• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odamda Ki Lekeler

BirAnnee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2021
22
4
1
32
Merhabaaa,

Aşağıda atacağım resimler yatak odamın kapısı ve duvarına ait.

Ben büyüdür vs diyemiyorum.

Ama neden olur bunlar merak ediyorum, kapıda ki lekeler evlendiğimden beri var yani 5 yıldır.. siliyorum geri geliyor.

Ben başta kapı kusuyor sandım ama evimdeki bütün kapılar aynı sadece bunda böyle bir problem var ve sadece bu kapinin arka tarafında var.

En son sehirdisina çıktık 1 hafta kadar geldigimde de duvarda ki lekeleri gördüm.

Kapı ve duvarda ki lekeler sarı ve yapışkan.

Kayınvalideme danıştım. Kendisi üst katım da oturuyor, belki onun odasinda da vs vardir diye. O direk büyü gibi algılayıp. Sizin evinize sizden başka kim giriyor ki dedi durdu. En sonda babanın yapacak hali yok dedi .

Babam haftada 1 gelir birkac saat oturur gider. Evimin anahtarı sadece eşimin ailesinde var . Ben zaten büyü gibi düşünmedim sadece ne bu diye meraktan bilir diye sordum ama oda tersledi. 😬

Şimdi sorum su ki belki aranızda böyle birşeyle karşılaşan vardır . Neden olur bu lekeler. Nasıl geçer birde siliyorum, siliyorum tekrarlanıyor.

Biraz uzun oldu lütfen kusuruma bakmayın 🌸

Eklentiler

• IMG-20210204-WA0006.webp
    IMG-20210204-WA0006.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 1.257
  • IMG-20210204-WA0003.webp
    IMG-20210204-WA0003.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 1.050
  • IMG-20210204-WA0008.webp
    IMG-20210204-WA0008.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 1.459
Merhabaaa,

Aşağıda atacağım resimler yatak odamın kapısı ve duvarına ait.

Ben büyüdür vs diyemiyorum.

Ama neden olur bunlar merak ediyorum, kapıda ki lekeler evlendiğimden beri var yani 5 yıldır.. siliyorum geri geliyor.

Ben başta kapı kusuyor sandım ama evimdeki bütün kapılar aynı sadece bunda böyle bir problem var ve sadece bu kapinin arka tarafında var.

En son sehirdisina çıktık 1 hafta kadar geldigimde de duvarda ki lekeleri gördüm.

Kapı ve duvarda ki lekeler sarı ve yapışkan.

Kayınvalideme danıştım. Kendisi üst katım da oturuyor, belki onun odasinda da vs vardir diye. O direk büyü gibi algılayıp. Sizin evinize sizden başka kim giriyor ki dedi durdu. En sonda babanın yapacak hali yok dedi .

Babam haftada 1 gelir birkac saat oturur gider. Evimin anahtarı sadece eşimin ailesinde var . Ben zaten büyü gibi düşünmedim sadece ne bu diye meraktan bilir diye sordum ama oda tersledi. 😬

Şimdi sorum su ki belki aranızda böyle birşeyle karşılaşan vardır . Neden olur bu lekeler. Nasıl geçer birde siliyorum, siliyorum tekrarlanıyor.

Biraz uzun oldu lütfen kusuruma bakmayın 🌸
Kapının göbeğini değiş kimseye verme ve gozlemle bu leke bir daha olacak mı sayet olmazsa büyü gıbı ve bir hocaya gıdın se serpmişler sanki bu kapıda ki leke durduk yere olması mumkun degil

Sıcak soguk çarpışması mı diyorlar bir ismi vardı canım.Benim eski dairemde de vardı aynisi.Çocuk odasinda oluyordu.Tasındıktan sonra yeni dairemizde yasamadım

Ya duzenli araliklarla büyü yapiliyor ya da odayi bol bol havalandirmak gerekiyor
Odaları o kadar havalandiririm ki eşim çok kızar kar yağarken bile acarım en az 1 saat havalandırırim. Büyüye inanırım ama Rabbime sığırınım.. sadece korkum eğer öyle birşeyse neden yapılsın. Kapıda ki lekeler siliyorum tekrarlıyor, ve bu sefer ki o kadar fazla ki 5 yıldır hiç büyü gelmedi aklıma ama bu duvarda ki ile aklım karışmadı değil .

Sıcak soguk çarpışması mı diyorlar bir ismi vardı canım.Benim eski dairemde de vardı aynisi.Çocuk odasinda oluyordu.Tasındıktan sonra yeni dairemizde yasamadım
Yaaa ay inşallah öyle birseydir. Nasıl.oluyor aynı bu resimdekiler gibi mi ? Neden kaynaklı olur sizce ?

Aynı cephedeki komşularınızda da sorun varsa evdendir.
Yoksa el'dendir.
Allah korusun ikincisinden tabi..
Yanı kayınvalidem de yokmuş birşey aynı cephedeyiz ama diğer komşuları bilmiyorum. Insanlar yanlış anlarlar diye sormak bile istemedim.. Ki kayınvalidemi de annem gibi gördüğüm için sordum ama o yanlış anladı .

Bence tamamen duvarla alakalı yani nem. Muhtemelen alt kısımda sıva ile ilgili bi problem var. Yada üst katlarda lavabo tuvalet mutfak yakın mı o odaya sızıntı yapıyor olabilir.

okadar çok büyü değil demişsiniz ki sanki içten içe öyle olduğunu düşünüyor gibisiniz. en azından bana öyleymişsiniz gibi geldi.
duvarı bilemem ama kapıya belli ki birşey dökülmüş siz sildikçe o kusuyor kendi evinizse yeninden zımparalayıp boyanabilir.

Acaba mutfak yatak odasina yakin yemek piserken Buhar vs oluyormu
Mesela benim mutfakta yemek yaparken pencerenin alti duvar fayans bu arada su gibi terleme yapiyor ayni sekilde yerde oyle su oluyor
Yada ebeveyn banyosu varsa cikan buhar orada terleme vs yapiyor olabilir

Bence tamamen duvarla alakalı yani nem. Muhtemelen alt kısımda sıva ile ilgili bi problem var. Yada üst katlarda lavabo tuvalet mutfak yakın mı o odaya sızıntı yapıyor olabilir.
Hayır üst katımda da aynı şekilde yatak odası var. Odamız banyonun yanında ama banyo kapısında böyle birşey yok, veya yatak odasının kapısının önünde de yok o yüzden bana çok garip geldi.. sanki mutfak kapısına yağ çözücü sıkmışsınız da yağlar akiıyor gibi.

Back
X