- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.343
- 598
- Konu Sahibi Lovedreams
Ne anam babam ne baska insan kimse benim kocamla yattigim yatakta yatamaz
Yuh artik diyorum kocaniza da
Yuh artik diyorum kocaniza da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkam danmi konusuyorsunuz bravo size birisi esiniz cok genismis yaziyor..haklisiniz diyebilyrsunuz..ben ise biraya gelip gun oturmasi gibi konu acip iki lak lak ediyorsunuz diyincemi kotu oluyorum birde gun oturmasina dedikodu da katismis gozuken o..aslinda sizin amaciniz kocanizi konusmak saatlerce...onun bu tututumlari degil..var sizin gibi taniyorm..bir konu anlatilirdonup dolasip kocaya gelir muhabbet bende diyorumki neden hayirrrrrr diyemiyorsunuz bunun mantikli bir sebebebini soyleyin lutfen....sorunu millet nasil cozssunZaten sıkıntı bura da saygı duyacağım ama birde üstüne subliminal mesaj veriyor diyor bunun üstüne ben nasıl susayım ki herkesin derdi kendine ben burada kedime hangi mamayı almam gerekir yada şuramda ağrıyor hangi doktora gitmem gerekir diye de konu açabilirim belki ona gereksiz gelir ama benim için dert ettiğim bir konu ah Allahım ah
Arkam danmi konusuyorsunuz bravo size birisi esiniz cok genismis yaziyor..haklisiniz diyebilyrsunuz..ben ise biraya gelip gun oturmasi gibi konu acip iki lak lak ediyorsunuz diyincemi kotu oluyorum birde gun oturmasina dedikodu da katismis gozuken o..aslinda sizin amaciniz kocanizi konusmak saatlerce...onun bu tututumlari degil..var sizin gibi taniyorm..bir konu anlatilirdonup dolasip kocaya gelir muhabbet bende diyorumki neden hayirrrrrr diyemiyorsunuz bunun mantikli bir sebebebini soyleyin lutfen....sorunu millet nasil cozssun
Ben buyitmuyorum..konu sahibinin arkadaslari buyutiyor olayi..ben fikrimi yazdim..mutlu gunler diledik ve ciktim hicbir zamn yanilmam ve yaniltmadi konu sahibi de beni etdemli bir davranis degil yaptigi ben olsam konuyu kapattik yazrdim..Arkandan konuşmak derken anlayamadim millet sorunumu çözsün demiyor ki arkadaş bizlerden fikir alıyor acaba yanlış mi düşünüyorum diye bunu bu kadat buyutmenin anla mi yok
Kesinlikle haklısınız. Orası sizin mahreminiz bırakın yatağı odaya bile kimse girmemeli bence. Benim eşim ilk misafirler ev görmeye geldiklerinde odamızı kilitle orası bizim mahremimiz bakmalarını bile istemiyorum demişti ki haklı da bence. Ama eşinize bunu güzellikle anlatmalısınız dinen uygun değil misafirede ayıp olmaz. Hatta belkide teklşf etmeniz misafirlerinize tuhaf gelebilir. Mesela biz bi yere gitsek kalsak milletin yatağınnda mı yatıcazda deyin bence sizi anlamalıSelam KK hatunları yeni bir konu ile karşı karşıyayız. Size bir şey sormak istiyorum haksızsam haksızsın deyin lütfen.
Konum şöyle eşimin yakın arkadaşları 1 günlüğüne bize gelip kalacaklar karı koca ve 1 küçük kuzu.
Eşim misafir gelince yatağımızı onlara veririz dedi, ben şok oldum hayır kesinlikle kabul etmiyorum dedim tartışmadık ama o kıvama geldik. Orası özel bir alan sonuçta haksızmıyım tepki vermekte.
Eşim ayıp olacağını düşünüyor, diyorum misafir için yatağım var benim çok şükür koltuklar var onlarda yatırırız dedim konu öyle kapandı ama ısrarla yatak odasın da yatsınlar diyor.
