslatan bırı olsun
ama bende gurur yapıyorum o ıstesın dıyorum bırakıyorum bakıyorum 2 3 gun tık yok ben gıdıyorum sonra tabi. birgün eşimle aramız soguktu ben duşa girdim cıkmaya yakın yanıma geldı nıye dus gırdın terledınmı sebep ne dedi merak etmiş tabi bende abdest aldım dedim yeni temizlenmiştim adetim bitmişti haa dedi sarıldı gitti yataga oda catlıyor aslında ama belli etmiyor. bu zamanla değişirmi birde eşim cok düşkün ve bilgilidir bu işlerde yani istemeyecek bir erkek değil ama niye o gelmıyor dıye dusunuyorum belki yanılıyorumdur işten gec gelıyor sabah erken gıdıyor yoruluyor olabılır fılm ızlemeyi seviyor sonrada vakit geç oluyor zaten uyumak istiyor bu yüzdende olabilir ama işte insanın kafası takılıyor. henüz 6 aylık evliyiz artık yavas yavas haftada 1 ilişkiye gırıyoruz bu durumu nasıl degerlendırıyorsunuz? sizin durumunuz nasıl olması gereken ne tavsiyelerinize ihtiyacım var