• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odamda Ki Lekeler

Hayır üst katımda da aynı şekilde yatak odası var. Odamız banyonun yanında ama banyo kapısında böyle birşey yok, veya yatak odasının kapısının önünde de yok o yüzden bana çok garip geldi.. sanki mutfak kapısına yağ çözücü sıkmışsınız da yağlar akiıyor gibi.
Yok genelde böyle durumlarda banyo kapısında olmaz ama sızıntı olabilir yani üst katta sızıntı var ise sizin yatak odanızın oraya denk geliyordur dedim sonucta su bu. Bu tamamen benm fikrim. Belki de duvar kusuyordur sıvasından dolayı..

okadar çok büyü değil demişsiniz ki sanki içten içe öyle olduğunu düşünüyor gibisiniz. en azından bana öyleymişsiniz gibi geldi.
duvarı bilemem ama kapıya belli ki birşey dökülmüş siz sildikçe o kusuyor kendi evinizse yeninden zımparalayıp boyanabilir.
Inanın kafam o kadar karışık ki.
Kimsenin günahını almak istemem . Konduramıyorum da kimselere o yüzden büyü olduğuna inanmak istemiyorum..

Konuyuda o yüzden açtım ki belki birilerinin evinde de aynısı olmuştur ve problem başka birseydir diye. Sırf içimi rahatlatmak için.

Sanırım kapıyı değiştirmek en mantıklısı olacak..

Acaba mutfak yatak odasina yakin yemek piserken Buhar vs oluyormu
Mesela benim mutfakta yemek yaparken pencerenin alti duvar fayans bu arada su gibi terleme yapiyor ayni sekilde yerde oyle su oluyor
Yada ebeveyn banyosu varsa cikan buhar orada terleme vs yapiyor olabilir

Yok inanın öyle birşey değil. Bildiğiniz sanki yatak odasının kapısında patates kızartmışsınız gibi 😬

Yok genelde böyle durumlarda banyo kapısında olmaz ama sızıntı olabilir yani üst katta sızıntı var ise sizin yatak odanızın oraya denk geliyordur dedim sonucta su bu. Bu tamamen benm fikrim. Belki de duvar kusuyordur sıvasından dolayı..
Benimde aklıma gelen o oldu. Kapı ve duvar kusuyor herhalde başka bir mantıklı açıklama bulamıyorum. Sadece yağ şeklinde yapış, yapış olması beni düşündürdü..

Yorumlar için çok teşekkür ederim.

tinerle sildiniz mi?
duvar kağıdı yapıştırıcısı benzeri bir lekeye benzettim. yatak odasında yapıştırıcılı işlem yaptınız mı?

bu tamamen mutfakta yapılan yemektn kaynaklı oluyor annemn evide böyle oluyo kahvrngi akıp duruyo hep siliyoruz snra tabi hep yemek pişiyo yenden oluyo muhtemel mutfga yakın bir oda yada havalandırmayla ilgili bi skntı var

tinerle sildiniz mi?
duvar kağıdı yapıştırıcısı benzeri bir lekeye benzettim. yatak odasında yapıştırıcılı işlem yaptınız mı?
Yok hic aklima gelmedi .. Kapıya herşeyi denedim cif vs . Ama geçiyor tekrarlıyor.

Duvarda yeni oldu zaten . Ama duvar kağıdı kullanmadık.

Merhabaaa,

Aşağıda atacağım resimler yatak odamın kapısı ve duvarına ait.

Ben büyüdür vs diyemiyorum.

Ama neden olur bunlar merak ediyorum, kapıda ki lekeler evlendiğimden beri var yani 5 yıldır.. siliyorum geri geliyor.

Ben başta kapı kusuyor sandım ama evimdeki bütün kapılar aynı sadece bunda böyle bir problem var ve sadece bu kapinin arka tarafında var.

En son sehirdisina çıktık 1 hafta kadar geldigimde de duvarda ki lekeleri gördüm.