Ben mi yanlış düşünüyorum acaba. Hayır eşim titiz takıntılı biri önce ki konumdan da bilenler biliyor. Bu teklifle gelmesi bende şok etkisi yaşattı. Siz olsanız yerimde kabul edip verir misiniz yatağınızı? Yoksa asla kabul etmez misiniz?
Not: Evlendigimizden beri kardeşim dışında ilk yatılı misafirimiz bu çift olacak. Kardeşim bekar 2 3 haftada 1 işi gereği 1 gece kalıp sabah çok erkenden geri gidiyor.
Yazmiyim diyorum yazmiyim diyorum ama duramadim yine. . Olayı başlatan siz haksız yere saldıran siz . Ama konuyu büyüten biz çok ilginçBen buyitmuyorum..konu sahibinin arkadaslari buyutiyor olayi..ben fikrimi yazdim..mutlu gunler diledik ve ciktim hicbir zamn yanilmam ve yaniltmadi konu sahibi de beni etdemli bir davranis degil yaptigi ben olsam konuyu kapattik yazrdim..
Ben olay buyitmedimm tekrar tekrar acikliyorum ben fikrimi genel anlamda dusundukletlrimi ona yazdim ve sizlerde beni alintilayip yazdiniz neyse dedim mitlu gunler dedik ciktim bildirim gelince bir baktim ben konusuluyorum..ve tekrar yazmak geregin de bulundum ben acik konusayim burada arkadas edinmedim..hani bnm atkamdan gelecek arkadas grubum da yok olay oyle bir hal aldiki 3_5 kisiyle muhatap olmak zorun da kaldim fikirler vardir yanlis denir hayir denir tepki gosterilir fakat bana yapilanlar etik bir hareket degil su anda...Yazmiyim diyorum yazmiyim diyorum ama duramadim yine. . Olayı başlatan siz haksız yere saldıran siz . Ama konuyu büyüyen biz çok ilginç
Ben de yatak odasına anlam yükleyenlerden değilim. Özel bir yer olduğunu düşünmem. Neticede seks evin her yerinde yapılabilir yeri gelir ama insanların %90 ı bizden farklı düşünüyor. Yapacak bir şey yok.Ben olay buyitmedimm tekrar tekrar acikliyorum ben fikrimi genel anlamda dusundukletlrimi ona yazdim ve sizlerde beni alintilayip yazdiniz neyse dedim mitlu gunler dedik ciktim bildirim gelince bir baktim ben konusuluyorum..ve tekrar yazmak geregin de bulundum ben acik konusayim burada arkadas edinmedim..hani bnm atkamdan gelecek arkadas grubum da yok olay oyle bir hal aldiki 3_5 kisiyle muhatap olmak zorun da kaldim fikirler vardir yanlis denir hayir denir tepki gosterilir fakat bana yapilanlar etik bir hareket degil su anda...
Ben size tepki de bulunmadım kötü bir şey demedim . Sadece yaptığınız tepki cok gereksiz ve saçma olduğunu söyledim. Bunu konu sahibine yaptığını için yapmadım ki başka biri de olsa aynı şeyleri yazardım.Ben olay buyitmedimm tekrar tekrar acikliyorum ben fikrimi genel anlamda dusundukletlrimi ona yazdim ve sizlerde beni alintilayip yazdiniz neyse dedim mitlu gunler dedik ciktim bildirim gelince bir baktim ben konusuluyorum..ve tekrar yazmak geregin de bulundum ben acik konusayim burada arkadas edinmedim..hani bnm atkamdan gelecek arkadas grubum da yok olay oyle bir hal aldiki 3_5 kisiyle muhatap olmak zorun da kaldim fikirler vardir yanlis denir hayir denir tepki gosterilir fakat bana yapilanlar etik bir hareket degil su anda...
