• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu yatak odama halı ve perde kombini

Ben olsaydım siyah ve kırmızı renkleri kullanırdım yatak odası için.Tabi herkesin zevki farkklıdır ama ben gözüm de canlandırınca burada hoşuma gitti :34:

krem kahverengi halı tam olur buraya :23: başka renklerle ahengi bozmaya gerek yok, soft renkler kullanmalısın bence:34:

cnm bencee..çok uçuk açık hoş tatlı bi uruncuda gidebilir buraya..hemde renk gelir..ceviz rengi ağırlıkta..brz kırması için dediğim gibi hafif turunculuklar serpiştirebilirsin..yada hafif yeşi..su yeşili olabilir..çünkü kahverengiye gidebilen renkler bej kahve tonları beyaz flndır klasic olarak..ama uyum gösteren renkler..turuncu yeşil..ve bazende hafif pembelikler..mesela pembe mumluk gibi..ben dekorasyon dersleri aldım..edindiğim bilgiler dahilinde konuşuyorum..ama tabi zevk senin oda senin..huzur içinde otur inş.:34:

cnm bencee..çok uçuk açık hoş tatlı bi uruncuda gidebilir buraya..hemde renk gelir..ceviz rengi ağırlıkta..brz kırması için dediğim gibi hafif turunculuklar serpiştirebilirsin..yada hafif yeşi..su yeşili olabilir..çünkü kahverengiye gidebilen renkler bej kahve tonları beyaz flndır klasic olarak..ama uyum gösteren renkler..turuncu yeşil..ve bazende hafif pembelikler..mesela pembe mumluk gibi..ben dekorasyon dersleri aldım..edindiğim bilgiler dahilinde konuşuyorum..ama tabi zevk senin oda senin..huzur içinde otur inş.:34:

çok teşekkür ederim canım pembenin tüm tonlarına hastayım zaten. turkuaz falan çokmu canlı kalır peki

rica ederim canım..pastel tonlarını kullanabilirsin bence..ama uçuk olarak..çünkü dediğim gibi koyu bi ceviz tonu seçmişsin..bence turkuaz brz ağır kalabilir..turuncu ve pembe yada su yeşili daha çok yakışır..:34:

Back
X