Kapı ve duvarda ki lekeler sarı ve yapışkan.

Kayınvalideme danıştım. Kendisi üst katım da oturuyor, belki onun odasinda da vs vardir diye. O direk büyü gibi algılayıp. Sizin evinize sizden başka kim giriyor ki dedi durdu. En sonda babanın yapacak hali yok dedi .

Babam haftada 1 gelir birkac saat oturur gider. Evimin anahtarı sadece eşimin ailesinde var . Ben zaten büyü gibi düşünmedim sadece ne bu diye meraktan bilir diye sordum ama oda tersledi. 😬

Şimdi sorum su ki belki aranızda böyle birşeyle karşılaşan vardır . Neden olur bu lekeler. Nasıl geçer birde siliyorum, siliyorum tekrarlanıyor.

Biraz uzun oldu lütfen kusuruma bakmayın 🌸
Buyu bu büyü!!Kara büyü hemde!! Yuvani dagitmak için yapmislar gozu kör olmayasicalar!!1000 avro verirsen bozarim 🤑🤑🙈

yağğğ tencere kenarındakiler gibi sanki akıyor gibi ama kurumş

Konunuz Palu ailesini hatırlattı istemsizce güldüm 😂 evin okadar icra köşesi varken kapınıza dönmezler heralde evinize giren çocuk çocuk elinde birşey dökmüş olabilir korkmuş söylememiştir .

bu tamamen mutfakta yapılan yemektn kaynaklı oluyor annemn evide böyle oluyo kahvrngi akıp duruyo hep siliyoruz snra tabi hep yemek pişiyo yenden oluyo muhtemel mutfga yakın bir oda yada havalandırmayla ilgili bi skntı var
Mutfağımla, yatak odası arasında 3 oda var. Diğer odalar da birsey yok. Ve kapının dış tarafında da birsey yok . 😬 o yüzden şaşırıyorum bende..

Merhabaaa,

Aşağıda atacağım resimler yatak odamın kapısı ve duvarına ait.

Ben büyüdür vs diyemiyorum.

Ama neden olur bunlar merak ediyorum, kapıda ki lekeler evlendiğimden beri var yani 5 yıldır.. siliyorum geri geliyor.

Ben başta kapı kusuyor sandım ama evimdeki bütün kapılar aynı sadece bunda böyle bir problem var ve sadece bu kapinin arka tarafında var.

En son sehirdisina çıktık 1 hafta kadar geldigimde de duvarda ki lekeleri gördüm.

Kapı ve duvarda ki lekeler sarı ve yapışkan.

Kayınvalideme danıştım. Kendisi üst katım da oturuyor, belki onun odasinda da vs vardir diye. O direk büyü gibi algılayıp. Sizin evinize sizden başka kim giriyor ki dedi durdu. En sonda babanın yapacak hali yok dedi .

Babam haftada 1 gelir birkac saat oturur gider. Evimin anahtarı sadece eşimin ailesinde var . Ben zaten büyü gibi düşünmedim sadece ne bu diye meraktan bilir diye sordum ama oda tersledi. 😬

Şimdi sorum su ki belki aranızda böyle birşeyle karşılaşan vardır . Neden olur bu lekeler. Nasıl geçer birde siliyorum, siliyorum tekrarlanıyor.

Biraz uzun oldu lütfen kusuruma bakmayın 🌸
Yemek yaparken yatak odasi mutfaga yakinsa bu terdir duvar kapi terliyor ve kiriyle akiyor silin . Baska yapacak birsey yok havalandirin evi

Konunuz Palu ailesini hatırlattı istemsizce güldüm 😂 evin okadar icra köşesi varken kapınıza dönmezler heralde evinize giren çocuk çocuk elinde birşey dökmüş olabilir korkmuş söylememiştir .
Ay 😂😂🤭

Yok bu evlendiğimden beri olan birşey 😬 Siliyorim tekrar çıkıyor

Back
X