Ohoho neler görüyor bu gözlerim benim aman yarabbimArkam danmi konusuyorsunuz bravo size birisi esiniz cok genismis yaziyor..haklisiniz diyebilyrsunuz..ben ise biraya gelip gun oturmasi gibi konu acip iki lak lak ediyorsunuz diyincemi kotu oluyorum birde gun oturmasina dedikodu da katismis gozuken o..aslinda sizin amaciniz kocanizi konusmak saatlerce...onun bu tututumlari degil..var sizin gibi taniyorm..bir konu anlatilirdonup dolasip kocaya gelir muhabbet bende diyorumki neden hayirrrrrr diyemiyorsunuz bunun mantikli bir sebebebini soyleyin lutfen....sorunu millet nasil cozssun
Neden sacma olsun objektif bak olaya ya karsinda bir kadin var iki seferdir konu aciyor iki seferdir hayir diyemiyor..aslinda bnm tepkim bunlardan 1 tanesi bu ..sadece insanlar ben olsam benim diyen cumlelerle baslayan hikayeleri okuyor..sonuc ne peki...asil ben buna uzuluyorum hickimse birilerini cok sahiplenmemeli..sahibi gibi davranmamali..konu sahibini ilk tanidigim da bir konu acmisti ben biriyle ilgili kotu dusundum kendimi suclu hissediyorum diye orada kendisine hayran olmustum..son yaptigi konular ve benmle ilgili vedalstiktan sonraki yorumlari beni incitti..benim derdim hayir diyememesi...yok sonu yok basi yok napayim..tutarli gelmiyor buda bnm fikrim...Ben size tepki de bulunmadım kötü bir şey demedim . Sadece yaptığınız tepki cok gereksiz ve saçma olduğunu söyledim. Bunu konu sahibine yaptığını için yapmadım ki başka biri de olsa aynı şeyleri yazardım.
Peki sence ne yapsın bosansin mi ? Eşi demek ki dediğim dedik birisi . Kaç yıldır değiştirrmemiş. Buraya konu açarak fikir danışmak istiyor . Bundan daha doğal ne olabilir ki . O kadar saçma konular oluyor ki kk da ama sizin bu konuya takmaniz çok ilginç yani . Ben sizi tanımıyorum kk da ilk defa gördüm sizi. Benim sizinle bir derdim yok . Sadece konu sahibine saldirmanin bir amacı yokNeden sacma olsun objektif bak olaya ya karsinda bir kadin var iki seferdir konu aciyor iki seferdir hayir diyemiyor..aslinda bnm tepkim bunlardan 1 tanesi bu ..sadece insanlar ben olsam benim diyen cumlelerle baslayan hikayeleri okuyor..sonuc ne peki...asil ben buna uzuluyorum hickimse birilerini cok sahiplenmemeli..sahibi gibi davranmamali..konu sahibini ilk tanidigim da bir konu acmisti ben biriyle ilgili kotu dusundum kendimi suclu hissediyorum diye orada kendisine hayran olmustum..son yaptigi konular ve benmle ilgili vedalstiktan sonraki yorumlari beni incitti..benim derdim hayir diyememesi...yok sonu yok basi yok napayim..tutarli gelmiyor buda bnm fikrim...
Konu sahibi daha da ayaklari uzerinde dirsun istoyorum gozlerinin icine bakip hayir desin o buna alissn istoyorum vallahi cnm aciyor boyle erkekleri okiyunca..bn kisisel derdimi soyledim ve yanilmadim vedalastik ciktim..arkamdan konusmasi hos degil di ..bu bir gercek tutarli olsun sadece bu..Peki sence ne yapsın bosansin mi ? Eşi demek ki dediğim dedik birisi . Kaç yıldır değiştirrmemiş. Buraya konu açarak fikir danışmak istiyor . Bundan daha doğal ne olabilir ki . O kadar saçma konular oluyor ki kk da ama sizin bu konuya takmaniz çok ilginç yani . Ben sizi tanımıyorum kk da ilk defa gördüm sizi. Benim sizinle bir derdim yok . Sadece konu sahibine saldirmanin bir amacı yok